25

Анонимен

преди 11 години

смешници

24

Анонимен

преди 11 години

Аз на снимката виждам 50 пенсионера и 50 тинейджъра дето са решили да избягат от училище. Това е бил протеста. Не разбрахте ли, че хората, които организираха "спонтанните" протести си взеха отдавна надниците и сега си почиват и ви гледат сеира. БСП си постигна целта да свали ГЕРБ.

23

Анонимен

преди 11 години

Коментари с номера 16,17,21 са писани от някакво платено г..ведо дето се подвизава тук от известно време.Факта,че никога досега Платени ми драскачо не се защити само доказват това.Бързаш да минеш на следващата статия.Споко вече всички те разбрахме.Няма статия свързана с правителството в ,която да не ни заливаш с простотиите си задължително написани с ЕДЪР ШРИФТ.

22

tonist

преди 11 години

Аман от тапаци червени 200 червени *** правят проблеми на два милиона

21

до 7878

преди 11 години

Ами като не смяташ че тези хора имат правото да изразяват твоето мнение като част от България отиди там кажи какво е твоето собствено мнение,културно разбира се и възпитано,нещо от сорта на ,,Много Ви моля господа политици не ограбвайте българският народ'' И господата естествено ще вземат под внимание възпитаният ти и културен протест.Аз пък бих ги замерял не с тоалетна хартия и памперси а със съдържанието на тези два продукта,след като бъдат употребени,защото съм невъзпитан и некултурен.

20

гейБЕР

преди 11 години

като гледам по телевизията ГЛАФЧО Главчев , идва ми пак да гласувам за ГЕЙберите.

19

Ван дер Либе

преди 11 години

Гениално!!!

18

Анонимен

преди 11 години

До ad 11 То и един индивид казваше на конгреса на партията си по повод перестройката "да се снишим и да видим накъде ще задуха вятъра".Това което си написал е същото,което препоръча този индивид!!! Лошото е само,че от цял народ само 100 не го практикуват!!!!!

17

Анонимен

преди 11 години

Първо бяха високите сметки.След това борба с монополите.Последва правителството.Президента.Кметовете на Герб.Внушенията ,че ГЕРБ=***.Само дето още не са казали и че Б.Б е виновен за липсата на живот на Марс.Явно някои хора от БСП продължават да живеят в заблудата ,че народа е *** и не помни.

16

Анонимен

преди 11 години

ДОСТОЕН ЗАВЪРШЕК НА СЕКТАТА ГРОБ ПАМПЕРСИ И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ КАКВО ДРУГО МОЖЕМ ДА ДОБАВИМ

15

Анонимен

преди 11 години

Хора без работа отишли да се правят на интересни.Защо изобщо медиите ги отразяват тези гамени, отишли на плащада , за да стават известни

14

Chikatilo

преди 11 години

ЕЙ ПРОТЕСТИРАЩИ МЪРЗЕЛИ ..НЯМА ЛИ РАБОТА ЗА ВАС БЕ? НЕ ВИ ЛИ ПИСНА БЕ НАРКОМАНИ ***...ИЗМЕТТА НА СОФИЯ СЕ СЪБРАЛА ДА ЗАМЕРЯ С ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ...НЯМА ЛИ ПОЛИЦИЯ ДА ВИ ИЗМЕТЕ ОТ ТАМ И ДА ВИ ПУСНЕ КРЪВЧИЦА А? Я ЗЕМЕТЕ СЕ САМОЗАПАЛЕТЕ

13

ДО 12

преди 11 години

ПРОСТО НЕ РАБОТЯТ- НЕ СИ ЛИ ЧУЛ , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА 500 ХИЛ ОФИЦИАЛНО БЕЗРАБОТНИ И ОЩЕ ТОЛКОВА- ОТЧАЯНО БЕЗРАБОТНИ. ТИ КАТО СИ В ТОПЛИЧЪК ОФИС НА ЗАПЛАТА ПРИ ГЕРБ, НЕ ВСИЧКИ СА ТАКА.

12

Анонимен

преди 11 години

АКО НЕ МНОГОБРОЙНО, ПОНЕ ОРИГИНАЛНО. АМА ТИЯ *** ЛИ, ДЕБЕЛОКОЖИ ОРАНГУТАНИ ГЕРБЕРИТЕ - РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ ЗА ТЯХ СТАВА ДУМА ИЛИ ДА ДОВЕДЕМ ПРАСЕТАТА ДА ИМ ОБЯСНЯТ ?

11

7878

преди 11 години

Не подкрепям тази инициатива. Не я намирам нито за израз на протест, култура или възпитание. Не смятам, че тези хора имат правото да изразяват мнението на цяла България.

10

бай ви ганя

преди 11 години

ама и те са вносни че разбира се българина само говори нищо не произвежда и ако случаино даден индивит пробие се фука а тои няма нищо общо с него

9

Анонимен

преди 11 години

Интересно лидерите на протестите в какви фирми работят ???Не познавам човек на който персонала няма да ходи на работа и ще го държи на работа.Очевадно някой налива яко парички на определени хора и медии.Видима е и атаката срещу правителството от страна на в.Труд пък и не само.

8

Следващия път...

преди 11 години

... хвърляйте макари с арматурно желязо и пакети с теракотени плочки!

7

Патриот

преди 11 години

Донякъде, единствено Волен Сидеров се осмелява да им казва истината на тези гнусни предатели на България ,наречени "политици".Това са хора ,които работят против интереса на държавата, а за само за ЕС. Това са крадци и продажници. Ще продадат и майка си за пари.Без капка морал са! Това е позор за държавата ни!

6

Анонимен

преди 11 години

С водни струи трябва да обстрелват парламента за да изплуват на повърхността ла*ната вътре.