53

Анонимен

преди 11 години

Всички са чужда агентура.

52

ох

преди 11 години

Дано да греша, но доста мазен и коварен ми се струва този човек от снимката.

51

Анонимен

преди 11 години

Марин Райков роден в САЩ ,Георги Пирински роден и той в САЩ.Двама синове на закоравели ***!

50

Иван

преди 11 години

дедо Ташунко ти какво очакваше - дедо ти Янаки Ганчев ли да сложат та цял ден да премлясква.Поне да бяха седнали тези от площадите да почетат.Мине някой пусне им въдичката и айде на юруш да плюем.За Янаки Ганчев читав човек няма да се намери ако не е той самия.Само знаят да казват: искаме искаме.А какво ще дадат какво могат какво знаят.

49

"психопат"

преди 11 години

Кво работят всъщност социолозите и политолозите,така и не разбрах,съзсават ли блага на труда или просто си живеят на гърба на народа/щото от нашите крадени пари партиите им плащат/!

48

Гай Баньо

преди 11 години

До Див аграрМогат да поставят началата на множество добри политики ако пожелаят пък като гледам как се топят твърдите телекторати това правителство може да изкара година година и нещо...

47

Анонимен

преди 11 години

Добре де, не трябва ли такива хора по тези високи постове да са родени в България и да са живели поне през последните 5 г. тук. Такива пришълци отвън нямат реална представа за нещата в страната. Те живеят в друг свят.

46

Анонимен

преди 11 години

избори за велико народно събрание само така ще изгоним мутрите от властта

45

Анонимен

преди 11 години

По делата ще ги преценим.

44

Анонимен

преди 11 години

Каквъв е тоя Райков бе?????Какви са тези мебели около него, спрегнати за министри???Някой някога да е чувал какви идеи имат, концепция за действие, икономически нагласи, профил на политическо мислене?????????/Как може бе?????Сваляйте ги тия, че летото вместо вместо на риба да ходим ще трябва 3-4 пъту да гласуваме правителство !!!

43

До 47

преди 11 години

КАТО СЕ КАЖЕ СИН НА КОМУНИСТ, СЕ ИМА ПРЕДВИД НЯКОЙ ФУНКЦИОНЕР ИМАЛ ВЛАСТ, А НЕ РЕДОВИ ЧЛЕН, КАТО 85% ОТ НАЦИЯТА. РАЗБИРАШ ЛИ?

42

Анонимен

преди 11 години

айде стига с тая Европа, бе ! Да ви пикая на Европата и на нейното спокойствие ! За нас кога ще има спокойствие ?

41

Rodoljubetz 3

преди 11 години

I dvamata Rodoljubtzi ste v greshka. Nikoi ne im plashta na tezi ot " Pozitansko - Radomirska laptopna banda ". Te rabotiat bez pari. Omrazata im e dvigatelia ! Toi e po-silen ot parite !BSP mrazi Bulgaria !!!!

40

Rodoljubetz 2

преди 11 години

Rodoljubetz, greshish koi im plashta na " Pozitansko-Radomirskata laptopna banda ". Plashta im lichno Putin. Tzelta e Belene da se postroi, puk ako shte da izmre naroda.

39

Rodoljubetz

преди 11 години

biah se pritesnil, che " Pozitansko - Radomirskata laptopna banda " shte mlukne za malko, no radost - eto gi pak ! Osraha foruma ! Stanishev, t.e. Monika dobre im plashta !

38

Анонимен

преди 11 години

Президента и това правителство правят опит да съхранят ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН когато те на 99% бяха с отнети лицензи. Това не бива да се допуска. Те се опитват да ни изиграят, протеста да се изтощи , изборите да дойдат, да има ново правителство което да се разбере с тях както винаги. Изключително долно. Колкото до този неотстрелваемия, добре че хората забравиха случая с медиците в Либия, точно с него май се оправдаваха по-големите от него политици тогава, че бил много бавен в реакцията си.

37

Дядо Петър

преди 11 години

"Юрий Асланов, социолог: Има фигури в правителството, които нямат компетенции за постовете"Абе, гусин Асланов, че кой от "кабинета" (разбирай "шайката") на Рапона имаше някакви компетенции? Освен да режат лентички, да чукат стойки пред камерите на пикливите журналистки и да се оправдават с баба си и дедо си?

36

дедо Ташунко

преди 11 години

Бащата ляв, синът - десен....все наши хора, от държавната трапеза. Ще шашнем цял свят с вносните стоки. Както е тръгнало, накрая "Атака" ще дойде на власт.

35

Ей

преди 11 години

Като кажете син на комунист... Ми то в България всички пълнолетни са деца на комунисти. Преди 89-та всички бяха от комунист по-комунист. Разликата обаче е, че имаше и такива комунисти идеалисти, които не крадяха, а искаха да работят и си вярваха и не крадяха. Тях ги забравихме и останаха само тия дет се храниха добре тогава и добре сега... Това, че господина е расъл в чужбина е добре, защото не е обременен с нашите неволи и може и да ги почувства, другите се храниха от неволите ни

34

ис

преди 11 години

Добър вечер г-н Райков! Попаднахте в страната на чудесата!За два месеца служба ще ви направим безплатно астрологически хороскоп,ще ви изкараме всички кирливи ризи,ще ви подложим на кръстосан разпит,ще ви направим психологичен тест,ще ви извадим всички авантюри.ще ви разклатим рехкото здраве и ще си отидете.Дано отново ви приемат пак на Шанс зелизе защото има опасност и там вече да не ви искат.Да ви е честита новата служба