176

Анонимен

преди 11 години

За един математик,при съвременните компютърни технлогии, няма да е никакъв проблем да прикрие не една и две грешки.Не е добре да звучат подобни декларации, от уважаващ себе си човек.

175

ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

ОТ КЪДЕ ИМАШ 10 БОНА ТАКА ДА ДАВАШ ЗАПЛАТАТА ТИ Е 1,400 ЛВ КРАДЛИВ И ИЗМАМЕН ГЕРБЕРАСТ,НА НЕГО ЩЕ РАЗЧИТАТ ЦВ.ЦВ. И БУДАТА БОЙКО МИЛИАРДЕРА,ИНАЧЕ НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА КРАДЛИВАТА ХУНТА НА ГЕРБ,САМО ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИЯ БИХА ВЛЕЗНАЛИ В ПАРЛАМЕНТА.ДОЛУ *** И АГЕНТИТЕ ОТ ГЕРБ!

174

леле

преди 11 години

"...ако някой намери документ, показващ дори една-единствена грешка, която да променя резултатите" и това го казва математик?!Биолог, физик и математик седят и наблюдават къща. В къщата влизат двама души и след малко излизат трима. Тримата коментират факта. Биологът казва: "Нормално. Това е резултат от естествен процес на размножаване." Физикът: "Нищо необичайно. В рамките на допустимата грешка е." Математикът: "Ако сега в къщата влезе един човек, в нея няма да има никой"

173

БОКЛУЦИ

преди 11 години

ЕТО ТАЗИ МУТРА ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ,КОЙТО ЩЕ МАНИПУЛИРА И ИЗЛЪЖЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ,ТО ВИЖТЕ ГО САМО КАКВА МУТРИНСКА ФИЗИОНОМИЯ ИМА,ТИПИЧНА ЗА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ,А И ТОЙ САМ СИ ГО КАЗАЛ ,ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДРУГИ ДА УПРАВЛЯВАТ,ЕТО ТОВА Е ПРИЯТЕЛИ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ГЕРБ СЪСИПА ВСИЧКО ,АИ ХОРАТА И ПАК СЕ БУТА ЗА ВЛАСТ С ВСИЧКИ НАЧИНИ.ПУСТА АЛЧНОСТ НЕ ВИ ЛИ СТИГНАХА 3,7 МЕСЕЦА КРАДЕНЕ ОТ ФИРМИТЕ И НАРОДА,НО ИМА ГОСПОД И ВСИЧКО ВИЖДА И ТОЗИ ГЕНОЦИД КЪМ НАРОДА СИ НЕ ЩЕ ОСТАНЕ НЕ НАКАЗАН,*** ОТ ГРОБ!КРАДЦИ!

172

Пешо до 186

преди 11 години

Не се шашкай; явно е поредната серия от КхемикълТраилс; с които ни тровят. Съвет: дай да си купим от мафията по едно РПГ и като вземе да кръстосват....цели в крилото ще ги мернеш ...! 40 самолета; 3 да свалиш пак берекет; ако всеки път сваляме по 3 ще оцелеем. Другият вариант е система "СС-400 но няма да я пуснат през митницата. Бог е любов! Дали?

171

Clair

преди 11 години

Този господин професор е конформист и продажник.Отдавна трябваше да бъде сменен- недостоен е за мястото си.

170

boicho.boichev.7

преди 11 години

Не си ли замине ВЕДНАГА тоя мишок, изборите ще са под съмнение, а това не бива да се допуска.

169

Анонимен

преди 11 години

Не гледайте как изглежда профито!Не е важно дали котката е черна или бяла,важно е да лови мишки!

168

boicho.boichev.7

преди 11 години

Тоя *** ако си мисли че му се е разминало или ще му се размине...ТОЙ нямало да допусне, кой си ти бе мишко?

167

Profesora

преди 11 години

Забравих да уточня, ще получа 100 бона да фалшифицирам резултатите. Ха-ха-ха.

166

Анонимен

преди 11 години

На професора главата му е голяма , ама ако можеше устата по - малко да му приказва щеше да е добре!

165

Анонимен

преди 11 години

А как ще докаже грешка някой,като ти имаш последната дума.Уважаваният от мен професор Константинов се продаде за власт или пари не знам.Но той много добре знае,колко ограничен и *** е Бойко Борисов и че не става за премиер.Алчността е лош съветник,професоре.Жалко.

164

Анонимен

преди 11 години

Гласуваш за Червена коалиция-получаваш анархия и хиперинфлация!Хиперинфлацията 1996 год.започна по същия начин!

163

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са неграмотни-основна мантра на БСП и компания-аз вярвам само на факти!ЕВРОСТА-инфлация за 2008 год 12%-това е когато на управление бяха ГРАМОТНИТЕ,хайде сега да видим 2012 год инфлация 2,4%с десет пункта по-малко отколкото грамотните от тройната!МУДИС-осенка за БГстабилна за 2012 год,-това правят"НЕГРАМОТНИТЕ" от ГЕРБ-Гласувай с проучени цифри,информирай се и гласувай убеден!Милионери са задлъжнели с милиони и искат да пуснат БГ надолу по хиперинфлацийката-измитат дълговете си,а ние....

162

Bastor

преди 11 години

Бе какви са тия глупости? Информационно обслужване прави второто преброяване на вота. Единствените злоупотреби, които могат да бъдат извършени са на локално ниво по изборните секции.Някой трябва да излезе и да обясни процедурата, понеже глупавия български народ - накъдето му посочиш, натам лае!

161

BULGARIA

преди 11 години

MAI 6E DIGAT ZAPLATITE minimalnna 3000leva pensia 1000 tok 15 stotinki voda 6 stotinki hlqb 18 stotinki benzin 45 stotinki dizel 39 stotinki

160

Гогата

преди 11 години

Този човек е болен мозък"Той заяви, че ако алтернативата на ГЕРБ е тройната коалиция, ще стори всичко необходимо това да не се случи"- Как се възприемат неговите думи??Същият хитрец "обработваше" протоолите на президентските избори-най-манипулираните в цялата ни историяТакива умници ще се изгаврят с вота на хората и на сегашните избори през май !!!

159

Анонимен

преди 11 години

Не става въпрос за БСП, а за това, че този екземпляр е пристрастен, антипатичен като визия и неподходящ за заемания пост.Какво толкова, че щял да си отиде?То, самият Бойко го изгониха като мърлява коте, та него ли! Все ще се намери някоя калинка, но с диплома и за този пост.Вярвам само на г-н Минчо Христов.

158

Анонимен

преди 11 години

И как са били посрещнати в Ловеч? Според правилната телевизия всичко е било много трогателно.

157

moli

преди 11 години

Това,че Кирил Добрев е в основата на това ,което се случва по улиците на голямите градове не е изненада.Преди време той публично обяви,че е собственик на малка ВЕЦ.Как така аз не съм.Но нека не се забрява,че преди години той беше гонен от полицейски патрули с куфарчета пари получени на Драгоман от сръбски мафиоти.За какво да говорим повече.И сега той и компания с наглия *** Румен Овч.с зъби и нокти ще защитават кокала който са докопали.