6

topor

преди 11 години

Добро утро!Анониммен 3 - Ама всяка сряда ли ще трябва да работят???Днес е важен ден - преговорите в Москва. Така че бързо развитие едва ли ще видим. ЕС развали синдиката с руснаците за помощта. Вероятно 2-3 дни ще се опипва терена. Но ако банките не отворят в четвъртак, най-късно в понеделник, може и да има екшъни.

5

Анонимен

преди 11 години

"Все още обаче е съмнително дали ЕС ще позволи да Русия да се включи в спасяването на островната държава." Кви са тея *** изказвания, нали за това Меркел натисна кипърците да ограбят сметките на руснаците в Кипър, щото руснаците се отказаха да помагат просто така, което е нормално между другото, кви са им кипърците на руснаците че да им помагат без никаква полза за себе си...

4

Дворжак

преди 11 години

Самият Берлускони бе казал преди време , че петрол, газ и дори за дърва за горене се налага да се ползва Русия. А сега Кипър е в много сложна ситуация, но те са гърци много добри в дипломацията и ще се оправят, а не като в БГ. Казаха ни влизате в ЕС и затваряте 1,2,3 и 4 блок на АЕЦ - Козлудуй. И нашите политици като Миглена Кунева слушат и изпълняват.

3

Анонимен

преди 11 години

синджира върви козата я нема

2

Сценарий 7

преди 11 години

Китай ги купува и почва да произвежда фалшиви Афродити

1

Анонимен

преди 11 години

Опция 6Хващат се да бачкат здраво,срядата става работен ден(а не както досега-почивен),отменят следобедната дрямка...и така.След 4-5 години си стъпват на краката.