175

Анонимен

преди 11 години

206. Няма никаква опасност от конфликт , тази сутрин по америк.новини съобщиха . смятат че разчитат на Китай да се намеси .

174

xs

преди 11 години

Тоя наследник шишкавия само като го видя и се насълзявам от смях : ) Ако знае колко е смешен от страни... като селянин отишъл в столицата и си показал всички магариий :Д

173

?

преди 11 години

203. И сега има Правителствена болница и безплатна софра ! Ти от тях ли си , виж как се борят за власт , и охрана имат , че са заплашени ?

172

Анонимен

преди 11 години

198За да бъда кратък и ясен, ще ти напиша един социалистически виц. Капитализмът, социализмът и комунизмът имали среща. Капитализмът и комунизмът дошли на срещата, но социализма го нямало. По едно време се социализмът пристигнал задъхан от бързане. Извинявайте, но, бях на опашка за месо! Какво е това опашка? - попитал капитализма.Какво е това месо? - на свой ред попитал комунизма. 198, ти явно не си висял на опашка за хляб през социализма?

171

Анонимен

преди 11 години

Българския *** почна да раздава правосъдие ........мъка,мъка . Тя БГ е едно петънце на световната карта без армия ,без оръжие но за сметка на това има много отявлени души. БГ *** раздава световно правосъдие .Пълен Т.ШАК

170

Анонимен

преди 11 години

199 Научи се първо да пишеш правилно на родният ни език и когато се научиш на това, чак тогава пиши коментари. Нека всички да кажат, кога се чувстваха по свободни сега или тогава. Сега има ли работа (нормални доходи) за всички. Ако има работа за всички, то защо има сега безработица??? Да продължаваме ли със сравненията?

169

Spas

преди 11 години

До АнонименЧул недочул:))))))))))))))))

168

Анонимен

преди 11 години

Войната безспорно е катастрофа. Но аз не мога да разбера, какви са тези болни мозъци в Пентагона. Не им стига, че в момента водят военни действия в Афганистан, в Ирак, ами провеждат и военни учения. Такива учения са за държави, които отдавна не воюват, за да поддържат "форма" така да се каже въоръжените им сили. Ако не да боже стане нещо, пак ще обвинят комунистите. Всички виждаме кой кого дразни. Освен това непрекъснато заплашват и Иран. Е, не може целия свят да върви по твоята гайда.

167

Анонимен

преди 11 години

195 Какво е лошото на комунизма??? Това, че имаше работа за всички ли, или това, че здравеопазването, образованието бяха безплатни. Това, че нямаше социални несправедливости ли? Или защото тогава престъпността беше в ПЪТИ по малко? Защо да се унищожава комунизма? Защо защото някои не могат да живеят на чужд гръб и да трупат милиони ли??? Да попитаме всички кога беше по добре сега или преди 1989г.

166

bumbum

преди 11 години

Един голям кратер трябва да остане от местообитението на този ***. Една малко по-едра бомба и точка.

165

Анонимен

преди 11 години

Тия с дръпнатите очи, ако още продължават да се ежат, може и да го отнесат както японците през 1945 г. След това пак янките ще са виновни. С комунизма просто няма друга алтернатива, освен да се унищожава.

164

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам защо ги хулите толкова корейците? Вярно е, че са промити мозъци, ама американците какво правят около тях?! Учения извършвали.. таратанци. Това са нищо повече от евтини провокации. Иска ми се един път Русия и Китай дружно да им отговорят, за да се разбере наистина колко струват тия страхливци. Ежат се на хора, които живеят или в джунглата, или в палатки, или в панелки.. тцтц... Трябва да се престане с това "омиротворяване", защото накрая наистина ще стане бой.

163

Анонимен

преди 11 години

хамериканците освен да си НАБУТВАТ БРАКУВАНТА стока било то ХРАНИ (като мухлясала хамериканска царевица и пр.) и да се правят на големи меценати ( тоя театър втръсна вече) и в замяна да иземват ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА и да разрушават страни ,чрез ПРОДАЖНИ ДРЕБНИ ДУШИ ,като .............................. БГ ПОЛИТИЦИТЕ (примерно)

162

Анонимен

преди 11 години

191, благодаря ти за информацията! От тази минута започвам да завиждам на севернокорейците за това, че те имат плутоний, а ние не! Когато комунистите изнесоха всичко, американците ти пратиха царевица за да не си лягаш гладен. Що не яде плутоний тогава?

161

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея разполага с около 40 кг плутоний, достатъчен за десетина атомни бомби, и продължава да произвежда тази суровина..........а БГ няма даже и една ракета ,опс те хамериканците ще ни пратят .....някоя бракувана

160

Моето име

преди 11 години

Не разбрах това последното с превода.ДА НЕ БИ севернокорейците да говарят различен език от южнокорейци?сигурно говорят на индииски та имало грешка в превода.Една от най тъпите статии днес.

159

Анонимен

преди 11 години

Комунисти и турци на власт!? Не, благодаря!

158

М

преди 11 години

Не висши военни, а висши лакеи и ***.

157

1

преди 11 години

axxa iako ste v vilma ama ti v koreia ako mogat da izlezat ot vud kranica she izbeat s 200km ako shte da zarobat i decata si s kredit ili daje da doidat v bg

156

1984

преди 11 години

Руският външен министър предупреждава за потенциалната опасност от ситуацията със С.Корея,която може да излезе вън от контрол,ядреното оръжие,сатанистко творение в крайна сметка ще унищожи света както го знаем,окултистите на новия световен ред го наричат"спасителната сила"чрез която в избрания момент ще се наложи световното правителство ,което ще иска да го съсредоточи само в свои ръце за контрол.