44

справедлив

преди 11 години

Това,че обзначавате даден коментар със синьо,няма да повлияе на вота! Напротив набива се на очи,че това е вид психологичен метод за зарибяване на ***! Българите много изстрадаха за да бъдат подвеждани по тоз начин!! И от тук си правя извода,че някой контролира нета за лична облага!! Явно вече кебапчета и кюфтаци не помагат за изборните кампании!!

43

азис

преди 11 години

До Анонимен От многото празни приказки на Майчето нищо няма да свършите.

42

Анонимен

преди 11 години

Мая Манолова е родена на 4 май 1965 година в град Кюстендил, където завършва основното и средното си образование. Обучава се в езиковата паралелка на ПГ Неофит Рилски, където изучава английски и руски език. Завършва висше образование, както следва - история в МоскваИнтересът към политиката и убежденията й се коренят в нейното родословие - тя е трето поколение социалист. Член е на БСП от 1989 година.

41

Анонимен

преди 11 години

Ох Майчеее...да си ми в джакузито някоя вечер на двора с Деница Гаджева на шампанско...след такава вечер после мога да умра спокойно.

40

viktor

преди 11 години

Пчеличката ЛАЯ и бръмбара ГЕЙ са в последния стадий от СПИН.Сама си носи букета,щото е заразно за други да се приближават.

39

Анонимен

преди 11 години

Ето затова харесвам тоя сайт-коментарите са по интересни от новините.Направо се чува гласът на народа.И отсега мога да кажа,че БСП власт скоро няма да помирише.Освен ако не се споразумее с *** тартори.Затова братя българи гласувайте защото купуването на гласове работи добре само при ниска избирателна активност.Ако гласуваме по съвест процентът на купените гласове ще е относително по малък!На тези дето е платено бих казал да гласуват против този дето им е платил -иначе са излъгани!

38

акуд

преди 11 години

манолова стига с тея комунистически термини ПРОГРАМНО. програмно в к00лизия само крадете. една партия е нужна на България за да не се прехвърля топката кой е виновен

37

Цитат

преди 11 години

Един готин каза: "Тая след като умре ченето й ще продължи да тропа още три дни по инерция!!!" ха ха ха ха

36

мая манолова

преди 11 години

Потомствена комунистка, завършила в Москва /естествено/, бивш съпруг митничар/охаааааа/, вносителка на закона Ванко 1, любовница на Ангел Найденов........Ако не ми вярвате питайте чичко Гугъл и уикипедия :))

35

ставри

преди 11 години

Горката,дали разбира какво говори?Както телевизора не разбира,така и тя само повтаря каквото и се нареди.

34

към 35

преди 11 години

Ако Съэсела е Левски - значи Р.Офч. е Ботев!!! Боже мили!

33

Огромна наглост

преди 11 години

Говорителката на червените Буруджиева сравни Станишев с Левски: ако печелел той - печелил целия народ, ако загубил - губил само себе си! Червените превъртяха окончателно!!! Защо пък да не окалят и малкото ни светини!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Няма да гласувам за политикани, от които и думичка за твърдо поет ангажимент не чувам, а само простотии. Не ме вълнува клюките и компроматите. Ако някой има доказателства, щеше да има осъдени и в затвора вкарани. Искам да чувам, чета и премислям за програмите ви! Искам конкретика, че от лакърдии сме на това дередже.

31

несоциалист

преди 11 години

радвам се , като гледам мая , серго , бат' серго , кутеф в челните редици на столетницата! радвам се , че лица като Първанов отсъстват!

30

до 4

преди 11 години

просто уточнявам че ЕРП-тата ти ги натресоха Костов и Царя, а Тиквата им продаде и държавния дял. Не пляскайте клишетата, че БСП ви е виновна, а прочетете. Не че за редовия българин има значение кой е виновен, белята е станала.

29

Анонимен

преди 11 години

Тоя червен ***,дали ще се извини на българите,ако случайно не станат първи на изборитв!!!Просто незнаят колко са зле!!!

28

Анонимен

преди 11 години

Сестра Галева пак се изказа!!!

27

Анонимен

преди 11 години

Няма да е същото, ако ви падне имунитетът и се намери някой, готов да ви разследва и събира читави доказателства...

26

Стихове за Мая

преди 11 години

Когато грабна острата секира и повалям бор след бор, чат-пат в селото се взирам и те виждам в нашия обор - как ти решиш крави и кобили и на бика рунтавия ***, това ми дава нови сили да повалям бъз след бъз!

25

Анонимен

преди 11 години

Като гледам как са тръгнали другарите да печелят изборите вадейки измислени компромати за ГЕРБ всеки ден, мога да си представя едно тяхно евентуално (дано не се случи) управление. Четири години ще се оплакват и те от лошото наследство и през това време на заден план ще пълнят вече изпразнените партийни каси.