137

тиквичка

преди 11 години

като са толкова нещастни милите ми те ,що ли стават депутати

136

Анонимен

преди 11 години

Като се сумират вземанията на един депутат, се получава сума по-голяма от 20 000 лв.НА ВСИЧКИ! Дори и на най-последната мижитурка, която не е взела думата веднъж в НС. Но на тях и това им е малко, че се впускат в разни далавери. И срещу какво? Кой закон е изпипан от-до? Все оставят вратички за измъкване. За тях си.

135

Анонимен

преди 11 години

Как човек, прекъснал работа, ще издържи без заплата?Като търгува акции, злато и петрол на борсата.

134

Анонимен

преди 11 години

Тия ако не се сетят да се самозапалят, някой трябва да им помогне. Олимпийски ***. Каква е ползата от такива бе! Под нулата. Те винаги теглят и държава, и народ надолу. За което им се плащат несметни пари от гърба на работещите за стотинки и (разбира се!) от гърба на безработните и пенсионерите, които като нямат пари - ДА ***. И хората се самозапалват. Това е великото хуманно и патриотично дело на бг парламент. Прочее, за какво й е на България такъв айдушки геноциден парламент?

133

Анонимен

преди 11 години

Аре не се прайте бе ! Само часовниците ви са за по 30 бона....!!!

132

Анонимен

преди 11 години

Нагли,по-нагли,най-нагли!!!По-нагли и от "Наглите"на Цецо-крадецо.Уважаеми съграждани,тези,които сега плачат,че са останали без пари и трябва да отидат на борсата за 1200 лв.,същите те, са получавали 4 години по 2500 лв.+още за участие в комисии и др.екстри като пари за бензин,парно,ток,консумативи +17 хиляди лв.на месец за всеки депутат партиина субсидия.Затова уважаеми сънародници борбата за власт е толкова голяма.А ние както винаги ще духаме супата.БЕЗ ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ!НЕМОРАЛНО

131

Анонимен

преди 11 години

Митове за BG депутат богаташ, облажил се от власттаЩе повярвам, че не е така, когато депутат се самозапали от отчаяние и безизходица. ОЧАКВАТЕ ЛИ ГО? Например Фидосова да се залее с бензин и да драсне клечката.

130

pich`

преди 11 години

абе кво се впрягате с тия депутати - тия са стадото на герб, дето ги държаха само за бройката в нс. от тях нищо не е зависило и те нищо не могат да променят хайваните. Бойко ги събираше от къде ли не - млади, нови лица...т.н сега аут.Основната им рабато е да гласуват по сигнала на вожда, затова им вярвам че не са гушили кинти. Кой прави пари?-проценти от сделки, комисионни и т.н тия кой ги бори бе? анонимници. кликата никога няма да допусне случайници да руфат кокала.....айде и полека:)

129

Анонимен

преди 11 години

Значи 4 години вземали над 2000 лв и сега не могат два месеца да се издържат без заплата. В провинцията се вземат по 300-400 лв КАТО СЕ РАБОТИ, а те по 1200 от борсата. И с какво са си заслужили парите. С хубавите закони, дето НИТО ЕДНА РЕФОРМА НЕ БЕ ДОВЕДЕНА ДО КРАЙ.Какви *** са тия, дето се палят. Депутатите трябва да запалим.

128

Анонимен

преди 11 години

През 2010 година , когато се разпищяха, че има криза, набелязаха "мероприятия". Едно от тях беше за 60 %-но обезщегение при съкращение. Нямам спомен за други такива антикризисни действия. Гледах как се надува един балон, който макар и пукнат, ще бъде надут, този път не само с лъжа, но и с насилие.Мразя Мечо пух! Той казва:"Колкото повече, толкова повече!"Това е девизът на некадърниците, ограбили българите за последните 23 години.Най-голяма заслуга- за последните, защото са прости калинки!

127

Анонимен

преди 11 години

ми да се самозапалят тогава, тъкмо няма да тежат на бюджета

126

Анонимен

преди 11 години

Майка ми е без работа вече трета година, баща ми почина. Тя е с висше образование на 55 години. Аз съм женен, имам детенце на 5 годинки, съпругата ми работи за минималната работна заплата. Налага се да издържам семейството си и майка ми в малък провинциален град, като не се знае и аз докога ще съм на работа. Положението става все по-зле, а сега разбирам, че от моите данъци ще трябва да храня и бивши депутати, заради които съм на това дередже. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? ***!

125

Анонимен

преди 11 години

ами да им дадат работа...Да чистят , метат, кой каквото е завършил. Да започнат работа по специалността си, примерно като счетоводители на 600-700 лв. заплата. Или като учители - на 400 лв. Ако изобщо са завършили нещо...

124

Анонимен

преди 11 години

не са се облажилизатова на социални помощи - дано тогава се облажат

123

Анонимен

преди 11 години

Тези хартути откаде накаде ще взимат пари от борсата ,нали нещо работят само смучат пари от данъците от народа,и се занимават с далвери и подкупи

122

Ivan

преди 11 години

До OT NARODAТези се излагат. Искат до последно да смучат народна кръв. Осигурявали се на над 2000 лева??? Нали пак ние сме им ги дали тези 2000 лева ! За калпавата си работа заслужават затвор, а не компенсации. Ако бяха си свършили работата и 10 000 да взимаха, ама хората се палят по стадионите заради тяхната некадърноьт и алчност.Дано Господ ги накаже жестоко

121

OT NARODA

преди 11 години

NAGLI,MRASNI, DOLNI MI6OTSI, ***,....A SUPSIDIITE OT VSI4KI PARTII KOI GI VZEMA6E,....BEZRABOTNITE ILI TIA S 300LV.ZAPLATA,....AAAAA....MAR6I.......

120

:)

преди 11 години

Герберите да обличат по едно затворническо костюмче и да тръгват към Централния затвор. Няма какво да се мотат !

119

Мръсници долни

преди 11 години

Тези се излагат. Искат до последно да смучат народна кръв. Осигурявали се на над 2000 лева??? Нали пак ние сме им ги дали тези 2000 лева ! За калпавата си работа заслужават затвор, а не компенсации. Ако бяха си свършили работата и 10 000 да взимаха, ама хората се палят по стадионите заради тяхната некадърноьт и алчност.Дано Господ ги накаже жестоко !

118

тц,тц,тц..........

преди 11 години

На тези за 4 години не им се чу гласът и вероятно ББ им е показал вратата, та за това са се наредили на опашката за помощи. Дано стигнат и до опашката за еднократни помощи и мухлясъл фасул!