162

Анонимен

преди 11 години

ГОДПОДИ И ТИ ИСУСЕ ОТЪРВИНА ОТ КОБУРГИТЕ .ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ НЕ ИСКАМЕ ТАЯ МЕЧЕШКА УСЛУГА .НЕ ИСКАМЕ ФАЛШИВИ СТРАХЛИВИ ЦАРЕ ДЕТО БЯГАТ ОТ КОМУНИСТИТЕ

161

Анонимен

преди 11 години

По времето на Царя плащането на тока не ми беше проблем,а сега ми е.

160

Анонимен

преди 11 години

Кой каквото иска може да си приказва, обаче по времето на Царя беше най-добре.

159

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕ Е БОКО ТИКВАТА --АГЕНТ БУДА НАЛИ СЕ ЗАКАНВАШЕ ПРЕДИ 3.5 ГОДИНИ ДА ВКАРА В ЗАТВОРА ТОЗИ МАДРИТСКИ КРАДЕЦ И ДА МУ ОТНЕМАТ ЗАГРАБЕНОТО БЪЛГАРСКО ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО А СЕГА И ПОСПОРТИ ИМ РАЗДАВАТ ЗА БЛАГОДАРНОСТ И ОТ УВАЖЕНИЕ ЧЕ МАЛКО СА НИ КРАЛИ СРАМ И ПОЗОР ТОВА Е БЪЛГАРИЯ НАЙ ГОЛЯМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ГИ УВАЖАВАТ И ИЗДИГАТ.УЖАС

158

Анонимен

преди 11 години

Ами нали трябва да има възможност утре да стане част от управляващите, къде другаде би му се случило това. Само с страната на чудесата България. Я колко "калинки" се на мърдаха по високите постове и после никакви последствия. Прави са, трябва отдалеко да мислиш за бъдещето.

157

Анонимен

преди 11 години

Трябаше да утрепят тая псевдо царска *** Сакскобургготски , а не да ги гонят от БГ в неговата му родина на времето....................и тогава нямаше да има ни кобург ни Калинка ни Ачка ..........

156

Анонимен

преди 11 години

Ле-ле, ле-ле, тази новина направи ме разплака от умиление. Подозирам, обаче, че Страсбург ще ме разплаче повече, ако реши да върне рилските гори на дЕдо му.

155

Анонимен

преди 11 години

Симеон-Хасан, да ме извинява детето, то с нищо не е виновно, но дядо му е враг на България. По неговото управление се приватизира енергоразпределението, за да може днес шефът на ЕВН(някакъв мършав чужденец) по националната телевизия сричайки на грешно говорим български да ни държи назидателен тон в собствената ни държава. Тези хора са за затвора!

154

Пешо до изплашените

преди 11 години

Честно казано предпочитам бат Бойко и Герб на власт; пред бат Серго; дедо СимОн и куп народ къмпани. Назначиха Калинки, но и останалите го правят и ще го правят. А ген. Атанасов що се ребчи на Цветанов, вместо да работят за оцеляването ни и аз не вдявам. Единият е мейсън, но кой? Върхушката на БСП е доказана такава. А вероятно юдогилдията иска да промени отново статута ни в монархия или соц. - така с диктатура лесно ще граби? Сигурно са привикали дедото с тая цел. .... гоооллллл! 1:0.

153

Анонимен

преди 11 години

как "гордо" звучи "Цар" Симеон-ХАСАН ........на малко име ще му викат Ачка..........п.п ИСПАНСКАТ МАРИХУАНА (дъртия кобург) и БУДА някаква смрад са ЗАБЪРКАЛИ .

152

МАДРИДСКИ ИЗРОД

преди 11 години

КАКВО ЦАРСКО ВНУЧЕ БЕ Е АЛОООТОВА Е НАСЛЕДНИКА НА ЕДИН МАДРИТСКИ КРАДЕЦ КЛОШАР НЕКОРОНЯСВАН *** ЦАР , ИЗМАМНИК И НЕГРАМОТЕН НАГЪЛ КРАДЕЦ.

151

Анонимен

преди 11 години

ИНТЕРЕСНИ НЕЩА СТАВАТ в БГ:Мнго ударно са взели БГ ГРАЖДАНСТВО "княгиня" Калина и малкия Симеон-ХАСАН. Някой ИСКА да НАПРАВИ малкия Симеон -ХАСАН ( на галено сигурно му викат Ачка) ЦАР........

150

Иван

преди 11 години

С това българско гражданство сега и то ще предяви претенции за имоти! Аман от навлеци.

149

Анонимен

преди 11 години

Остана да станем монархия,ако стане и там издънка-закривай БГ!

148

До 182 колега

преди 11 години

До уточнение Оригиналното име е Шимон Кухари

147

до кцв андрешкото

преди 11 години

кои са андрешковците бе агент?какво общо имат ите византийци и османци в случая със сегашната ни къщичка?я се огледай и пак си помисли как да си подбереш приказките за кой крив,кой прав.това,че ште комунисти ни ВЛАДЕЯТ от 60 години като крепостни селяни,няма нищо общо с нагласите,възможностите/умствени/и желанията на хората.когато и твоя ред да останеш без 1 стнка в джоба дойде,тогава пак ела и казвай кой е андрешко.

146

Сергин Мюмюн

преди 11 години

Симеон Хасан...ще стане виден член на младежкото ДПС!

145

до 178.

преди 11 години

и моето детенце е сладко.даже има достатъчно интелект един ден д стане президент или министър -председател.

144

Анонимен

преди 11 години

А защо не Симеон-Хасан-Ханан-Хампарцумян, така много принебрежително към останалите етноси звучи...

143

Анонимен

преди 11 години

Една кръвна линия на изчезване.