69

СТАВРОС ДИОГЕНИС

преди 11 години

ВУЛГАРИИ---НЕ САМО АНГЛИЧАНИТЕ ВИ МРАЗЯТ..ВСИЧКИ В ЕВРОПА ВИ МРАЗЯТ.ВЪН ВУЛГАРИА ОТ ЕВРО САЮЗА. ВЪН ВЪН ВЪН НЕЗАБАВНОООО...

68

Бгфен

преди 11 години

Според Дейли експрес от 27.02.2013 година топ 10 на крими емигрантите са : Поляци,Румьнци,Литовци,Нигерийци, от Индия, Ямайка ,Ирландия,Сомалия,Португалия и Пакистан....дори ни няма в десетката. Не сме и в десетката по брой на емигрантите в Кралството им ....Нещо май имат против нас от доста от преди този шенген

67

Анонимен

преди 11 години

След като "велико"британците правят всичко възможно да заобиколят основните принципи на ЕС, то защо и ние да не заиграем подобна игра? Те ни обиждат - тогава и ние да дадем картбланш на сегашните и бъдещите наши политици да обиждат демонстративно англо-саксонския народ навсякъде където могат (на срещи на министри, на чествания и т.н.). А специално за английските туристи - пак да ги пускаме да летуват у нас, но за разлика от другите туристи от ЕС, тия гадове да ги удряме тройно-петорно в цената

66

Патриот

преди 11 години

Погледнете снимката то цялата великобритания, е като нещо излезнало от филм на ужасите ,там ако не лочиш алкохол и смъркаш кока като луд ще се гръмнеш на втори ден от депресия!

65

Анонимен

преди 11 години

Тези цивилизовани от латинците - *** , никога немогат да стигнат България ! Ние стоим в центъра на европейската цивилизация , със създаването и разпространението , на една от трите европейски азбуки - кирилицата. Ние имаме независима патриаршия и собствена азбука .... ние винаги сме имали всичко за което сме мечтаели и така ще бъде и за напред !

64

nnnn

преди 11 години

Abe nema li nekoe cunami da gi izkape tezi vodni plahove angli4anite ta da se otarve svetat ot muhliasalite im koroni

63

Анонимен

преди 11 години

бербатов може да ни мрази,обаче гледате ли г-н професора Д.Иванов,човека чак от острова дойде,да ни помогне като иска да стане премиер,много жалостив чиляк...много :)))))))*** и хиените стават стъпят ли веднъж на островаМиленчо,оня другия хари потър и стотици още !

62

V

преди 11 години

казват че при Дойран англосаксонската *** пукала като пуканки под огъня на българските картечници ...

61

Т2

преди 11 години

Инглизите явно предпочитат ***, пакита, индийци и всякаква ***, но не и добре изглеждащ източноевропеец (изключвам ***).

60

Анонимен

преди 11 години

И прави и не прави са англичаните. Въпросът е че в западна Европа мигрират огромен брой ***, които крадат, нарушават законите и пречат на местните. Правят гета и се борят за социални помощи. Другите, които не се виждат и които съвестно се трудят, против тях нищо против нямат, дори са доволни, защото им плащат значително по-малко от местните. Картината е тази и крайно време е да се каже в прав текст. Защо след влизането ни в Европейския съюз много инвеститори избягаха от България?

59

Анонимен

преди 11 години

Ордите от смугли ***, представящи се за българи, ни създадоха кофти имидж.

58

Анонимен

преди 11 години

Ксенофобията е погубила не е една държава.

57

Анонимен

преди 11 години

И там е като тук - политиците използват една теза която се харесва на народа за да спечелят изборите.Лошото е че България е тезата на премиера им за да спечели пак.Даже им обещава референдум за излизане от ЕС.Но и там хората са прости както тук.Никой не се замисля,че няма да тръгнат 7 000 000 да ходят в Англия.Който иска и сега заминава и никакъв Шенген не го спира.

56

Анонимен

преди 11 години

До Патриотпрез бербатковия му е на Бербатов,даже и той вече ни мрази

55

Анонимен

преди 11 години

ti ostavi 6engen ... iasno e 4e niama da ni pusnat, ami da ne vzemat da ni slojat vizi

54

Маги

преди 11 години

До ДЪНКАН МАКЛАУДИ ние не ви искаме английските педофили ама вие ни ги пращате!

53

Патриот

преди 11 години

Крайно време е най-популярният българин в Англия, Димитър Бербатов, да вземе отношение по въпроса. Не е необходимо да влиза в ролята на посланик, но е длъжен точно в този момент публично да защити България. Играе и живее вече 6 години там, хората, които го харесват са много повече от тези, на които не е любимец и точно една такава фигура като него може много да помогне за добрия имидж на България.

52

Анонимен

преди 11 години

станахме просяците на европа

51

Анонимен

преди 11 години

А нека, нека! Да се понапълнят още малко с пакистанци, индийци и арабели, пък после ще има да реват и да ни молят да им идем на мъгливия остров!

50

ДИВЧО

преди 11 години

Кога сме видели добро от англичани-режат ни територии на Берлинския конгрес,Чърчил ни нарича"кучетата на Европа",бомбандират и сриват София с американците,на мирните преговори след Втората св.война пак ни режат от територията-лишават ни от излаз на Бяло море!И още ред неща има,ама не искам *** да пишат глупости!