7

Кольо

преди 11 години

Кво ни занимавате с тия клошари дето се палят?

6

САМО ФАКТИ

преди 11 години

Е нали разбрахте, че подпалилите са душевно болни ! Най-вероятно с апровукиране или платени, ''Ще ви върнем заемчето, кредитчето '' --примерно. Най-смешното е , че такива болни хора, душевно болни се изкараха герои, чак ден на траур имаше :) Срам ме че живея в такава *** с такива тивки !

5

до 4

преди 11 години

Ние трябва да го накажем Борисов.

4

Съвет

преди 11 години

Другия път като реши да се пали да не е с чист бензин...слагат се вътре разни неща, за развиване по-висока температура на горене ! Така ще изгори както муе ред, а не са по болници ми се влачи...аман от мърлячи !

3

Анонимен

преди 11 години

Значи ако някой реши да се самоубие, мятайки се от някой мост, но оцелее я го споменат, я не. Но понеже е актуално това със самозапалването, ще пишете за него всеки ден.

2

IVo_1

преди 11 години

Айде стига сте драматизирали толква. Писна ни да възвеличавате някакви откачалки решили да изберат лесния начин. Тия всичките като се запалиха какво направиха НИЩО. ОСтавиха роднините си да страдат и да се мъчат, вместо да са живи и да помагат с труда си.не ме набеждавайте и нападайте че съм безчувствен и коравосърдечен. Просто това не е начина според мен ....

1

???????????????

преди 11 години

всеки ден ли ще ни занимавате с луди ***, решили да си драснат клечката, теглят ножа, или напият с антифриз??????