12

Анонимен

преди 11 години

Ах, какъв "срам" за Виена и Виенската филхармония!Сега остава да спрете новогодишните им концерти, че да не наранявате нежните души на представителите на ония, които пострадаха в лагерите!...

11

Бай Трендо

преди 11 години

Вместо да говорим за нацисти и комунисти, по-добре да се освободим от търтеите, безделниците и тунеядците които са пълнолетни, здрави физически и психически, но умишлено не желаят да се трудят, не учат, не стажуват и реално ги издържаме ние, работещите граждани в Републиката. Шофьорска книжка да се дава само след завършен 9 клас /както е в Австрия/, всички документи, послужили за издаване на СУМПС да се проверят щателно в Института по криминология и криминалистика. Виждам 300 000 нови пешеходци!

10

щирлиц

преди 11 години

Е,и?Това пречи ли на талантливия човек?

9

Бонго

преди 11 години

Голяма новина - ОЩЕ *** В КОНГО!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Е,ако беше у нас член на комунистическата ДеСе,щяха да го направят министър без портфейл.В Австрия е стигнал само до "директор на филхармонията".

7

Бай Трендо

преди 11 години

Едно от малкото останали удоволствия е да гледам и слушам новогодишните концерти на виенските филхармоници, традиционно в пряко предаване по БНТ още от ерата на Тодор Живков. Великолепни музиканти, изявени таланти, винаги тържествена, празнична атмосфера, много приповдигнато настроение. След техен концерт се зареждам с оптимизъм, изпитвам въодушевление и прилив на енергия. Няма ***, "шоколади", призиви за сближаване, интеграция и др. под. кретенизми. Желая им много здраве и творчески успехи!

6

m

преди 11 години

Еми какви да са - такова е било времето. Голямата работа.......Когато един човек е способен, дали е нацист, комунист, фашист и т.н е без значение. Той е там да е добър с тромпета, какви са възгледите му си е негова лична работа..

5

Анонимен

преди 11 години

Повечето началници на концентрационни лагери навремето са били австриици , те са фашисти по рождение.

4

malart

преди 11 години

Австрийците са интересни хора. Успели са да заблудят почти целия свят, че Хитлер е германец.

3

келеш

преди 11 години

нищо шокиращо няма в тази новина. Това въобще новина ли е !? 41% от австрийците все още смятат, че при Хитлер не всичко е било чак толкова лошо ;)

2

Kreti

преди 11 години

Az pak ste praznuvam na 20ti April Rojdenija den na chichko Adolf, zalko che ne e dovarshil

1

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Мдааа....Евро-атлантически ценности...