368

Анонимен

преди 11 години

Аз и още двама мои приятели ще гласуваме за бсп, но никой не ни е анкетирал.....%-а ще е по-голям

367

Анонимен

преди 11 години

Пак ли анкетирахте 1000 п***тки в мола ?!?

366

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЛАШКАИ *** Мира У ТУНЕЛА...!

365

Мунчо

преди 11 години

Нещо всички са се ентусиазирали и вторачили в проценти, избираеми места и всякакви простотии, като че ли сме нормална държава и идват нормални избори. Нещо много бързо забравиха за "народа"! Каквото и да стане на изборите, на бай Пенчо, още дълго ще са му скъсани цървулите и няма да може да си плаща сметките! Та накрая да не излязат криви сметките. А за тази женица Мира, какво да кажем?! Колкото и да се върти човек, гъзът му все е отзад!

364

Българин

преди 11 години

Ако тези 30% не-гласуващи излязат на 12.05 имаме уникалния шанс да изхвърлим БСП/ДПС от власта, а ДПС дори и завинаги.Това е исторически момент и аз призовавам българите да гласуват, за когото искат, на инат дори, но да не допуснем тази клика отново на власт. Не забравяйте, че и Евророма са при БСП, а това означава още по-големи прилвилегии за *** и още по-голям геноцид срещу българите. Това са анти-български партии:БСП/ДПС/Евророма..Гласувайте, млади и стари българи, да си върнем България!

363

Анонимен

преди 11 години

До червения картел социолози, Кънчо, *** и тем подобни Рейчовци и Цветозаровци - с обиди, ирония, подигравки, надменност няма да ме убедите, че сте прави. ОБЯВЕТЕ, АКО ВИ СТИСКА АНКЕТНИТЕ КАРТИ, КАКТО НАПРАВИ МИРА.Другото са приказки на твърди комунисти," бронирани здраво в гърдите и бронебойни патрони за тях няма открити, не няма открити".

362

Анонимен

преди 11 години

Прехода в България ще свърши и ще станем нормална държава, когато БСП(БКП) има под 4%

361

Анонимен

преди 11 години

Ако ГЕРБ загуби изборите, Мирето трябва да ходи на магистралата. Бойко е осигурил нови работни места.

360

Анонимен

преди 11 години

Тази не мога да я гледам от край време! Не била социоложката на ГЕРБ???? А на кой е???Много се е развълнувала нещо, но ще се оспокои съвсем скоро.

359

:)))

преди 11 години

БСП от няколко месеца говорят две неща-избори и фалшифициране и знаете ли защо?Защото знаят, че губят..Колкото и да се напъват червените платени агенции, всички знаят каква е истината, това е публична тайна, в София всичко се знае. И да намерят оправдание за катастрофата си, упорито повтарят една и съща лъжа-че изборите щели да бъдат фалшифицирани. Тук има поне 5-6 на хранилка от Позитано, сега ще цъкнат - или по-късно, ако не са си изпили сутришното кафе..:)))

358

***

преди 11 години

До titoВсички ще загубят-ВСИЧКИ!Тотален потрес от всички, които се упражняваха на наш гръб и трупаха милиони!

357

хммм

преди 11 години

Гласувах на миналите избори за Костов, сега определено за Герб или ВМРО. Коалиция дясна партия + националисти (но истински) би бил най-добрия вариант за България според мен. Като млад и работещ човек, трезвомислещ варианта БСП/ДПС отново да поемат държавата ме стряска. Изборите са на датата на концерта на D. Mode, а аз съм от провинцията. Но преди да тръгна към София, ще гласувам на 100%, това е не просто избор, а дълг към Родината. Призовавам и останалите 30% негласуващи, този път да излязат, и

356

666! СУПЕР...

преди 11 години

Марк СДС УМРЕ БЕ ПРОДАЖНИК...!

355

666! СУПЕР...

преди 11 години

....СЕКИ ДЕН БЕСАТ ПО ЕДИН ЛЕВСКИ И СЕКИ ДЕН ЕДИН БОТЕВ СТАА ОХРАНИТЕЛ ЗА 250 ЛВ...!...И СЕКИ ДЕН НЕКОЯ РАИНА КНЯГИНЯ ПРОДАВА КИТАСКИ ЖАПНКИ У НЕКОИ ГАРАЖ...!...ЗА ДА МОЕ МИРЕТО ДА СИ ПРАИ ПРОЦЕНТИТЕ И БАЦКО ДА Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОИ ДИША ВАЗДИХА НА ЦЕЛ НАРОД...!...ЕХ АКО ФАНЕМЕ НИЕ ПАЛКАТА...!

354

димитър

преди 11 години

и какво от това.

353

Звезделин

преди 11 години

Тъпотата се компенсира най-добре с наглост!

352

ама че логика

преди 11 години

Радева,страхотна логика имаш.Къде си я учила? Да не си Калинка?

351

666! СУПЕР...

преди 11 години

... И ПАК ДА ОБЯСНИМЕ НА ПРОСТАЦИТЕ У БУЛГАРИЯ КОМУНИСТИ НЕМА...!

350

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЧЕТОХМЕ МАЛКО КОМЕНТИ ПО ДОЛЕ И НИ ОБЗЕ ЕДНО ТЪЪЖНО ЧУСТВО КОЛКО НЕСПРАВЕДЛИВА И ЖЕСТОКА Е ПРИРОДАТА КЪМ НЕКОИ РОДЕНИ ДЕМУКРАТИ КОИ ДАЖЕ ИМАТ КОМПУТЕРИ И ИНТЕРНЕТ И КАК СА УДАРЕНИ У ТИКВИТЕ МЪЛНИЕНОСНО И ДАЖЕ ТРАГИЧНО...!...ИСТИНСКА ДРАМА...!

349

Българин

преди 11 години

Ако имаш малко достойнство вземи се скрий ,защото започна да ни омръзваш.Предлагам на всички българи да бойкотираме социологическите агенции. Ако това стане ,не знам от къде ще " изсмукват" такива "достоверни" данни.