70

Анонимен

преди 11 години

До 80Явно теб ти сам го показа със задълбочената си реакция.

69

Анонимен

преди 11 години

Уж този "скандал" трябва да срине авторитета на Борисов, но ще се получи точно обратното.Доколкото си спомням, след като осъждат Чакъра, пращат двама полицаи да го арестуват. С пристигането им, той открива огън по тях и те седяха 10-12 часа прикрити зад патрулката. В това време онзи е бучал, че къщата е минирана и е готов да се самоубие. А близките му съдиха държавата, че не ги допуснали да разговарят с него и да го разубедят.Айде цъкайте минуси!

68

112

преди 11 години

За всичко ти е виновен Борисов.За това че нямаш и основно образование че пиеш по литър ракия на ден че до 40 години живееш при майка си че се жениш за първата срещната пърхутка раждате си деца които не знаете как ще храните .Възпитаваш ги с агресия и чалга чакаш на помощи инямаш смелост да дори едно павилионче да наемеш защото не можеш една молба да напишеш. Протестирай пали се ноникой не ти дава право да говориш от мое име.Слушай шизофрените Сидеров и Каракачанов. Тях ги интересува само да са

67

Анонимен

преди 11 години

Много сте некомпетентни за да коментирате решенията на Европейския съд по правата на човека.

66

rr

преди 11 години

Б,Борисов е наредил да се убие Чакъра за да се заличат следите ..Чакъра е отговарял за наркотиците и трафика в региона и е имало опасност да ,,пропее" така мутрата Борисов е заличавал следите си.Истината е ,че когато *** беше гл.секретар имаше най-много убити хора на улиците...По интересно е ,че повечето от убитите бяха ,,приятели" от мутренските му години.Б БОРИСОВ Е ЗМИЯ КОЯТО ХАПЕ ДОРИ КОГАТО УМИРА ,УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЕЗСРАМНО БЕЗ ДАМУ МИГНЕ ОКОТО ,А ТУК СИ ГОВОРИМ ЗА ЕДИН ЧОВЕК

65

Анонимен

преди 11 години

Абе пичове оти се палите да пишете коментари ,като от това разследване нищо няма да излезе.То по-скоро урепва рейтинга на Боко преди изборите отколкото обратното.След изборите Боко ще е депутат и всичко ще затихне.Хващам се на бас ,че това е ПР акция в полза на Боко преди изборите,Цацаров чий човек е помислете малко.

64

Анонимен

преди 11 години

Nqkoi znae li kakvo e rabotil sergei predi da vlezne v politikata

63

Анонимен

преди 11 години

Вижте,какво.Адвокатите,които ни представляват в Страсбург са изключително слаби.Преди време държавата беше осъдена да заплати на роднините на доказан рецидивист,който беше стрелял по полиция,обикновени граждани, имаше страшно преследване, ранени (в нета е описано точно). Въпростния съд не го оправдава,но държавата дължи обезщетения за не знам си какво.Всеки убиец,изнасилвач и всякаква ***,която стигне до Европейския съд ще бъде обезщетена за нещо си.

62

Анонимен

преди 11 години

Znaete li kvo pi6e v googal 4e na sergei ba6ta mu bil otkradnal 21 miliona dolara ta sega sergei si pravi de4ica i da si gi gleda s otkradnatite pari4ki

61

Анонимен

преди 11 години

А бе *** вие сте готови да се сдушите и с дявола само и само да плюете срещу Борисов.Знаете ли кой е Чакъра и как може да го сравнявате със нормалните хора?

60

Анонимен

преди 11 години

Естествено че ще му наруши някой правото на живот след като стреля по полицаи с автомат ,по мен да стреля някой и аз ще му наруша правото на живот та стой та гледай-и ПО ДОБРЕ ТРИМА ДА ТЕ СЪДЯТ ОТКОЛКОТО ЧЕТИРИМА ДА ТЕ НОСЯТ!!!!Не си заслужава времето ,приказките и вниманието отделено за някакъв селски бандит ритнал камбаната преди години!Това са номера инспинирани от бесепарите за да си покаже Борисов в светлината на убиец...жалки номера на жалки и мизерни хора които нямат в актива нищо друго!

59

Анонимен

преди 11 години

До четете по-внимателноКое следствие? Това на тиквата, или това в Хага?

58

boicho.boichev.7

преди 11 години

Айде и съдиите в Страсбург-комунисти!Болни в главата...пишат глупости.

57

boicho.boichev.7

преди 11 години

Да си припомним ли кой направи бат Бойко генерал?Предложението беше на АХмед Доган, а званието му даде Георги Първанов.

56

Лелее

преди 11 години

Този Борисов е станал най-големия бандит в България не случайно умря толкова народ,кой знае още колко хиляди ще убие!

55

boicho.boichev.7

преди 11 години

на калпави "рабзбирачи" съда в Страсбург им крив.Ами заминавайте някъде в Африка , където няма европейски съд.Те съдиите в Страсбург ей така по хремка си съдят.И НАЙВАЖНОТО-СЪДИИТЕ В СТРАСБУРГ ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!Трябва да си ама голям *** за да вярваш в такова нещо.

54

Анонимен

преди 11 години

Жалко че няма повече хора като Чакъра. Ако имаше, *** като тиквата щяха да са под земята.

53

Анонимен

преди 11 години

NA VSI4KI URODI ZA6TITAVA6TI BOKO UBIECA POJELAVAM MAIKITE I DECATA IM DA IM DARJAT SNIMKITE TAKA KAKTO NA 4AKARA MAIKA MU E DARJI I DA IMAT V DEBELITE KOMUNISTI4ESKI GLAVI EDIN VAPROS ------ ZA6TO ?????????????????????

52

boicho.boichev.7

преди 11 години

Навъдили се "разбирачи", дето повече разбират и от съдиите в Страсбург.Ами да излезе България от ЕС, да се откаже от Европейската конвенция за защита правата на човека, и да признае, че не е цивилизована държава.Тогава каквото си искат полицаите ,това ще си правят.Няма "право на живот", няма човешки права.Но не е виновен само бат Бойко-два пъти по-виновен е оня който го назначи за главен секретар без да разбира бат Бойко нищо от полицейска работа.

51

Анонимен

преди 11 години

цъкате минуси ,а някой ако може да ми посочи поне една страна в света в която бандит стреля по полицаи с автомат и ги замеря с гранати при което същите да стоят мирно като мишени ????Или само ние сме по католици и от папата и всякакви бюрократи от чужбина могат да си правят гаргара с нас като народ ?не виждате ли че дотам я докарахме че от ден на ден *** престъпност става все по масова и безнаказана и то точно поради това че вече полицията ще откаже открито да се занимава с тях