327

Анонимен

преди 11 години

Съм тайм люс, съм тайм вин! Малко ли са простаците в политиката, че измъкват още от нафталина?

326

А.Аспарухов

преди 11 години

ОТ ЕДИН *** ТА НА ДРУГ ....

325

Стоичков - ГЕРБер

преди 11 години

Стоичков е слуга на ГЕРБ. Но не разбирам как съчетава работата си в ЛИТЕКС със собственик Гриша Ганчев. Та нали ГЕРБ-ерите искат да вземат бизвеса на Гриша Ганчев. Това директно поддържане на ГЕРБ трябва да е сигнал за собственика на ЛИТЕКС, че има пета колена до себе си и в най-скоро трябва да я отствири. Да ходи да става треньор на Бистрешките тигри. Подозирам, че Стоичков е фалирал в собствените си средства, а само се пъчи и се опитва да ни залъгва с празни приказки. Затова слугува на ГЕРБ.

324

за БУДИСТИ

преди 11 години

За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в софийския затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там.Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков май ще е защита,та да брани тази свита.Ляля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.А Фидоска мажоретка,абе просто супер гледка!

323

болнио мозък на Цвъ.

преди 11 години

Такова мероприятие може да сътвори само болнио мозък на Цвъ. Цвъ..... интересно къде беше дежурнио камион със прасетата-протестанти, както при оставката пред НС.

322

OVCA

преди 11 години

NAGLITE v vlasta.

321

oooo

преди 11 години

Пожарникар,физкултурник и футболист правят сценарии....Хванали и студентчета за статисти.Ами като има кой да им се връзва.

320

Наков

преди 11 години

Стоичков,ти от икона се превърна за един миг в *** *** на Борисов и олигархията,употребена за най-долната цел-доунищожаването на народа ти-този ,който те боготвореше.Жалко за тебе,че позволи да бъдеш употребен.Ти сам продаде най-хубавото,което имаше-името си.А защо-сигурно и ти не знаеш.....Господ дано ти прости,защото България и честните българи-никога-защото ги предаде!

319

неизвестен

преди 11 години

И ТОЗ СТОИЧКОВ Е ОТ КРЪГА "КОТАРАЦИТЕ"- ОТ ФУТБОЛНАТА МАФИЯ ЗАМЕНКИТЕ И БРАКОНИЕСТВО!

318

Анонимен

преди 11 години

На България и трябва в момента супер добре организирано управление, не добре организирани мафии! Всеки мислещ човек ще се спре, ще се замисли и ще установи, че НИКОЙ от Живков насам не трябва да бъде във властта ! Нови и чисти, мислещи хора ни трябват ! Борисов се разсърди като малко дете, сега пак иска властта ! УНИЩОЖИХА И ИМЕТО И ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ . Превърнаха ни в *** !

317

БГ

преди 11 години

Абе сериозно, тия за колко ГЛУПАВИ ни мислят всъщност ??!!??

316

Анонимен

преди 11 години

Много дърти тия студенти?

315

anonimen

преди 11 години

DOSEGA POJARNIKAR TIKVA,SEGA FUTBOLIST TIKVA VLIZA V POLITIKTANA BG,EGA TI DARJAVATA,YAVNO SKORO NYAMA DA SE OPRAVIM

314

ннс

преди 11 години

човек,който се е отказал от родителите си дали ще милее за Родината си!!!

313

Ха ха хаааа

преди 11 години

Стоичков е донел слава на България повече от всички пишещи тук заедно с роднините им.

312

Ха ха хаааа

преди 11 години

Герб си има достатъчно опозиция и повече едва ли си създава. Мафията на прехода му е достатъчна да му организира пучове с алигофрени. Не видях един умен човек от тези в армеец.

311

Ицо,ащо

преди 11 години

не си гледаш спорта и футбола а, се набутваш в политиката.Не ти е там мястото ,особено пък до Борисов и Цветанов. Славата ти ще бъде опръскана.

310

Монтана

преди 11 години

Е това е ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА между ГЕРБ и БСП. На БСП въоще няма и да им дойде на акъла да създадат и ръководят една нова партия, която да дръпне част от гласовете на противника и ако е достатъчно успешна може да бъде добър коалиционен партньор. Много хора ,които няма да гласуват за БСП, имат съмнения,не искат да гласуват за ГЕРБ и другите, биха гласували за ИЦО....

309

Анонимен

преди 11 години

Доката няма осъдени едри олигарси и политици протести ще има и в бъдеще ще стават все по радикални.Продажната политическа класа трябва да си получи заслуженото.

308

Анонимен

преди 11 години

Мрънкалници сте били, сте, и ще останете. Никой няма да намери работа, или да оправи живота на друг.Нито Костов, нито царя, нито Станишев, нито Борисов, нито който и да е.