292

Mаузер

преди 11 години

До arhar;На Р.Петков/запалката/ баща му е бил надзирател в лагер, на Калфин също, известен с прякора Изкормвача Нашите комунисти бяха по -страшни от руските танкове.Когато горяните излязоха в балкана ,да си защитят имотите те ги избиваха като кучета .Не даваха на близките им да ги погребат.Когато започнаха бунтовете в ГДР-1953г.,в Унгария-1956г и чехия-1968г Там комунистите застанаха на страната на народа си, Имре Наги/руснаците го обесиха/,Дубчек.

291

Анонимен

преди 11 години

До Василев;Точно там му е грешката на Хитлер.Той трябваше да използва човешкия и умствен ресурс на евреите, Те са умни хора.Руските историци пишат така;Нашия народ не искаше да се сражава за омразния му комунизъм и посрещна германците като освободители. Точно идеологията му изяде главата.Много руснаци се сражаваха на негова страна/ген.Власов и др./,но той можеше да привлече много повече.

290

Анонимен

преди 11 години

До uzunskiоще един *** се изказва неподготвен ,ами кажи къде са тогава массовите гробове бе шматарок

289

до 329

преди 11 години

не личи за *** като теб ,знаеш ли че си *** ?

288

jelioand

преди 11 години

До до 290Ами да!Толкова ми е акъла!Ама все е повече от твоя!

287

Mаузер

преди 11 години

До Анонимен;Ти си в грешка. Първата жена на Сталин умира от тиф. Отнея има син Яков, пленен от германците. Оженва се за секретарката си Надя,по-късно я убива.От нея има дъщеря Светлана и син Василий/алкохолик/.Прави го генерал на 26г,той е разкарван по затворите и там умира.Дъщеря му избягва през Иран и живее в САЩ,където и умира.По неините записки има направен филм за Сталин.Като почва войната той изпада в депресия 10 дни.Обръщението му към руснаците е на 03.07.1941г.

286

Mаузер

преди 11 години

До UZUNSKI;След войната Сталин признава 20 милиона жертви. Хрушчов каза 30 милиона. А воения историк Ген. Волкогонов каса че са 37 аможе и 50 милиона.Никакви статистики неса водени.На офицерите е било забранено да си водят дневници.Ген.Волкогонов казва още;Лошото е че костите на нашите войници още се белеят в степите и няма кой да ги погребе.

285

Анонимен

преди 11 години

До две противоположност-ПИЧ В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ ПО ОТНОШЕНИЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТАЛИН.ПОД РУИНИТЕ НА ПОСТРОЕНИТЕ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ГРАДОВЕ, ЛЕЖАТ КОСТИТЕ НА ХИЛЯДИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ. ДА ХИТЛЕР СЕ САМОУБИВА В БУНКЕРА СИ, НО "ВЕЛИКИЯТ" СТАЛИН УМИРА САМ, ДЪЩЕРЯ МУ Е ЗАТОЧЕНА В СИБИР- ПО НЕГОВО НАРЕЖДАНЕ,А СЪПРУГАТА МУ Е МЪРТВА.УМИРА САМ БЕЗ БЛИЗКИ КРАЙ СЕБЕ СИ И ИЗЯЖДАН ОТ СТРАХ ДА НЕ БИ ДА ГО ПРЕДАДАТ.

284

Христина

преди 11 години

Мисля, че Хамбург държи элатната палма эа Европейската Криэа!!!

283

Mаузер

преди 11 години

До истината; и Ученичка;През ПСВ германците платиха на Ленин 70милиона марки да дестабилизира Русия ида я извади от войната.Той и още 32 съмишленици са затворени във вагон и през фронта в Русия. Ленин изпълнява това и подписва Брест-Литовския мирен договор в ущърб на Русия.Прави териториални отстъпки на Германия. Земята в Русия е била собственост на ЦАРЯ.Помешците са били арендатори.Министър Столипин раздава земя на всеки мъжки член от семейството.Комунистите убиват Столипин 1912 или 1916г.

282

arhar

преди 11 години

Няма по - голямо зло от това някой да избива собствения си народ ' в името на народната власт ' !? Като гледаме поведението на Гоце, Запалката и сие , които правят злини от ' любов към големия брат ', няма никакво съмнение за останалото ...

281

Анонимен

преди 11 години

До С- 400; bg; Aнонимен и др.За С- 400.Не сме пройдохи .Пра пра дядо ми е имал 9 деца. Той е първия учител/ 1830г/.Втория учител е синът му,също хаджия,обесен е в гр. Сливен на Стария бряст.Бил е сподвижник на Хаджи димитър и Левски.Левски е спал в нашата къща.Има табела.Нашия род е най големия и най- богатия.Не сме били РОБИ,и не обиждайте бълг. народ.Турците са ни владяли ,носме имали собственост; ниви,работилници идр.Първата текстилна фабрика е построена от българина ДОБРИ ЖЕЛЯЗКОВ в гр.Сл

280

vse edno

преди 11 години

До две противоположносте как успяхте да напишете толкова клиширани глупости на толкова малко място. Очевидно сте пълен невежа, при това опасен невежа! мислех, че Вашата порода е на измиране. Уви, има още...

279

uzunski

преди 11 години

Да унищожиш 20 милиона свои народ след войната е супер идиотско да се прави сравнение !Сталин е *** , затова е ликвидиран от свои приближени !

278

Анонимен

преди 11 години

хитлер трепеше само чуждите - стали само своите.....

277

За историята

преди 11 години

Историята е като снимка на сграда - от близо не можеш да я обхванеш, а колкото се отдалечаваш имаш по-добър ракурс. Рано е да казваме кой какъв бил.

276

БРАННИК

преди 11 години

За сега, Борисов.

275

Павлина

преди 11 години

Има един рефрен :"О, колко си ***"- въобще мислите ли,преди да пишете! Как е възможно да се събере в човек толкова злъч и омраза?! Потресена съм.На територията на България е събрана негативната енергия на целия свят и затова населението и ще изчезне.Година след година ще се стопяваме.Никой не иска да има такива тъмни субекти на Земята.

274

Анонимен

преди 11 години

Най-голямото зло е човешката глупост и в частност - религиите.

273

Анонимен

преди 11 години

И двамата са велики мъже.