40

ДААА

преди 11 години

Като чета коментарите разбирам защо сме на това дередже ,всеки знае всичко. И накрая нищо ,много баби хилаво бебе.Такава цена онакава цена в Европа толко тука толко.ГОСПОДА ДОХОДИТЕ НИ СА ПЪЛНА СКРЪБ!!!Колкото до Госпожата мисля че отдавна трябва да е в пенсия.

39

Маскари

преди 11 години

Всички са "за" пазарна икономика, но всички искат да получават дотации, субсидии или преференции. Кога лъжат? И като всякакви производители получават дотации, защо цените не падат и не са конкурентноспособни на тези в Сърбия, Турция и Македония, примерно?

38

румен221

преди 11 години

Цената на АЕЦ-Белене по договор е 3,997 милиарда евро и са ПЛАТЕНИ 1,39 - остават за доплащане 3,14 милиарда Пари има в изобилие- ЦЕЛЕВА ИНВЕСТИЦИЯ ОТ ФИНАНСОВИЯ РЕЗЕРВ, ПЛЮС СРЕБЪРНИЯ ФОНД- ЦЕЛЕВИ ЗАЕМ НА НЕК от ББР с 0,2% лихва, взети от БНБ с 0,75%, която ги взема от ЕЦБ при лихва 0,4%. - Акционерно д-во. Народа има 35 милиарда.В момента от ЕС търсят къде да се инвестират 1,8 трилиона евро!!! (така всичките 100 милиарда евро печалба остават в България)

37

Анонимен

преди 11 години

АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-1 и 3 Изобщо не ги знаем всъщност дали са американски. Зад Мариците стои офшорна фирма, която се нарича така, само защото е регистрирана в офшорна зона в САЩ, а капитала може да е всякакъв, вкл. руски

36

до 43

преди 11 години

писал "Има ли вече пияни жени?".Да питам има ли ПЛЕШИВИ отрочета от ЕНЕРГОТО, с акъл на КОМУНИСТИ???????

35

Анонимен

преди 11 години

Има ли вече пияни жени?

34

гумен 222

преди 11 години

Защо в ЕНЕРГОТО,работят дърти комунисти и техните деца от времето на 1989г.Защо техните имена не са публикувани,а се казват неизвестни чужденци???????

33

РУМЕН221

преди 11 години

ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА - Кое нещо в енергетиката ни почива на "пазарен анализ..." и конкуренция???1. Живеем ужким при капитализъм...2. Имаме ужким пазарна икономика, при това свръх-либерална...3. Живеем ужким в ЕС, където ужким имало свободно движение на стоки, капитали и работна сила...ПОТРЕБЛЕНИЕТО ПАДА ЦЕНИТЕ, НЕ!!!ЯВНО ЕНЕРГЕТИКАТА НИ Е ЧИСТО ПЛАНОВА, КОМУНИСТИЧЕСКА!!!

32

РУМЕН221

преди 11 години

ПИТАМ ДКЕВР- Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА, да изкупува ЧАСТНИЯ вятърничев ток, за 25 години на цена от 79 ст., а да отказва ДЪРЖАВНИЯ от АЕЦ-Козлодуй, струваща само за 4,4 ст.?- По Евродиректива трябваше до 16% да е от ВЕИ КОЛКО Е РЕАЛНО?- Защо се изкупува тока от АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-1 и 3 за 17,5 ст, а от Държавния ТЕЦ-2 за 6,5 ст. А ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ КУПУВАТ ЦВЕТЕЛИНКОВ "ФОТО" ТОК ЗА 75 СТОТИНКИ, СРАМ И ПОЗОР - "ДА" ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ (Ток със себестойност 2,42 ст)! - ИСКАМЕ 100% ОТ КОЗЛОДУЙ И ОТ МАРИЦА-2 (ЕВТИН ТОК) ЗА ВЪТРЕШНИЯ ПАЗАР!!!

31

Анонимен

преди 11 години

Има ли вече пияни жени!

