287

васко

преди 11 години

До Вижте г-жа РадеваТъпчо, свинята боко няма да е никакъв вече, да ходи да си копа картофите! Освен ако не иска още малко народна любов, тоя път обаче директно камъните в кратуната!

286

Вижте г-жа Радева

преди 11 години

Тази г-жа е с нях на плъховете -- вижда, че кораба на БСП потъва и веднага извади данните. Ами, ако нещастните *** имаха и най-малък шанс да спечелят, нали и тя щеше да запее осанна като Лъжлив Кольо и другите платени драскачи. Тя обаче вижда, че ББ ще е отново чинистър председател и от сега си подлага. А, иначе и тя за пари е готова на всичко!

285

Абе другари

преди 11 години

То при вас не може като махнете двама трима крадльовци да залъжете хората. Руменовци, Овчаровци, Масларки хубаво, ама налби всички сте там крадливи пачи начело със Станишев. Хората отлично знаят, как брата на Станишев е завлазял цялото Южно Черноморие.Така, че не можете да намерите един почтен човек да го развеете като знаме. Ами платените ви социолози -- то не са голф игрища, хотели и къще на ривиерата дето само те имат.Айде пайдос нещастници!

284

Финито ла комедия

преди 11 години

Треска ги тресе ***. Станишко предварително децертира -- нямало да бъде министър председател. Ами онова *** Орешарски ли ще ни управлява, дето си подлагаше *** на СДС пък после отиде при майка си БСП.БСП -- някъде около 18 % заедно с купените гласове.ЗЗЗЗЗбогом другари

283

вокил

преди 11 години

До БКП си отива!Ако пачата Радева е права, БКП се завръща с 30%. Има ли още наивници да не виждат, че Рапона се прави на новия Тодор Живков?

282

роки

преди 11 години

До нормаленНа референдума герп ядоха дебелия, въпреки увъртанията после. Толкова сте гнусни, че освен да фалшифицирате изборите, нямате друг шанс!

281

нормален

преди 11 години

Не разбирам какво се палят ....видяхме на референдума ,че биесипе имат 8 % . Даже да купят няколко *** махали не могат да минат 14 %. По-интересно е къде ще идат тези, които гласуваха за тях преди 4 години :към ГЕРБ - едва ликъм Атака - да, по-скоро при Атака.....Така Волен ще цъфне с втори резултат . Турци и кумунета с заедно ще имат около 21 %, Волен сам поне 17-18%. СДС няма да го има, Яне също...другото е за ГЕРБ

280

Анонимен

преди 11 години

Циркаджии.

279

БКП си отива!

преди 11 години

Комунистическо-турската банда се мъчи да скрие истинските проучвания, защото вещаят жесток крах на БСП и ДПС - но истината излиза наяве.БКП си отива! - но отнесе много милиарди, които сега целият народ плаща и живее в мизерия.

278

999

преди 11 години

Телевизията и медиите са зараза ,тя е като чума.Обзема нашите души ужасява нашите очи и ни кара да се лутаме на сам на там като зомбита в лъжите сложени в устата на платените журналисти от крадливата и уродлива политическа класа,финансирана и сраснала се с икономически субекти без морал . Тя изгаря душите ни,и ако ние като Народ не поставим под карантина тези институции и не ги саботираме никога няма да имаме трибуна на доброто и честността.Българи време е да променим това,сега и веднга

277

Равнииииис

преди 11 години

Мира Радева = Яне Янев

276

Анонимен

преди 11 години

353-Грешка! ББ-Бегай Бързо!

275

Анонимен

преди 11 години

2232 7 сашо преди 1 часКакто винаги има ли скандал МАДАМ В е там, долу някой беше писал за политическата метреса че е на разположение на този който ПЛАТИ по думите на Ахмед Доган, долна пасмина са продажните политици, но дваж по долна са журналистическите *** на повикване, доколкото Мира Радева е честна това ще видим на изборите, но за Андрей Райчев, Кънчо, Кольо Колев, Юрий Асланов знаем че са ЧАСТ от червената номенклатура и ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ИM СЕ ВЯРВА.

274

Анонимен

преди 11 години

ББ - "Бегай Бавно"

273

Анонимен

преди 11 години

Червените некадърници колкото и да пишете ще паднете на изборите като мършаво пиле на бойното поле. Малко оставва на 12 май ще бъде вашия край.Стига толкова прости гласоподаватели

272

Анонимен

преди 11 години

Б.Б (Булката Беглец) все я защитават някакви жени, Цецо не го проим за мъж, защото той у пудел!

271

черен пояс по карате

преди 11 години

В юношеската си възраст Бойко Борисов посещава спортните зали на МВР. Там придобива черен пояс по карате. Придобива още анцуг от ТПК "Родина", дънки Рила, сини гуменки "Пирин" и ръчен часовник "Красная Победа". За негово съжаление останалите шкафчета в съблекалнята били заключени.

270

Анонимен

преди 11 години

БСП+*** 4 партии= коалицияДа ви е честито другари.Сичкото ром в парламента ура

269

втора употреба

преди 11 години

ЕТ герб-Буда се обръща към малобройните си поддръжници, с молба за събиране на витринни манекени, може и втора употреба. Може и надуваеми кукли и восъчни фигури. Необходими са за слушатели на агент Буда, на партийното събрание на 7. Април, в зала ТИМармеец!

268

Анонимен

преди 11 години

кофти анкета, а ***! Треперите ли, треперите ли?! Треперете!!! Бойко пак ще ви шиба! Платени, *** ***! Сариозно ли си мислите, че паметта на хората е толкова къса! А още какви разкрития ви чакат... поименно! Ще ви се иска да не се бяхте раждали, червени ***! ... и да ви кажа нещо нежно: Сер-гей!