15

сайпрас пипъл

преди 11 години

факоф меркел факоф джърмани уи уонт мъни мъни фор нотинг анд сиртакиии анд бузукиии

14

?

преди 11 години

25. Това е целта , ипотекирана , заедно с находищата на газ .

13

некропеддофил

преди 11 години

До АнонименТи *** ли си или да? Банките в ЕС да не би да не работят? Не работят САМО в Сайпръс!

12

не син

преди 11 години

Лудост, тази катастрофа наричат "спасение" !

11

Анонимен

преди 11 години

КИПЪР ВЕЧЕ Е ИПОТЕКИРАНА ДЪРЖАВА.АКО ЗАЕМА НЕ СЕ ИЗПЛАЩА , ИПОТЕКАТА СЕ ПРОДАВА.КУПУВАЧИ МЕРАКЛИИ ИМА.

10

Анонимен

преди 11 години

Германия не случайно искаше обединение на европейските страни, Този съюз ще се разпадне ако вкарат още някоя източна страна

9

Анонимен

преди 11 години

След като отворят банките започва ефектът на доминото.Не в Кипър(за тях вече е ясно),а за банките в ЕС.Това е "планът за развитие на икономиката и създаване на заетост" в ЕС.Парите от банките да се влеят в икономиката.Какъв ще бъде ефектът от тази политика?Сигурно и бюрократите в ЕС незнаят.

8

Пръцко

преди 11 години

Българските политици са виновни!!! Осибено фесовете :)

7

некропедофил

преди 11 години

Мдааа, днес на Благовещение, на другарката меркел ще и донесат благата вест, че е бременна с .........Кипър.

6

Варненче

преди 11 години

Central Banking System (Zeitgeist Addendum) - U Yubeза просвещение

5

Спаси ???

преди 11 години

Все едно да ударят банките на Щвейцария , но Швейцарияе неутралнаи , за това и много милионери от цял свят живеят там !А други си държат там парите !

4

Обективната ИСТИНА !

преди 11 години

Никога не съм се съмнявал,че "СПАСИТЕЛНИЯТ ПЛАН"?!?!,наложен от "Световните Господари" - САЩ и един куп банки със подчертано ЕВРЕЙСКИ КАПИТАЛИ няма да бъде "приет"!!! Някой изобщо съмнявал ли се е?!?! ;).... Имало е малко скърцане със зъбки.... малко дърпане на ушички... накрая може и да е имало някоя и друго по "солидна заплаха" със "нахлуване на приятелско настроени миротворци от НАТО" и техните "ПРИЯТЕЛСКИ БОМБИ СЪС ОБЕДНЕН УРАН" и нещата са станали... ПО ПЛАН... Обаче не точно на Кипър...;)!

3

Салахадин

преди 11 години

до 2:Какво равиваш теории за офшорки ала-бала?Кипър са милион и половина!!!Турците на социални в Германия са 5 милиона.А във Франция и Англия за броя "бенебенистанци" не смея и да гадая.Е като говориш за хранене,бива ли да спираш храната на белия а да храниш социално изметта на планетата?Айде, замисли се по този факт!!Е,сега ако си русофоб ,това е друга бира!!!

2

haha

преди 11 години

Как се стига до такива моменти, при положение, че нещата могат да се прогнозират... и то в дългосрочен план? Как така все "в последния момент"?

1

Анонимен

преди 11 години

Салдата със суми над 100 000 евро в Bank of Cyprus ще бъдат замразени, докато не се изясни колко загуби ще трябва да бъдат поети от вложителитеКремълският господар на 100% е бесен!