16

Анонимен

преди 11 години

сиреч много шум за нищо - големите си извадиха парите, да му мислят дребите рибки

15

:)))

преди 11 години

Това е сценарии, който скоро ще се разиграе и у нас ... Да му мислят хората с пари... аз и 5 стинки нямам в банка, така че ми е все тая.Убеден съм, че другаря Путин няма да остави нещата така и скоро ще има санкции за евеопейските държави по един или друг начин

14

към 22

преди 11 години

"Чиста кражба ей това стана в Кипър." Ха, значи като национализираме ЕРП-тата, както искат повечето българи, това не е кражба, обаче в Кипър като национализират някаква част от някакви влогове - това вече е кражба?

13

rg

преди 11 години

Това,което се случва в Кипър е най-нормалното нещо на света.Германия била виновна или богатите страни? Единствената грешка е била ,че са им давали заеми,обаче пък като не дават пак рева е голям.Държавата всъщност са хората в нея и не може да се говори като за трето лице. Щом политици,банкери и др. институции са я довели до фалит и мизерстване, това означава,че хората си го заслужават докато не им дойде акъла

12

Анонимен

преди 11 години

Чиста кражба ей това стана в Кипър.

11

до 16

преди 11 години

"Как ще реагират германците ако се направи същото с техните пари ? " - Германия не си държи парите по офшорките, така че с немските пари няма как да стане.

10

Анонимен

преди 11 години

Така е, който се заиграва с руснаците рано или късмо хапва дръвцето, ние го знаем най-добре ...........ама те не та не, преди две години се наядоха с руски пари и сега зор та зор

9

за 15

преди 11 години

А къде отиват, след като парите ги взема държавата - точно в бюджета на Кипър отиват. А какво ще ги правят от там нататък - това е отделен въпрос.

8

Анонимен

преди 11 години

Интересно защо не направиха същото и с Гърция и Италия.Явно от самото начало целта са били руските капитали в Кипър.Как ще реагират германците ако се направи същото с техните пари ?

7

Анонимен

преди 11 години

Дори и "мръсни" да са им парите, те са си на клиентите ! Не може някакви набедени финансисти да се разпореждат с чужди средства! Това да не е комунизъм!?

6

до 10

преди 11 години

Обяснявам ти - национализацията е хубава, когато я правиш ти и си слагаш джоба, но е лоша, когато я правят на тебе и вземат от джоба ти.

5

Анонимен

преди 11 години

Ситуацията в Кипър е много интересна, тъй като рпоблема беше привнесен от Гърция, а правителството им вместо да намери разумен начин за неотрализиране на влиянието на Гръцките банки започна да се заиграва с Русия и другаря Путин и резултата е виден.Лошото обаче за нас е, че и в България гръцките банки имат сериозно присъствие заедно с руската мафия, така че да не се окаже, че и ние ще хапнем некое още по-дебело дръвце в скоро време

4

Анонимен

преди 11 години

Аз се обърках - нали национализацията е хубаво нещо, нали искаме да национализираме и ние, нали Атака и БСП са за национализация, нали и руснаците са за национализация... А сега, когато Кипър почна национализация, изведнъж се оказа, че то било нещо много лошо. Обяснете ми го това, pls.

3

Оп-са

преди 11 години

Не знам кой поръча Кипър и какво точно се случва, но всичко ще рефлектира с ужасни последници върху цялата банкова система в ЕС, респективно върху всички малки и големи инвеститори и т.н. Всичко е една спирала. Доверие трудно се гради, но много лесно се губи. Сега е хаос, най-вероятно контролиран, но бързо може да стане анархия!Пример - двама кипъреца, единия с влог от 200к евро, моментално губи 30-40к, другия с 3-4 влога по 80к евро, за сега уж нищо не губи! Тотален хаос и обърквация!

2

Plan B

преди 11 години

Xexexexe, vsi4ko e..otdavna rejisirano..Jiveem v interesni vremena , finalni :)

1

Julia_Bg

преди 11 години

Razbira se, 4e Akulite 6e se spasiat..Udara e naso4en..Drugade :))