315

Анонимен

преди 11 години

Поредната простотия-малцинствата да имали власт във всички институции. Тия *** така и не разбраха, че в една демократична държава всеки се доказва и заема мястото си според качествата си. Няма как да има назначения на принципа че си от малцинството, а си некадърник. Мина времето на комунизма, колкото и да се опитват да го върнат.

314

преди 11 години

Досега някак си разбираха, че нямат толкова образовани ***, но след успешния наплив на наши си калинки във всички постове на властта, защо и те да не са там - разлика никаква, иначе е дискриминация.

313

Сюргюн

преди 11 години

Дайте ни власт и ни гледайте сеира.Олеле-малеле ,тежко и горко на българите. Ще ги принудим още по-ниско да ни се кланят. Сериозно : Точно това им искане е неоснователно. Всички малцинства имат предостатъчно права,че и повече.

312

Анонимен

преди 11 години

Ромското малцинство може да бъде представено само в някоя работилница за *** като основна суровина.

311

Анонимен

преди 11 години

Аз мисля, че Рамзито малко прилича на хомосексуалист - непременно иска да изпъкне.

310

Бръчков

преди 11 години

Нека някой да попита артиста Уорлик , кога в американският сенат е имало индианци ?!

309

хайде стига вече

преди 11 години

Какво малцинство, бе?! На етническа основа ли??! Я прочетете конституцията! И в момента има представители от всички етности навсякъде- какво повече искате?! Да имате предимства пред мнозинството/както го наричате ли?!/Мисля, че ДПС е партия на етническа основа и трябва да бъде осъден този, който я е позволил и да бъде забранена. Сами се определят като "малцинство" Търсят права и свободи, които са им гарантирани от Конституцията и ги имат! Хайде стига вече претенци...като не ви харесва..

308

Анонимен

преди 11 години

Отишъл Асан при партийният секретар и се оплакал.Kато сме на събрание всички викат,другаря Асан това,другаря Асан онова,като излезем навън-да го е.а в ***!

307

Анонимен

преди 11 години

Хубава работа,ама................................................................***!

306

Анонимен

преди 11 години

Ремзи ***...за кви афтумати и танкове бълнуваш. И не били та плашили. Ми не са ги насочили крещу тебе ***. Искаш ли наистина да си уплашена *** ? А ?Тия *** и национални предатели и врагове до кога ще ни ги пускат по медиите с простотиите си ?

305

Миро

преди 11 години

Че то натам върви,само малко търпение братя ***.Българите са на път да избягат масово. Цингите ще ги изгонят от западна Европа защото са им втръснали,и скачате директно във властта. На сто агуптенина ще има по един комунист да Ви води ,като в Самуиловата армия и пей сърце.

304

Пешо

преди 11 години

Тоя от снимката го предлагам за министър на вътрешните работи,хем квалифициран хем въоръжен.

303

До СтигаКвоти!

преди 11 години

Високите оценки, гаранция за кадърност ли са ?

302

до СтигаКвоти!

преди 11 години

Родена си с безброй привилегии.Имай малко срам.

301

до СтигаКвоти!

преди 11 години

Защо не кандидаства международни отношения,право,военно дело и т.н. Квотата за кандидатстващи от Кърджалийски и Разградски окръг беше нула.Не ги знаеш нещата!Промили са ти мозъка, май!

300

Анонимен

преди 11 години

Всички останали трябва да са готови на общо основание, без никакви квоти, да се борят за всяка позиция, без значение на възраст, пол вероизповедание, етност, сексуална ориентация и пр. !!!Останалото е чиста демагогия!

299

СтигаКвоти!

преди 11 години

Добре де, нали Конституцията ни гарантира равни права, ЗАЩО квотният принцип трябва да бъде водещ? На тая държава не и ли трябват КАДЪРНИ ХОРА? Или и трябват само да се запълват определени квоти?Аз признавам само правото на хората с увреждания да се възползват от някакви привилегии, защото тях природата ги е ощетила и обществото трябва поне малко да компенсира тази тяхна физическа неравнопоставеност.

298

СтигаКвоти!

преди 11 години

Когато станах кандидат-студентка трябваше да се примиря освен с квотата за мъже и жени и с квота за кандидатстващи от Кърджалийски и Благоевградски окръг, квотата за рабфак и какви ли не още квоти за разни малцинства.Омръзна ми аз да бъда от графа общо основание, а хора, по-некадърни от мен, да се възползват от разни права и привилегии!

297

СтигаКвоти!

преди 11 години

Цял живот съм била от мнозинството в Републиката и ми е писнало от разни малцинства, които искат квоти за достъп до на баницата мекото!В седми клас ми обясняваха, че трябва да има квоти за девойки и младежи, защото иначе в елитните училища щяло да има изцяло девически паралелки. И кадърни момичета оставаха извън борда, защото трябвало да има и момчета в паралелките, нищо, че те влизаха със значително по-нисък бал.Когато станах кандидат-студентка трябваше да се примиря освен с квотата за мъже и жени и с квота за кандидатстващи от Кърджалийски и Благоевградски окръг, квотата за рабф

296

БДЖ

преди 11 години

Двама турчина , трима ***, 3 българина и по един влах и македонец като се интегрират ще се получи 100 процентов ***