411

Анонимен

преди 11 години

Предлагам на форумците да си видят празните хладилници след изборите!

410

ХА,ХА,АААААААА...

преди 11 години

ДОБРО , УТРО "ГАЛЪПЧЕ"....ХА,ХА,ХААААААА....!!!!/страшно откритие,бе.../-КАК ПОЗНА...??!!!

409

ЛЕЛКА

преди 11 години

А КОГА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ?

408

Анонимен

преди 11 години

До 440Парите за пенсиите трябва да дойдат отнякъде !Към 1989г пенсионни фондове нямаше, а през 1996/97 г. Виденов допълнително обезцени всички спестявания.Ай гласувай пак за БСП, че да те прецакат за трети път.

407

Анонимен

преди 11 години

До 44017 млрд в повече за година ? 17 млрд повече от приходите ?Ай бъди малко по точен в 'критиките'.в крайна сметка, 17 млрд в повече за какво ?

406

до 436

преди 11 години

Тези другари не са мои, а на твоя любим вожд и учител от Банкя. Щото нямам такива в семейството. На теб като ти се каже, че това правителство е изхарчило 17 млрд. повече от предишното веднага започваш да говориш за 45-те години. Или да казваш, че ако беше индексирало пенсиите с 10 % на година както е по чл. 100 от закона за осигуряването, щяло да стане като в Гърция.

405

ПРЕДЛАГАМ

преди 11 години

НАГАЖДАЧЕСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ДА СПРАТ ДА ПОКАЗВАТ ЛИЦЕТО АНДРЕЙ РАЙЧЕВ.ДА СПРАТ ДА МУ ПРАВЯТ РЕКЛАМА И ДА ГО ОСТАВЯТ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ГОЛФИГРИЩЕТО И ИМЕНИЕТО СИ БЛЕКСИРАМА.БАЯ ПАРИ НАПРАВИ ОТ НЕНУЖНИ НИКОМУ ПРОГНОЗИ.НИЕ МНОГО ДОБРЕ СИ ЗНАЕМ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ.

404

Анонимен

преди 11 години

Kostov for premier!

403

Анонимен

преди 11 години

До Пешо БагераНе, аз съм *** програмист. Такива сме симпатизантите на ГЕРБ.Ти си умен псевдо багерист на заплата при другаря Кутев.

402

Анонимен

преди 11 години

До до 430Парите НЕ бяха осигурено от правителството на Станишев. Само сумата беше договорена.За да се осигурят, трябва да са предвидени в бюджета. Такова нещо Станишев не е направил.

401

Пешо Багера

преди 11 години

Ако можеш да четеш, ще видиш софийските телефони в края на обявата.Не , не мога . Що не ми го прочетеш и разясниш ? Нали и ти си шеф от герб - значи , ще ме вкараш в правия път . Бе вие , шефовете от герб кой ви научи да четете ? Дали не е останало от ТошоЖивково време ? Аз съм *** човек , ама чух по телевизията че ако си обръснат брадичките , ще лъснат петолъчките - какво ли значи това ?

400

Анонимен

преди 11 години

До никДанък субсидии нямаПлаща се данък върху печалбата - 10%. Печалба = Приходи - разходи.

399

Анонимен

преди 11 години

До до 430Така е другарю! То твоите другари, като спинишефф и неговите предци така "осигуряваха" пари за зали и пътища, че ги строяха в продължение на 40 г. и стигаха до ... подкривата круша!?Добре, че го нямаше близо 4 г., защото нито магистрали, нито околовръстно, нито Дунав мост, нито зала, нито дори метро щяхме да видим завършени до монентното състояние!

398

ник

преди 11 години

До анонимен 423 Данък на субсидии 10-15 процента изплатени преди нова година примерно среда ноември,субсидиите се възстановяват до 30 дни от ЕС!Без главоболия от земеделци,които реално свалиха правителството и с наливане на парична маса в населението през зимата, която се покрива от ЕС!Тази глупост извършена в стил вижте ни и почудете се колко сме велики дава оценка -прости *** ограничени!

397

до 430

преди 11 години

Абе, остави ги да си говорят сами глупостите. Знаеш ли примерно че парите за "Арена-Армеец", бяха осигурени от правителството на Станишев, но така, че залата да става и за лека атлетика. Само че в крайна сметка, я направиха 10 м по къса и парите отидоха - сещаш се за кого. А помниш ли като Бойко и Станишев ходиха да инспектират строежа на една от метростанциите, как Б.Б сам си призна, повечето от парите са договорени от правителството Станишев.

396

Анонимен

преди 11 години

До Пешо БагераАко можеш да четеш, ще видиш софийските телефони в края на обявата.

395

Анонимен

преди 11 години

До Пешо БагераВ България е да. Е, платените драскачи на БСП не са наясно с нещата, щото ги мързи да работят истинска работа.

394

Пешо Багера

преди 11 години

Позиция: ТРАКТОРИСТИ/БАГЕРИСТИЗаплата: 1000-1100 ЕВРО на месецМи аз да взема да бегам от сегашната си работа . Ама тая обява за България ли е ? Колегата Киро Фадромата ходи на гурбет в Гърция и каза , че пак ще ходи . Не ще да бачка за 250 евро . Луд човек - Гърците си нямат шефове от герб , за това са толкова зле .

393

Анонимен

преди 11 години

Тези герберасти са толкова *** че не усещат сарказма на Пешо багера, агаси олигофренската *** гербаджийска...

392

Анонимен

преди 11 години

До MIMIТази теза много от отдавна не е състоятелна!