104

Анонимен

преди 11 години

Кипър показа че национализацията НЕ Е АНАТЕМА за Европа!!Да не се мотат ами да НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЕОН,ЕВН и всички останали лапачи.НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ иначе РЕВОЛЮЦИЯ!

103

Анонимен

преди 11 години

Само *** с мътен поглед от ракията , гледа празната си паница и псува орисията на ум.

102

Анонимен

преди 11 години

Ритуално самоубииство за Кипър Те са свършили... Доста си бяха навирили носа, банките им бяха най-добрия бизнес. Казват, че само руски граждани губят 1.5 милиарда евро. Това си частична конфискация. Кой вече ще си държи парите там...Четете и други новини - Обама се отказва от ПРО в Полша и Румъния по финансови причини, т.е икономиката им не издържа.Казват, е за Полша и Румъния щяло да бъсе шок - голям го вадеха срещу Русия. Попълва се пъзела и с Тиквата- прелъстен и изоставен.Нова Малта?

101

Анонимен

преди 11 години

Затова-никакви банки.....никакви депозити!Всеки може със спестени пари да си купи парче земя която да работи или дава под аренда...или някакъв малък градски имот. Събирай си наемите в БРОЙ,харчи си ги в БРОЙ и спи спокойно.Аз го направих отдавна и не съжалявам

100

Анонимен

преди 11 години

По времето на Станишев и в Кипър живееха по-добре !Видяхте ли до къде ни доведоха ГЕРБ ?

99

Анонимен

преди 11 години

Днес в кипър а утре и другаде в Европа.Продавайте еврото.С този ход европа компрометира себе си и валутатат си.Всяка държава която се ОАКА спокойно ще може да ограби банките си.Значи когато тИ ,обикновеният човек откраднеш те пращат в затвора но държавите(каквото и да значи това) могат да ОГРАБВАТ на воля......

98

Анонимен

преди 11 години

Те да си назначат сирк Герб пък тогава ще са в шок

97

?

преди 11 години

Едно време бащами ми казваше , виждаш ли центъра на тоя град ? - това всичко беше бизнеси и дюкяни на еврей.Спомням си миризмата на яденето, което продаваха . Толкова мармалад съм изял докато учех , че не искам да се сетя за мармалад !А евреин няма да видиш на полето да работи.Тогава ама хич не обръщах внимание какво ми казват.А дядо ми казваше : Къде отива това жито ? - България може да изхрани 5 - Турции !

96

Ф.С.В

преди 11 години

василис мнооо си *** братче !!

95

?

преди 11 години

105. Ами тогава под думата " еврей " разбирай " лошите еврей ". Родшиловчи и много знайни и незнайни . Никой не е ненормален от нас , но където съм аз ,поне не виждам беден евреин ??

94

ВАСИЛИС ПЕТРОС

преди 11 години

ИЗРАЕЛ НЕ МОЖЕ НИЩО ДА ВЗЕМЕ ОТ КИПРОС..ИЗРАЕЛ НЯМА ПЕТРОЛНИ ТАНКЕРИ, А И НЕ ПОЛЗВА ГАЗ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ...АМЕРИКАНСКИ ФРЕНСКИ И БРИТАНСКИТЕ ФИРМИ ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ НА КОНЦЕСИЯ ГАЗТА НА КИПРОС И ДА Я ПРОДАВАТ НА ТУРЦИТЕ НА ГОЛЕМИ ЦЕНИ...ДА, ТУРЦИТЕ ИМАТ ГЛАД ЗА ГАЗ..А НЕ КИПАР ИЛИ ИЗРАЕЛ.ТОВА Е СДЕЛКАТА С ЕС.КИПАР ИМА ПРОБЛЕМ С ЕЛЕКТРО ЕНЕРГИАТА И ТОКА, А НЕ С БЕНЗИНА И ГАЗТА.

93

Два

преди 11 години

Много необразовани коментари има. Правителството на ИЗида РА и ЕЛ не представлява обикновения еврейн. Той е мачкан и подтискан много повече и от нас. За това, че престанете с "еврейте са лоши и отвратеителни". Това което търсите се казва Ротшилдов ционизъм - те го построиха, те го управляват. Значителна част от ционистите са евреи, но другите не са. Разграничавайте ги от обикновения мачкан човек там! Не говориме за произход, а за политическа система на измама. Тегне над вас информационна заблуда

92

Ф.С.В

преди 11 години

в морската териториална зона на Кипър има газ за около 120 милиарда долара !!! и евреите ще го вземат !! Просто малко ще избият инвестициите с парите на кипърци ) еврейски банки им дават международният заем от 10 милиарда и после ги обират до шушка !!

91

бай Петко

преди 11 години

Скоро ви писах...едно нещо излезе ли ми от джоба, то вече не е мое... Ние мислим, че като имаме пари непременно трябва да са в банките. Много гледате *** реклами как банките"мислят" за нашето благосъстояние. С колко ситен шрифт ни баламосват. Банките нищо, поне на мен, не могат да ми вземат, щото... и т.н. ! Не питай старило ами патило !

90

Анонимен

преди 11 години

86. Тогава си спомни кои банки са фалирали в България ? Парите заминават за Кипър .някой остават в Кипър , други минават през банките им, докато намерят начин да ги вложат някъде !!

89

Ф.С.В

преди 11 години

В края на тази или началото на следващата година американската компания "Нобел енерджи", която управлява израелските газови находища, ще започне сондажи за природен газ и в изключителната икономическа зона край острова, близо до най-голямото израелско газово находище Левиатан.израелския милиардер Ицхак Тшува, разработва едновременно находищата "Тамар" и "Левиатан" и поне в близките пет години те ще погълнат инвестиции от милиарди долари. Но ако залежите на петрол и газ се окажат дори приблизително толкова, колкото се предполага, тогава Тшува може да стане най-богатият човек

88

сопол

преди 11 години

само по 20 000 евра на кълпак с лихвите са им дали. но ако е семейство с 3 деца така лекичко им го закръглят на 100 хилки

87

иван пешев

преди 11 години

Типичен пример как една държава ограбва гражданите си, а *** дето са го подписали дали още имат пари по сметките ?

86

6969

преди 11 години

Ей да знаите шъ търсите Вий Боко и хер Флик,щот ако беше Ганди управлявал тез години ,щяхме да сме по напреднали и от Кипър,ама то не е късно да ви врътнат номерче с хиперинфлация,17млд евро са си бая пара как и да го гледаш.

85

Райн Анд

преди 11 години

До Анонимен 89 - ти си ***. Всички военни конфликти от 20-ти век са заради национал-социализъм, комунизъм, религиозен фанатизъм, империализъм (и руски, и американски, че и великобритански), но нито един заради капитализма. А ако искаш да видиш военен конфликт заради търговски интереси (капитализъм) - българите сме водили доста известна такава по времето на Симеон I.