5

Пуека

преди 11 години

Такова животно като ЧЕСТНИ ИЗБОРИ в БГ не е намирано както ЙЕТИ в АЛПИТЕ ! Нас не ни интересуват тъпите институции и администрацията *** ! НАРОДА >> простите работници водещата работна ръка да е добре искаме пак да има "средна класа" а не само много бедни и много богати !

4

Анонимен

преди 11 години

Ванга е казала, че можем да сме Швейцария на Балканите, и съм убеден че може да стане, населението ни е колкото един голям град а имаме толкова много богатства. Както се казва върху вода ходим, жадни седим :)

3

Анонимен

преди 11 години

Хората като се вдигнаха за надписаните сметки, чак тогава медиите и политиците признаха, че има монополи и надписване на сметки, а сега вече говорят че можело да има намаляна на цената му :). Същото е и със заплатите казват ни, че не можело или не заслужаваме дори половината от еропейските заплати по медиите разни социолози, а е отново една голяма лъжа .А може да сме поне втора ръка хора :) а не като в момента 8-*** 10-та ръка по заплати .

2

Мечта

преди 11 години

Имам една мечта . Никога вече да не показват Боко тиквата и Цецо апартаменто по телевизиите

1

Анонимен

преди 11 години

хаха сащ се отказва от европейска система за противоракетна отбрана, срещу която Русия е имала възражения. Мотива е липса на средства, хахаха