30

РУМЕН221

преди 11 години

ВНИМАНИЕ - КРАДЦИ...!!!М.Николов - "Седми блок в АЕЦ "Козлодуй" може да се строи със средства на централата"- САМО ТАКА УЕСТИНГХАУС МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕ АЕЦ-КОЗЛОДУЙ... И СМЕСВАЙКИ СКЪПИЯ "АМЕРИКАНСКИ ТОК" С ЕВТИНИЯ КОЗЛОДУЙСКИ..., ДА НИ ГО ПРОДАВАТ НА ЦЕНА...- СЪВСЕМ МАЛКО ПО-ВИСОКА ОТ ТАЗИ НА ФОТО-ТОКА (75ст.)...!!!БЕЗОЧЛИВИ РАЗБОЙНИЦИ...!АБЕ - ПРОСТО ГЕРБАДЖИИ...!!!

29

Анонимен

преди 11 години

За тези хора пенсия няма ли ? Има млади учени в България. Не всичкия матриал вади картофи с бомби

28

коментар

преди 11 години

Това е най чудовищното отмъщение на изхврленият Борисов.Тази създаде целият хаос в Топлофикацияш създаде ФЕОДАЛНАТА зависимост на всички отопляващи се от ТОПЛОФИКАЦИЯ.Най корумпираната личност, пенсионерка , която яростно защищаваше пеалбите на ТОПЛОФИКАЦИЯ и ежегодно нарастващите и цени през лятото.Ше гласувам , за всеки , която й направи разследване и я вкара в затвора за КОРИПЦИЯ и участие в ТОПЛИННАТА мафия. БОЙКО , върви си с МИР. Не народът , а ти се провали.

27

Оп-са

преди 11 години

"От 2010 г. до 15 май 2012 г. е член на ДКЕВР."Абе гербери нагли, вие нормални ли сте бе, акъл имате ли?Нали на всички стана ясно, а и Буда го каза в прав текст - последните години ДКЕВР не е работила ефективно, даже е бездействала престъпно, и всички нейни членове са компрометирани тотално!!! Вместо тази и колегите и да бъдат следствени, то вие шеф я правите! Абе кога ще спрат тея гаври бе?

26

Анонимен

преди 11 години

На тоя бабишкер ще му падне ченето.

25

другарче

преди 11 години

Защо лъжете хората?Другарите от ЕНЕРГОТО са си същите от КОМУНИСТИЧЕСКО.Те "приватизираха",както и техните отрочета.Вдигат цената на тока,за да си карат служебните амтомобили,за лични нужди.Българина плаща на ДРУГАРИТЕ и техните отрочета.

24

РУМЕН221

преди 11 години

ЩО е "неолиберализъм" или банкеризъм1. ОСВОБОДЕН пазар. (ОЛИГАРСИТЕ го бъркат с АНАРХИЯ)2. Намаляване на разходите за здраве, образование и подпомагане за бедните. (ОЛИГАРСИТЕ го бъркат с ГЕНОЦИД)3. Дерегулация на всичко което намалява печалбите. (ОЛИГАРСИТЕ го бъркат с ЦЕНОВИ ТЕРОР)4. Тотална ПРИВАТИЗАЦИЯ на ключови индустрии, ел.снабдяване, ж.п. линии, пътища и водоснабдяване. (ОЛИГАРСИТЕ го бъркат с ПЛАЧКОСВАНЕТО)5. Премахване на концепцията за "Публично благо" или "Общност" (ОЛИГАРСИТЕ го бъркат със ЗАКРИВАНЕ НА ДЪЖАВАТА)- ЩОМ НИ ОТКАЗВАТ ЧОВЕЩИНА СПИРАМЕ Д

23

Анонимен

преди 11 години

правилно си разбрал и не от последното.СМЯХ.Присъствала е на повечето.

22

Аз

преди 11 години

"От 2010 г. до 15 май 2012 г. е член на ДКЕВР" Тази жена, според мен, вече е доказала, че не върши работа! Вие замисляте ли се въобще пак какво ви пробутват?! Имала хубава автобиография:)))

21

Закона е позор !

преди 11 години

Един мой колега живее на втория етаж от 6 етажна сграда. На прозорците е сложил решетки защото вече 3 пъти *** чупят прозорците му и обират дома му. Миналото лято една нощ *** се покатерил, по козирката на входа, хванал се за решетката но решетката се откъртила и *** паднал та си потрошил кокалите,сега съдят колегата затова че е сложил решетка която не издържала "човека"Кажете ми братя българи от това държава става ли ? Крадливия *** или правосъдието е винвно ?