173

Анонимен

преди 11 години

Ясно че платените от герб са застъпили.Щом ми нацвъкаха минуси за това че герб са продали 33 процентното държавно участие в ЕРП тата.. може да се провери в гъгъл.А и като виждам как отклоняват информацията от подслушването, незаконно най вероятно към мазната кожа и очилцата на станишев...

172

гонзо

преди 11 години

Странджа, недоволните по улиците не са комунисти. Те са мислещата част от тоя народ, и единствената му надежда. Комунисти търси при Боко, Цецо, Цецка,Лилянка и цялата останала гербава пасмина.

171

Анонимен

преди 11 години

Ако някога сте си чували гласа по телефона като идващ и от другата страна на линията, докато говорите, значи са ви подслушвали, това е микрофоничен бъг който се получава при подслушване.

170

ММ

преди 11 години

Протестите са предизвикани съзнателно от ЕРПтата и енергийната мафия на БСП!Точно заради такива истини каквито излязоха вчера за Мариците! Разбраха че управляващите са започнали да разплитат възела и изкараха народа на улицата за спре и се покрие всичко! И народа *** се върза! Сами си го начукахте пак овце прости, но не го начукахте само на вас 100 000 които скачахте ами на всички!!!!!!!

169

Анонимен

преди 11 години

"БСП разполага с достоверна информация." дрън -дрън , както винаги , друго не можеш да измислиш! вече знам , че истината е точно обратното на това , което казват от БСП!

168

Анонимен

преди 11 години

187Герб продадоха и неголямото държавно участие от 33 процента в ЕРП тата...

167

Анонимен

преди 11 години

Споко другарю Гей и теб те има записан как ги инструктираш.

166

Анонимен

преди 11 години

На 12 май можем заедно завинаги да изхвърлим съсела от политиката.

165

Dido

преди 11 години

Какво си се загрижил толкова ме Серго! Какво като ги подслушват, нали са чисти като сълзи?!?! Ааа да не вземе да стане ясно кой им спуска нарежданията,а!Да не стане ясно че ти си зад тях, затова ли?Споко СерГЕЙ, България е малка държава, всичко се разбира! Затова и все по малко хора протестират, защото осъзнаха, че протестите са в интерес на БСП и монополите!Ако с това си изказване се мъчиш да върнеш инереса ни, няма да стане!!! Видя се кой се опитва да яхне протеста...и кой го предизвика!!!!

164

Утопист

преди 11 години

Мобилните оператори в БГ сериозно са се замислили вместо първоначалния сигнал за свободно да пускат репликата : ЦВЕТАНОВ СЛУША !!!А вместо сигнал за заето: ЦВЕТАНОВ ОЩЕ НЕ СЛУША!!!

163

АЗззззз

преди 11 години

Ако проследят СтаниГЕЙЧО, цял порно-филм ще направят в МВР! Ха ха ха ХО. ХУ. ху. й....

162

гонзо

преди 11 години

Цветанов, комунистическа ***, не искаш ли и концлагери за недоволните?

161

Анонимен

преди 11 години

Станишев е луд, но тово си е негов проблем. Лошото е, че прави други невинни на луди...Това е клевета. Иска му се на Станишев, да се измъкне сух от заема по Мариците, но не знае как да го направи и сега пуска миризливи партенки...Нали е спец по военните дрехи. Ето че натискът му върху унгарския премиер Орбан, стана на пух и прах...Социалистическите напъни в Германия са пред провала на социалдемократите /в ПЕС/ да гледат поучителната лекция на Меркел. Последния гвоздей в ковчека на Станишев ще бъде забит на 12 май в България. После да си стяга кашончето от бюрото на ПЕС...

160

Много вярно

преди 11 години

ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ БСП И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ СА ПЛАЩАЛИ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ПРОТЕСТИТЕ ТЛЪСТИ СУМИ. НО ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. АМИ АКО НА ИЗБОРИТЕ БСП ЗАГУБИ ПАК КАТЕГОРИЧНО, КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ? Е ТОГАВА С КОГО ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ? МОЖЕ БИ С АРМЕНСКИЯТ ПОП. ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ЕДНО: НА БУЛГАРИЯ В МОМЕНТА НЕ И ТРЯБВАТ МЕКИ КИТКИ , А ПОЛИТИЧЕСКИ МЪЖЕ КОИТО ДА ПОЕМАТ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ И НЕ БЯГАТ ОТ НЕЯ. ИСКАТЕ ИЗБОРИ,ПРЕДИЗВИКАХТЕ ГИ С КАМЪНИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ,А СЕГА НЕ ИСКАТЕ ДА СТЕ ПРЕМИЕР ,АКО БСП СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ. ИСКАТЕ ПАК НЯКОЙ КАТО БЕРОВ ДА СИ ИЗМИВАТЕ РЪЦЕ

159

Анонимен

преди 11 години

Абсолютни глупости, били ги подслушвали-че то тия *** освен глупости какво друго ще измислят. Едва ли знаят за какво и срещу кого протестират. Вживяват се в ролята си на рамбовци

158

от форума

преди 11 години

" Станишко ,къде беше вчера да се изкажеш за договорите с Мариците , дето твоят Р.Овч. ги е подписвал? Къде беше вчера да ни обясниш ,че и фирма "Фронтиер " участва при Мариците ! Скри се нали и днес излизаш с "бомбастична"новина! Колко си личи активното мероприятие !Вие в БСП загробихте Държавата и искате да продължите да я загробвате ! Надявам се да не Ви се получи ! Аман от БСП ! "

157

ДалайМама

преди 11 години

Доколкото си спомням бюджета за подслушване беше по-голям от този на цялото министерство на културата!!!Ясно е какви са приоритетите на държавата!!!

156

Kiko

преди 11 години

"хората се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици". По-скоро ще ги подложат на МОБИНГ в работата.

155

157

преди 11 години

164/ Прав си напълно-Цецо остави на ръководни длъжности бивши комунисти и милиционери по на 50-60 години, които по цял ден търкат бюрата си и пресмятат трудовия си стаж в първа категория и 20-те заплатки при пенсиониране. Затова и резултататите им срещу бандитизма са такива и им четем измислените милиционерски бюлетини. А то гербави и бесепари сите са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. Бивш комунист, милиционер и *** просто няма.

154

Анонимен

преди 11 години

Аз не сакам да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле.Не е дошла от никъде тази поговорка, явно....като чета и коментарите и се обезнадеждавам още повече :(