464

анонимен

преди 11 години

Аман от простаци!

463

ИВАН

преди 11 години

ТОЙ БИЛ ЗА СЕЛАТА И ГРАДОВЕТЕ, АЛО Д-Р........Я СИ ХОДИ ПРИ БАТИ БОЙКО ДА РИТАТЕ ТОПКАТА ЗАЕДНО, НИЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКИВА КАТО ВАС, НЕОБРАЗОВАНИ.............

462

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ 4-ГОДИНИ ЛИЗА...ЕДИ КАКВО СИ НА БОКО,ЕМИЛ ДИМИТРОВ,ПЛЕВНАЛИЕВ,ЦВЕТАНОВ...ПРАВИ СДЕЛКИ С ТЯХ,НО СЕГА...В СТИЛ ЯНЕ ИЗВЕДНЪЖ МИНА НА ОТСРЕЩНИЯ БРЯГ...КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КОМЕНТИРАМ-*** И ***!

461

Анонимен

преди 11 години

Е не съм вярвал че българските студенти са толкова мегатъпи и неориентирани. Ако се хванат на тая въдица след 4 г. ще реват и ще се чудят как да изчезнат от БГ ,ама ще е много късно.

460

син буркан

преди 11 години

Човека който се подвизаваше до скоро със син буркан даден му лично от ББ и рекламно лице на ВИС от близкото минало сега е със студенти от цялата страна ВЕРВАЙТЕ ИМ

459

прасета

преди 11 години

А къде са прасетата? Поне да ги бяхте довели тука за интелектуална тежест

458

до Стоичков

преди 11 години

Чувеко като те гледам лицето ти не изразява никаква мисъл не се напиняй заради хипертоника

457

Анонимен

преди 11 години

Леле, тоя цвнокио бил мегапрост, щом си мсли, че с такъв евтин номер ще излъже хората...И тримата -Боко, Цоко и Ицу имат интелект колкото една ***.

456

ха ха

преди 11 години

ГЕРБ си прави собствена опозиция на протестиращи а Стоичков се напъва излишно А бе човек гледай си топката с която се справяш отлично не ти трябва политика да не ти натикат тогава топката отзад

455

Анонимен

преди 11 години

Стоичков е поредният проект на Борисов за разединяване на хората и протестиращите. Стоичков е приятел и съмишленик на Мутрата и който мисли обратното е ***.

454

:))))до 213

преди 11 години

ааа, тук е друг урок "У меня есть очен много детей, в много страней" :)))

453

Иван

преди 11 години

Бай *** се готви да управлява задкулисно. Винаги е будел смях сред присъстващите. Типичен представител на дебелащината в България. Единствения прославил страната ни не с нещо друго а с псувни. Сигурно са го издигнали студентите от НСА специалност гимнастика с положен единствен изпит с помощта на главата - челна стойка.

452

nedjlko.grozev

преди 11 години

Ице,ти си роден за футболист от световна класа,но времето показа,че за треньор не ставаш-това донякъде засенчи славата ти,а сега с тази "поръчка" от ГЕРБ,напълно ще се орезилиш!Жалко!!!

451

мишо

преди 11 години

Ицко Стоичков няма да отиде нито в Испания нито в Щатите защото там няма кой да му дава пари срещу поръчки. Ицка махай се от сцената докато е време, че сега си за смях а после ще станеш за срам

450

Жик-Так

преди 11 години

В стилистиката на култови те им фрази, предизборният слоган на коалицията ГЕРБ-Ицата:"Вие докато садите картофи, ние ще ви е... мамата!"

449

Атака

преди 11 години

Стоичков - човека, който рекламираше ВИС-2, караше със син буркан, даден му от ББ, а сега уж е на страната на протестиращите против монополи и колонизатори!Аз не вярвам на тези манипулатори! Омръзна ми да ни подценяват интелигентността!

448

Анонимен

преди 11 години

За Стоичков знам ,че е бил футболист и че може здраво да псува.Поздравявам студентите от зала Армеец за прекрасния избор, който са направили....Към останалите студентите се обръщам с призива: Не позволявайте да бъдете купени и манупулирани от олигарсите и политиците.

447

НЛО

преди 11 години

Каква да ни бъде държавата като такива се предлагат да ни управляват. Няма да ни сравняват с третия свят , ние сме извън този свят.

446

radioprestilka

преди 11 години

Ицо ти си лъжец, както и човека на който служиш, той обеща европейски доходи в края на мандата си, е хората го изгониха с камъни, ти също желаеш да те гонят така! Тези приказки сме ги слушали, разделяй и владей, сега ще настане една кампания, ГЕРБ да закупи всички известни спортисти, да станат лица и да поемат протестният ВОТ, тези милиционерски номера на Цветанов няма да минат! нали знаете, че като ви употребят, после ГЕРБ ще ви изплюе, Бойко така прави с дъвката която вече не е сладка!

445

Анонимен

преди 11 години

Същата дезорганизирана реч (disorganized speech - симптом от шизофренните разстройства) като неговият кумир Бойко Методиев. Учудващо, че говори маалко по гладко от кумира си.