305

За Цветанов

преди 11 години

За мен Цветанов просто не е на правилното място или поне не е в правилното за Него време ! Тои би имал успех само в три случая...1-вия е да е мин вьтр работи в Севр. Корея ,втория да е шев на ДС при Тошо и третия вариант за успех му би бил да е режисьор на пол.екшьни в Холивуд ...добьр е признавам го ! За него даже има виц ,че отишьл да помага на Обама за изборите и Обама след една седмица го вьрнал в Бг защото в Щатите с пьлно мнозинство спечелили ГЕРБ...Ужас бате...

304

Диалог !

преди 11 години

Лятото на 2013 г. Нощ, тишина, глас:- Цецо, колко е часа?- Два!След време:- Цецо, колко е часа?- Четири!...- Цецо, колко е часа?- Пет!...- Цецо, колко е ...- Кво значение има, бе Бойко! С доживотни присъди сме!

303

Хобито на Цвъ-Цвъ!

преди 11 години

Следенето на политически неудобни фигури е хобито на Многоимотника Цветанов! Не една гилдия посмяла да се противопостави или изобличи действията на групировката от ГЕРБ, бе подложена на натиск по схемата "Цветанов слухти" и на няколко пъти Цвъки смутено се обясняваше и извиняваше.

302

Анонимен

преди 11 години

Няма начин да се подслушва GSM без съдействието на мобилен оператор.

301

nniki4a

преди 11 години

Тия от бсп от къде намериха та наглост да се обаждат????Искаме референдум за забрана на бсп и дпс.

300

Utopist

преди 11 години

Мобилните оператори в БГ сериозно са се замислили вместо първоначалния сигнал за свободно да пускат репликата : ЦВЕТАНОВ СЛУША !!!А вместо сигнал за заето: ЦВЕТАНОВ ОЩЕ НЕ СЛУША!

299

Анонимен

преди 11 години

Гледах "вана с антените" и изводът ми е,че на Станишев трябва да бъде даден златен скункс :-))))

298

arhar

преди 11 години

А защо никой не си зададе въпроса дали пък Сергей няма пари в някоя кипърска банка и сега да са му взели 40 % от авоарите и поради тази причина да е нервен ? Това е само хипотеза, но не е невъзможна, нали ?Нима другарите нямат изнесени пари в Кипър ?

297

Анонимен

преди 11 години

Цецко Кумецко отдавна трябваше да е в затвора ако бяхме нормална държава.

296

arhar

преди 11 години

Хамстера е дясната ръка на Трактора . Трактора е човек на Гоце и Филчев и беше назначен от Станишко в ДАНС .Не е ли очевидна връзката между тях ?А някой да е чул Сергей да се възмути от ' октоподите ' , ' наглите ' и ' килърите ' и да покаже активна гражданска позиция в борбата с мафията ?Аз лично не съм го чул да се възмути нито от Трактора, нито от Пешо сумиста, нито от Хамстера . Защо ли ? Защото е човек с будна гражданска съвест или напротив - зависим е от кукловодите и куклите на ДС, които го държат с компромати ?

295

Анонимен

преди 11 години

Тия от ПЕС знаят ли, че цял един беден и гладен народ им се подиграва заради крадливото ***, което си избраха?

294

Анонимен

преди 11 години

Ама за изборите Съсела какъв автогол си вкара с международните наблюдатели!!!... Ха сега нека ходи да обяснява, че изборите са фалшифицирани!!! Голем ***! Да им е честито на ПЕС!

293

анонимен

преди 11 години

"Стани куме, да ми седне жената!" Т.е. ходете си, за да спечелим! Жалки червени ***! Свалихте правителството с метеж, но сега виждате, че няма пак да спечелите и виете на умряло!

292

Анонимен

преди 11 години

Тоя е тапигьоз няма да се оттегли без бой . А иска да остане повече на власт защото трябва да замете всичко направено по време на предишното властване.

291

sisi

преди 11 години

vidish li komunist-bygai daleche?napast!

290

анонимен

преди 11 години

БСП изпаднаха тотално! Оттеглете се, за да спечелим ние! Нещастни червени ***! Видяхте ли "лидера" им вчера в БТВ? Като дойде Цветанов беше нас*ан! Станишев е нито лидер, нито мъж! Той е страхливец, който може само да хвърля бомби от лъжи!

289

Анонимен

преди 11 години

Да,да се оттегли от политиката но не по пантофи и да се запъти към....... ЗАТВОРА!!!

288

за БУДИСТИ

преди 11 години

На Цветанов СЛУХТЕНОТО му е втора природа. А първа са му ФАЛШИФИКАЦИИТЕ.АКО ГЕРБ ПАК ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ И ЩЕ ИМА ВОЙНА

287

Срещу тъпаците

преди 11 години

До АнонименТи влизай директно в гробищата-ПЪЛЕН ***! НЕ МОЖЕШ И ЧЕТЕШ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА-А ТО ОТРИЧА ТЕБ И *** КАТО ТЕБ!Я *** СЕ ИЗКЪПИ , ЧЕ ВОНИШ НА ПРЪСТ!

286

Боко Доко

преди 11 години

Тия от БСП са слънчасали през зимата. Пуснаха кьорфишек и реват Цветанов да си подавал оставка. Собственика на колата, посочена от Станишев, се смял от сърце. Ама Станишев нали си е нагла кратуна иска оставки. Това ли измислиха за изборите. Къде отидоха 250 000 работни места. С такава кампания и Андрей Райчев не може да им помогне.