31

Иван

преди 11 години

До до 28 Говорехме за Дървета,но когато един човек не може да защити тезата си почва да шикаллави да включва други неща,сега дерета и пропасти.Ти стваш за политик, журналиста пита Борисов ами пенсионерите нямат пари за храна за лекарства а тои си знае нашия Магистралите че магистралите. Момче хубаво си си забил носа в работа ( робска работа) не те знам колко взема6 там 500 600 лв ,стои си и си гледаи в робското си канче.Остави умните хора да мислят как да оправят нещата.

30

Иван

преди 11 години

До До 22 А бе ***,къде е рафинерията на ОМВ в Виена бе .Аз до колкото знам се намира в град Виена и точно там има 4 платна и ограничение 70 км в час. И като си ходил в Норвегия като и сам каза Дърветата са на 30 метра от пътя . Ти знаеш ли на колко са нашите в България на 2 до 5 метра .

29

до 25

преди 11 години

Иванчо ей такива олиго*рени като теб се палят.....защото си мислят че ще се промени нещо с изгарянето им. Ти си мислиш че това е саможертва ли бе? Саможертва е да влезеш в Парламента и да стреляш наред или като оня дето пречука *** с пистолета си оня ден пенсионера. Заради мен се запалил оня кълвач дето *** за зеле не става от него и е некадърник и мързелив и му дотегнал живота. И не говори за книги, че нямам време вече за тях... като бях ученик имах такова. Бачкам упорито за да не се паля

28

Иван

преди 11 години

Ти вземи първо си изясни какво е първокласен път второкласен и тогава ела и споделяи мнение. С толкова много *** видях до къде я докарахте.Щом едни политици казват че по лошо от Държавното няма и са Държавници не ми ги говори.Само *** в тая Държава,от 23 години нищо не сме мръднали, мизерия ,неуки хора псевдо бизнесмени ,мутри и ***. В тая Държава един умен човек няма,всеки си е взел шапката и по -далеч.

27

до 22

преди 11 години

Ти май си ходил до супер маркета в квартала ти и обратно. Ходил ли си в една от най-развитите държави в Европа НОрвегия? Тази страна има уникални пътища но поради множеството планини 80% от пътищата минават през гори и от двете страни на пътя има дървета на 10-15 метра. Ти ако изгубиш контрол над пътя със несъобразена скорост не 15 метра ще те спасят а 30 поне чиста зона преди да си шибнеш пилешкия мозък в някоя секвоя.

26

До 22

преди 11 години

Даже и бетонни стени има до магистралите - справка магистралата намираща се между Виена и рафинерията на ОMV. Никой не си реже дърветата около магистралите само защото по тях летят ид*оти.

25

Иван

преди 11 години

До Анонимен Те ония дето викаш дето се палят не са изперкали,те се палят за да живеят такива въшльовци като теб,дето много знаят но една книга не са прочели.Същите такива *** като теб който нищо не могат да направят и двете и ръце за в *** с извинение. Дето като им дадеш филиика хляб защото са некъдърници цялата ти ръка ще отхапят. Е за това левски е умрял и никои не е отишъл да го спаси. Тези дето се палят и им викаш луди щях да умрат за да го спасят а ти си червеи и палзиш и само сереш

24

до 22

преди 11 години

Иванеееее, олигофр*еен ,кой ти говори за магистралите на тези държави бе? Много яссно че говоря за първокласните пътища на тези страни. Че тук по нашите магистрали има ли дървета наблизо ве нещас*ник?

23

Анонимен

преди 11 години

Тоя Иван к'во му обръщате внимание се чудя. Човекът е изперкал като ония дето се палят. Чист ***!

22

Иван

преди 11 години

До до 14 Да излизал съм и не само в Италия и в Испания и цяла Европа сам я обиколил на длъж и на шир. Ти изглежда си живял в някоя село или група от села с 3 класна пътна мрежа.До колкото знам и в Италия и в Испания 85 % от главните пътища са магитрали Не ми се е случвало да карам между дървета по каквато и да е пътна мрежа,освен ако не е между села или по краибрежната на средиземно море. Така че Моето момче когато станеш на мойте години и придобиеш моя опит може да дойдеш да поспорим.Бозаи да т

21

до 20

преди 11 години

Ванчоо, защо тогава има дървета покрай пътищата на Италия, на Испания и на Гърция където съм ходил? Защо не са ги изсякли там? Защото те няма теб там да даваш олиго*ренски съвети може би.

20

Иван

преди 11 години

Ще кажеш да,нека се трепят кои и е виновен,но ти не си даваш сметка колко невинни хора си отиват. Толкова невинни хора умряха от глупоста на други и от тези дървета.Като ти излезе някои *** насреща имаш два избора ако имаш време или в него челно или усукан краи някои дебел орех.Но когато имаш видимост и нямаш дървета имаш по голям шанс да предвидиш опасноста,до като ако излезеш от завоя и заради храстите и дърветата нямаш видимост имаш 2 секунди само.

19

до 17 Иван

преди 11 години

Не се излагай повече бе! Кажи тогава ако се хвърлиш в някоя пропаст..пропастта ли ще ти е виновна че не е запълнена????ХАПЧЕТАТАААА...и ракията да не забравиш отзад.

18

до 14

преди 11 години

Иване, брачед..пий си хапчетата и после удари 2 ракии и си лягай, че си взел да изпростяваш тотално. Ти излизал ли си извън България бе, болен? Що в Италия има дървета по пътищата? Що в една Испания? Що в една Гърция? Защо не са ги отрязали там? Дърветата им били виновни...*** скапаният *** народ. Наистина кофти мат'рял.

17

Иван

преди 11 години

До Стоян Стояне и на мен ми е жал за дърветата и ако зависеше от мен нямаше и едно дърво да се отсече в тази наша държава,но аз съм шофьор и постояно съм по пътищата и като гледам тези паметници покраи пътя ми се плаче.Да неразумни шофьори има много,и аз съм изпадал заради такива в много опасни ситуации ,но като опитен шофьор си давам сметка че при тези скорости тези дървета са опасни .Нека ги има по 2ростепенни пътища но по главните не трябва,ограничават ти видимоста ,сенките скриват дупки.

16

Анонимен

преди 11 години

То сега дърветата ви пречат, после насрещното движение, после колите пред теб, после пътниците до теб, после прелитащите птици и накрая направо да ви пращаме в лудницата?

15

Стоян

преди 11 години

До ИванКат ти прилошее - спираш, пиеш две бири и продължаваш.

14

Иван

преди 11 години

А бе ***,дърветата са засаждани покраи пътя заради сянката и заради времето в които са били нужни,сега сме 21 век колите се движдат с 90,120,160 200 км .Що не вземете да се качите на коне и да патувате с волски каруци. Нещастници,не стига че пътя е тесен пренатоварен и с тирове и кои където си иска изпреварва ами и тези стълбове около пътя. И гума да спукаш и да ти прилошее и някои тир неправилно изпреварващт да ти излезе на среща с тези дървета от страни като бетонни колони нямаш шанс.

13

алоо 6-ти

преди 11 години

Такива гъзета които не се съобразяват с мократа настилка и карат с превишена скорост- в случая, не са им виновни дърветата , а пилешкият им мозък. Ясно?

12

преди 11 години

Много бързащите *** са стигнали там за където са бързали - на ГРОБИЩАТА!!!