34

mariq

преди 11 години

NAISTINA IZBORA NA NOVIQT KABINET E PRAVILNO PODBRAN.S MNOGO USILIQ SHTE SE OPITAT DA IZMIQT KALTA.SHTE IMA DISCIPLINA ZASHTOTO VSI4KO E POD KONTROL.

33

Анонимен

преди 11 години

ураааааааааааааааааа! имаме си премиер!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че ще са по-образовани и интелигентни от бившите кирки на герб! Пред тях, всеки осмокласник е направо вундеркинд!

31

Томов

преди 11 години

Абе Райчев, как да не е ясно от какво боледува държавата? От липсата на справедливост и законност, от ширеща корупция и безнаказаност. Сляп ли си или си от другата страна на линията?

30

Анонимен

преди 11 години

29 а защо не продаваш като на Запад защо ети плащат цените като на Запад щом е така киакто казваш , то само с искане не става , може да искаш да имаш най-красивата жена на света и тя никга да не разбере че я искаш .

29

До Много е просто

преди 11 години

И аз мисля като теб.Трябва да се гласува за БСП и да се иска те да вътрнат комунизма както бе едно време.За да останат децата ни тук,трябва де се върне закона от преди 1989 и даже до Свиленград да искаш да идеш,да ти издават открит лист.Това сегашното не се търпи и всеки бяга на където му видят очите.

28

Анонимен

преди 11 години

НА ФОНА НА ТИКВАТА И НЕГОВИТЕ КАЛИНКИ ВСЕКИ Е ПО-ОБРАЗОВАН

27

Анонимен

преди 11 години

не са си показвали дипломите

26

до Пич

преди 11 години

Много е лесно да се говори на ангро, ама дай все пак някакъв пример какво в три пъти повече е свършило малоумното и крадливо управление на Герб? Поне едно единствено нещо? Хайде сравнявай и км магистрали с уродливо-наглото ежедневно отразяване на ленторязане, дори в това нямат и сантиметър повече от прежде строящите.

25

Анонимен

преди 11 години

ОБРАЗОВАНИ СА ,БРАВО!!!!!!!!!ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРОМЕНЯТ

24

До ПИЧ

преди 11 години

Боко Тиквата е ***.На него и през ум няма да му мине,че може да се краде от дълга на България.А Милен е образован и прави чудеса.Той може да направи пари и от невъзможни места и никой не може да го осъди за това.Ей такива хора трябва да ни управляват,умни и кадърни.Може след това ние и децата ни да плащаме за това което е сторил,но важното,че това го е направил образован министър,а не *** пожарникар да се пъчи ,че е построил пътища и зали!

23

Анонимен

преди 11 години

До 19Ще му викаме това което си заслужи. Два месеца не са много, но не са и малко време за да се докажеш или изложиш. Разбира се, препоръчителното е първото...

22

Анонимен

преди 11 години

М.Райков щял да води България за три месеца по пътя на "европейските"ценности.И как поточно ще стане това?Той е човек,който "лоялно"служи на ГЕРБ през цялото време,в което те бяха във властта.България е извадена изкуствено от Европа с вкарването й в Англосаксонсия модел още в началото на т.нар.демократизация.Как Райков за 3 м.ще явърне в Европейските структури,когато той няма такива правомощия?

21

Анонимен

преди 11 години

Това, че са образовани е прекрасно ако могат и работа да вършат вече ще е върха. Ние минахме през образованите юпита които само се дуеха как са се изучили вчужбина и какво са работили, но за България нищо не направиха. Симен Дянков го видяхме на какъв геноцид подложи населението, така че не може да ги аплодираме за това, че имат дипломи. Важно е какво ще свършат и каква любов имат към страната си, а не да са продажници и да държат на чужди интереси.

20

Много е просто

преди 11 години

Всичко е много ясно. Българинът иска това, което иска всеки човек. Добри доходи, спокойствие, законност и равни права за всички. Българинът не иска диктатори като Боко или наследствени комунисти като Съсела. Не иска Дянков и неговата стъкмистика. Не иска децата му да мечтаят как един ден ще избягат в Западна Европа. Това е !

19

чужденец

преди 11 години

вие сте си виновни за беднотията и мизерията,вие си избрахте Гоце за 10 години,вие си избрахте Царя който мафията ви го доведе,вие си избрахте Станишев и Доган сега им сърбате попарата.глас народен глас божии,*** народ бедна държава

18

Анонимен

преди 11 години

Всичките министри в кабинета са отрочета на дърти комунисти от ЦК на БКП, начело със служебния премиер. Срамота е партия като БКП, която е обявена на престъпна според действащите закони, да излъчва кабинет.

17

Анонимен

преди 11 години

НА МАРИН РАЙКОВ ЩЕ МУ ВИКАТЕ ЛИ ТИКВА И ТИКВУН?

16

Пълен майтап

преди 11 години

"по-образовани и коренно различни от шефовете на ведомства от ГЕРБ"Това никак не е трудно. ГЕРБ е сбирщина от Калинки с купени дипломи. Някой, като последната Калинка - цигарената принцеса, дори нямат висше.

15

Анонимен

преди 11 години

До 5: Ти си единственият, който иска работа.....защото от тези, които се овиват с бъгарския трибагреник и се наричат "българи юнаци" още не съм чул такова нещо !