90

Анонимен

преди 11 години

В момента вместо тихо и кротко да предаде властта на служебния кабинет Боко държи в МС едни речи за магистрали, спортни зали, естакади, финансова дисциплина и всичко останало и омръзнало на обществото от неговото 4 г. бръщолевене и клетви срещу всичко и всички преди него ....Тоя човек съвсем е психясал!

89

Стефан Генов

преди 11 години

А колкото до новото правителство ще видим и "Б отбора"на Герб какво ще ни сервира и наче всичко върви по план отпуснат/режесиран/ от запада

88

чужденец

преди 11 години

ПроС народ крадлива държава!!!!23 години ви крадът а вие си мълчите!!!!!!

87

писна ми от вас

преди 11 години

Няма ли да спрете да лаете? как да направят нещо, като само плюем лидерите си, ние плюем себе си така!!!

86

Анонимен

преди 11 години

АВЕ ТАПАЦИ, АЗ ДЕМОКРАЦИЯ НЕ ЯДЕМ, ХАПВАМ КУФТАЦИ И ПАРЖОЛКИ

85

някой

преди 11 години

И аз мисля, че на кабинета трябва да му се даде шанс. Според мен Плевнелиев надмина себе си. Дори менторът му ББ не очакваше това от него.

84

Стефан Генов

преди 11 години

Най добре е този"чужденец" да си гледа неговите лакеиски принципи и нагласии да си ближе каквото иска на запада.

83

Анонимен

преди 11 години

След тиквата и Баязит Светкавицата да е ще ми е пак по-добре.

82

чужденец

преди 11 години

неизметете ли червената нуменклатура в сянка НИКОГА няма да се оправите и ще си останете Руска провинция в очите на запада

81

Анонимен

преди 11 години

"Моли се отче не за мен,а за Отечеството България." - Васил Левски

80

Анонимен

преди 11 години

КАБИНЕТЪТ Е ДОБРЕ ПОДБРАН ОТ ГЕРБ.ХИХИ...

79

Сера в устата на

преди 11 години

Братя, нали ви думах, да държите жените си, домакини далече от политиката, щото тя, политиката не е като готвенето и миенето на чинии и гледането на *** сериали! Не ме послушахте и сега е, виждате, имате си ***;))) *** е готов, като всяка съвестна домакиня, перманентно обладана от мания за чистота, да ви изгони от вкъщи, защото ви миришат чорапите, яли сте чесън или защото трябва да пусне прахосмукачката. Ей, тъй, три милиона от нас, ще бъдат просто изгонени от къщите си, оти домакинята Чехлю му кефнало да обслужи фирмите за саниране на панелки!

78

това е

преди 11 години

Хубави усмивки,холивудски ............. айде сега на работа , да съкратите поне наполовина държавните разходи - това е единствения изход.Няма кой вече да се баламосва с *** тв предавания и истерични усмивки - трябва дела а не емоции.

77

TDK

преди 11 години

Аман от комунисти....

76

ДъСъ и у глъвътъ

преди 11 години

Марин Райков е син на дипломата Райко Николов, което създаде проблеми при получаването на агреман при последното му назначение за посланик в Париж. Райко Николов е бил изгонен и обявен за персона нон грата от Франция именно заради успеха да вербува висш представител на властта, което все още се счита за един от най-големите успехи на разузнаването по време на Студената война.

75

Анонимен

преди 11 години

Има един в този форум дето пише с ГЛАВНИ БУКВИ и всеки коментар му е колко лоши за ГЕРБ. Пич, вземи поне смени малко стила на писане.

74

чужденец

преди 11 години

немога да повярвам че БСП е втората ви политическа сила,тези който 70 години ви оправляват в сянка и вие пак гласувате за тях хахаха ***,така ви се пада най бедни и нещастни ама вие сте си виновни хахаха ***,никой неви иска,талибаните на балканите сте вие,така ви се пада ***

73

13 03 2013

преди 11 години

датата 13 е специална всеки месец на Добро е!!!!

72

Криптопси

преди 11 години

Повечето министри плюс председателя са бивши бокови назначения, роската и той спуснат от боко, така че джуджета: Боко великан... великан... великан!!!Затрива останките от държавност без да му мигне окото, а вие си му пляскайте, радвайте и други нещо може да му правите... слава на чалгаристан!!!

71

Тъмничаря

преди 11 години

Започва ремонт на Софийския централен затвор. Вратите му се разширяват за да може да приюти персони като Искрето Фидосова, кака Цецка Цачева и Лилето Павлова.