303

anonimna

преди 11 години

PRAZNI PRIKAZKI DARJAVATA FALIRALA S 2 MILQRDA SAMO.VZEMETE OT PRESTAPNITE OLIGARSI TAM SA KRADENITE PARI OT TOQ NE6TASTEN NAROD.VSI4KI VLASTIMA6TI STE EDNI I SA6TI MO6ENNICI

302

Анонимен

преди 11 години

Това ---''АКО",много бърка работите !Ако не беше това --"АКО"?"АКО" кокошките летяха ,небето щеше да е ---курник !

301

????

преди 11 години

Защо не обявяваш спешна ревизия на. ХАЗНАТА ?????

300

Анонимен

преди 11 години

Увеличили са доходите на управляващите - другите са изхвърлени,Ни табота , ни заплати ,

299

ура

преди 11 години

През последните години доходите на държавните служители са се увеличили с 30%.Останалите са намалели наполовина,малкия и средния бизнес е разбит,управлява ни мафията и монополите.Хората се самоубиват и палят,народа е зле,и разни *** ни зомбират колко добре се живеело в България -може би вие живеете добре *** на Б.Борисов и сие.

298

Анонимен

преди 11 години

Тия май няма да правят никаква ревизия ?

297

1457

преди 11 години

Стига сте лъгали хората нищо не можете да направите за 4-5 седмици -смешници.Писна ми от демагогия.Единственото което ще направите е да манипулирате изборите,защото сте назначени от ГЕРБ.

296

КАКА ДА ХОДИ ...

преди 11 години

ДА СЕ ***....!ЩЕ ПРАВИТЕ РЕВИЗИИ ---КАТО ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ!АМА МАЙ, НЕ ВИ СЕ ПАДА НА БОБА---ЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ БАЧКА, А ВИЕ ...НЕ СИ ПАДАТЕ ПО БАЧКАНЕТО!ВИЕ СТЕ ПО ГЕПЕНЕТО ....И "залагането" НА НАРОДНИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК , ЗА АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ!ДОКУМЕНТИТЕ ГО ДОКАЗВАТ....ЗАТОВА СТЕ ТОЛКОВА НЕРВНИ!

295

Анонимен

преди 11 години

Кога ще започне преходът в Бе-ГЕТОТО ?

294

tanja

преди 11 години

след като хвърлих един поглед във форума,контсатирах,че нормалните граждани са още на работа/с малки изключения/,а във форума се трудят неуморно червените тролчета.стигах до извода,че при такава масирана критика в стил"дърта махленска клюкарка"избора на служебно правителство е точен.Луд умора няма, само се поти :-).

293

МАЖОРЕТ

преди 11 години

331 НЕ СЕ КЪХАРИ ТЕЗ ОТ МАНИФИСТАЦИИТЕ СА САМО МАЖОРЕТКИТЕ В ЦИРКА.ДРУГИ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ СЪС ВИСШЕ ЩЕ ВИ ***.И ЩЕ ВИ РАЗКАРВАТ КАТО ПАНАИРДЖИЙСКИ МАЙМУНИ ПО СЪДИЛИЩАТА.

292

?

преди 11 години

Ами това са думите на Дянков , ако има резерви ..., следващата седмица - ами няма парии неможе ?Е как ще може като няма прираст , а от къде ще има , като се развиват само 2 отрасъла - туризъм и селско стопанство ( даже без зеленчукопроизводство)Промишленест ?- това е в ръцете на Германия , ... а ла Маркел !

291

барометър

преди 11 години

На едно правителство му се дават 100 дни - да се сафиряса, да влезе в час.Понеже това правителство е СЛУЖЕБНО и срокът му на годност е само 60-70 дни, времето му за "сафирясване" е само 100 часа!Т.е., ако след 5 дни мосю РайкОв, не излезе пред нацията с конкретни мерки и срокове за изпълнението им - не ми се мисли!Предварително правя уговорка, че приказки от рода на "инвестиции", "евро-н`ам к`во си", "проекти", "синергии" и други подобни, само ще скъсят фитила на народното недоволство

290

Анонимен

преди 11 години

---''АКО"....?

289

СОЦ-ЦИРКА ,НЕ СТАВА.

преди 11 години

....ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ ---НЯКОЙ ТРЯБВА ДА БАЧКА---- И НЯКОЙ ,КОЙТО ДА РАЗПРЕДЕЛЯ И..ДА ПЛАЩА!ЗА "РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ", мераци БОЛ!!!/..на ***-20 са все ..."потомствени разпределители"---затова и мерака им е страхотен/БАЧКАТОРИ , НЯМА ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ТАМ Е ПРОБЛЕМА!!ТИЯ ОТ ПРОТЕСТИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ ...НЕ СА ПО БАЧКАНЕТО... !/личи от километри--бирата им е в повече/

288

ПЕЧЕН

преди 11 години

ЯВНО ОБРЪЧА СЕ ЗАТЯГА БАВНО НО СИГУРНО!!!!!

287

КАКА

преди 11 години

Г-Н СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР,ЗА ДА СТЕ В СЛУЖБА НА НАРОДА И ДА ЗАСЛУЖИТЕ УВАЖЕНИЕТО НИ, ВИ СЪВЕТВАМ ДА РАЗПОРЕДИТЕ СПЕШНА РЕВИЗИЯ НА ХАЗНАТА!!! И ДА КАЖЕТЕ КЪДЕ СА 2-ТА МЛРД ЛЕВА ВЗЕТИ ОТ НЗОК,КАКВО СТАВА С ПАРИТЕ ОТ СРЕБЪРНИЯ ФОНД И ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ НА ДЯНКОВ ДА ИЗЛЕЗАТ НАЯВЕ.НОРОДА ИМА ПРАВОТО ДА ЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА 4 ГОДИШНАТА РОЗОВА ПРИКАЗКА!!!!!!!!

286

соник

преди 11 години

Да се надяваме служебният кабинет да не е само големите обещания и надежди, щото вносните кадри досега са идвали да участват масовото разграбване. От друга страна имат съвсем ограничени правомощия и подготвят изборите. А и правителството на Борисов беше такава трагедия, че не е възможно това да е по-зле.

285

413

преди 11 години

На господата им е весело и забавно.Но те не познават някои елементарни неща.Вече който и да дойде на власт ще си тръгва оттам с една шепа хапчета,защото ЕС ще си искат парите,те няма как да ги върнат,ще започнат да тормозят народа с данъци и измислени ДДС-та.Тоз път народа наистина ще скочи и ще стане истинска революция и ще има много политици изправени пред съда за да отговарят за икономическия грабеж на България.Те просто си мислят че са победители. и са надхитрили простия народ.Няма такова не

284

Анонимен

преди 11 години

Циркът тепърва започва, печен! Помни ми думата! Тоя зализан и замазан наглец бързо-бързо ще изчерпи и последната капка търпение с непремерените си "дипломатически" изказвания.