255

Анонимен

преди 11 години

Бойковото управление стабилизира червената мафия,мутрите си изпраха парите при каката ,също узакони сивия сектор на бандитите.Това е истината!

254

До 271.

преди 11 години

В Партиите са парите . Забогатяха за 23 години , управляват , парите са в тях , мафиите работят за тях .И съда е подкупен !Борисов се изсили като дойде и първото нещо с което се захвана е митниците -- а в същност си е разчистил пътя за неговата мафия !Всички престъпления моментално медиите го определят като самоубийство , защото и те работят за полицията , която не разследва !

253

Анонимен

преди 11 години

Лудото Яне носи на този бандит грозденце,а лудото джудже агент Волен се е скрил в миша дупкаКъде са сега да врякат,а,ахаааа!?

252

Това ли е протеста?

преди 11 години

Лъсна интереса на мафията от падането на ГЕРБ!Криминалния *** Трактора вече изпълзя и взе да дава акъли като последна инстанция!Сега чакаме БСП да повика и Галеви, Маргините, Сумиста, Наглите, които съда вчера тихомълком оправда, Хамстера, който оправдаха малко по-рано, та чак до стотиците рецидивисти помилвани съветския генерал на Гоце!

251

?

преди 11 години

А ти кой си бе човече и защо знаеш толкова много ?Една мафия срещу друга ? А къде е съдът и полицията !

250

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 270И Любчето Кулезич.Тя също му е голяма подръжничка.

249

Анонимен

преди 11 години

Всички протести от последния месец трябваше да бъдат пред съдебната палата- Съда и Прокуратурата.Това е истинския цирей на държавата, а не партиите.Ако партиите знаят, че има независим съм, който ще ги осъди при нарушаване на закона, тогава те няма да са проблем.Запомнете всички: Съдебната система и прокуратурата и полицията са гнилото.Ако те бяха нормални, тоя мафиот нямаше да е медийна звезда.

248

Анонимен

преди 11 години

Пуснаха А.Петров и Хамстера и гръмнаха Баретата,пуснаха ортака им Митко полицая и отвлякоха детето на Брендо.Тоя трябваше да гние вече в затвора заедно с другите а не да дава интервюта .Но заедно с него сега да привикат и общественият му защитник Кр.Патрашкова най-продажната "журналистка"

247

морски

преди 11 години

Ц.Цветанов да връща шесте апартамента .Веднага!!!

246

до 260 дебили

преди 11 години

Ха ха ха ами ти бе пръдльо какво правиш тук тогава, да е.а и тъпакът ти селяндурский да е.а, ти имаш комплекс от кравефермата бе момче.

245

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 259 от ***,напълно си прав-Явно ще ги траем дотогава, докато траем прогнилата съдебна система. Най-големият проблем на страната е именно тя

244

Анонимен

преди 11 години

Алексейчо,колко хора си оставил без доходи, та Борисов ще го е страх от теб. Аако го бе страх, да не те бе хвърлил в затвора! Страх го е от теб само простия народец!Доцент!

243

Анонимен

преди 11 години

Най-накрая ще го оправдаят по всички обвинения и той като Пеевски ще иска да си се върне в ДАНС.Абе, всичко очаквам вече в тази скапана държава.

242

сърбин

преди 11 години

Бойко Борисов много трябва да се страхува от тук нататък.

241

Анонимен

преди 11 години

Тая мутра пак изпълзя.Егати и ***, които останаха в тази държава!То, наистина спасението е само емиграция.На където и да се обърна все едни противни физиономии..Трактора, Пеевски, Р.Петков, Р.Овч, Серго, Бойко, Цветан Василевци и всякакви подобни.Мутри, корумпирани политици и прокурори и ***.Това е останало от държавата ни.

240

милина

преди 11 години

НЕ ЗНАМ ДАЛИ БОРИСОВ СЕ СТРАХУВА ОТ ТРАКТОРА, НО ОКОЛО 200 СВИДЕТЕЛИ ПО ДЕЛОТО "ОКТОПОД" - СЪС СИГУРНОСТ! ЕДИН ДАЖЕ РАЗПРАВЯШЕ КАК ТРАКТОРА НАЙ-ОБИЧАЛ ДА БИЕ С....ЛОПАТА. АКО БОРИСОВ СЕ Е СТРАХУВАЛ ОТ ТОЯ НА СИМКАТА, ТО ТАЯ СНИМКА ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е НА НЕКРОЛОГ. ЗА 12 ГОДИНИ ДА СИ БЕШЕ РАЗЧИСТИЛ СМЕТКИТЕ, А АКО ИМАШЕ НЕЩО ЗА КАЗВАНЕ, ЩЕШЕ ДА Е КАЗАНО ОТДАВНА. ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЖИВЕЕ УНИЖЕНИЕТО ДА БЪДЕ ПОДСЪДИМ И ТО С ГОДИНИ. НЯКОЙ ЯВНО Е ЗНАЕЛ ЗА ТАЗИ МУ СЛАБОСТ......................

239

дебили

преди 11 години

ако не ви плащат за тези тъпотии дето драскате то сте уникално прости ***..а България ще се оправи само по един начин и той е съд за всичките управлявали държавата и конфискация така както е по Света

238

Анонимен

преди 11 години

Нали ви е ясно, че трактора клати държавата и всички ни. Докога ще продължаваме да ги траем разни наглеци с прякори от земеделието и зеленчукопроизводството? Явно ще ги траем дотогава, докато траем прогнилата съдебна система. Най-големият проблем на страната е именно тя, която оправдава престъпниците, защото имат пари да плащат, и осъжда невинните, защото нямат пари да си платят на когото трябва и каквото трябва.

237

Анонимен

преди 11 години

Ха ха, представете си наистина каква веселба ще падне ако трактора стане премиер...ТИКВИТЕ, ще бъдат забранени и по Хелуин МУХАХААА

236

Анонимен

преди 11 години

Този *** *** един голям рекетьор .обираше на хората ..парите от неговия крАй .......Глогово...Градежница ............и многоо други села ......и незнам защо го пускат да говори по медиите..