187

Анонимен

преди 11 години

последиците ще са фундаментални повярваите.идеологически руския капитализъм е точно копие на западния---олигархо капитализъм.с този ход на конфискация на руски капитали ес казва---рашки,вие сте втора ръка и ше ви е-аваме както си искаме.рашките нема да се чудят дълго и ще отвърнат на удара---кипър ще се върне в средновековието но по важно е че русия ще обърне енергиините и финансови потоци към азия--китаи,индия и т.н.

186

до 210

преди 11 години

""инвестицийте на ЕС в Русия" - наистина ли е възможно да съществува човек, който да е толкова животински ***, че да смята, че Европейския съюз държи повече пари в Русия, отколкото Русия в Европейския съюз? :-) Путин не може да мръдне, хванат е за топките, пардон - пачките."------------Става въпрос само за едни "скромни" $ 596,200,000,000(чуждестранни инвестиции в Русия)Трябва да си животински ***, за да си помислиш, че някой може да стиска Путин за.... пачките;-))

185

ф-1

преди 11 години

Защо никой не написа, как след като руските окупатори завзеха родината ни ОТКРАДНАХА ЗЛАТНИЯТ РЕЗЕРВ НА БЪЛГАРИЯ-26 ТОНА ЗЛАТО, под претекст, че в СССР щял да бъде на по-сигурно място. БОЛШЕВИШКИ ЦИНИЗЪМ.Червените русолизци реват за интересите на най-гадният агресор-тези, които съсипаха държавата ни за векове напред.

184

Ленин

преди 11 години

Грабете награбеното - руските чиновници и олигарси обраха руския народ, сега ЕС ще обере пък тях. Има справедливост!

183

Анонимен

преди 11 години

Кой не си харчи парите, други му ги харчат.

182

Анонимен

преди 11 години

Медвепут се наака направо, ами ако САЩ решат да прибират руски парици - леле-майко, те там са не някакви 30-40 милиарда, като в Кипър, там говорим за мноооого големи суми.

181

До 192

преди 11 години

"инвестицийте на ЕС в Русия" - наистина ли е възможно да съществува човек, който да е толкова животински ***, че да смята, че Европейския съюз държи повече пари в Русия, отколкото Русия в Европейския съюз? :-) Путин не може да мръдне, хванат е за топките, пардон - пачките.

180

До платения драскач

преди 11 години

Глупаво момче си ти... олигарсите били изритани и парите им били честни - олигарсите са където си поискат , по целия свят и парите им са по целия свят . Продължавай да дрънкаш глупости .

179

ф-1

преди 11 години

Руските мафиотски пари!Откъдето дошли - там и отишли!

178

кйбп

преди 11 години

A Ministry of Foreign Affairs (MFA) urgent bulletin being sent to Embassies around the world today is advising both Russian citizens and companies to begin divesting their assets from Western banking and financial institutions immediately as Kremlin fears grow that both the European Union and United States are preparing for the largest theft of private wealth in modern history.

177

Коко

преди 11 години

Анонимния е русофоб и пълен ***

176

Джон Бон Джови

преди 11 години

За всичко е виновен ББ !Да го *ухат рашъните !Да живе Великия Октомври

175

Анонимен

преди 11 години

и кой ще ходи в тези казина , еврейте да си перат парите . нали уж нато ги пазело кипърците , шегичка , нато пази израел не кипър , кипър е през криф макарон .

174

Анонимен

преди 11 години

До лимонад НА *** ВАГИНАТА

173

Анонимен

преди 11 години

в българия *** не се свършватдянков и финансова стабилнаст?

172

topor

преди 11 години

Според некои източници, киприотите смятат ударно да развиват развлекателния туризъм чрез казина.В тази ситуация кой ли ще инвестира в казина и казината чистички ли са от към мръсни пари?!?!

171

В края на филма

преди 11 години

Пиян руснак, облечен в радио-защитен костюм, забива руското знаме до кратера, където някога е бил райх-стага.

170

Манго

преди 11 години

На *** ни се пише. ГАЗПРОМ и ЛУКОЙЛ ще повишат цените с 50%.

169

юруш на апартаменти

преди 11 години

Най добре е сега руснаците да купуват като откачени е Банско и Съни биич там е истината не някакви си мизерни банки на някакъв си мизерен остров.

168

Илко

преди 11 години

До 192 много добре казано , не бях са сетил. Малиии аз ку бях на Путин, ох бабачка