40

АК

преди 11 години

Отиде си Чавес. Сега ще чакаме янките да пратят някой нови РАН-ЪТ с план който да ги върне в ерата на маймуните.

39

Анонимен

преди 11 години

Да ама литър бензин там е 1 цент, разбийш?

38

Анонимен

преди 11 години

Viva La Revolucion!!

37

НР БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

беше държава на всички българи. Сега България е държава на 1000 души - СИК, ВИС, ***. Борисов, Карагьозова, Цветаное, Костов, Сакса, Любо Пъпката, Софиянски, Бакърджиев, Цветан Василев, олигарсите от БСП, Митю Гестапото, Черепа, Пашата и всички МУТРИ С ПРЯКОРИНИЕ СМЕ РОБИ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА!

36

Анонимен

преди 11 години

Време е и българите да си върнат златните залежи. Всички правителства мълчат по този въпрос като п%тки. Лапат си комисионните и това е.

35

Ясен

преди 11 години

Венецуела е страната с най-много убийства на глава от населението, а половината население няма какво да яде, не виждам какво се прекланяте пред Уго Чавес, от петрола забогатяха шепа венецуелци близки до него, както и самоя той

34

Анонимен

преди 11 години

Ходенето по мъките на венецуелците тепърва започва! И тук 50 години имаше лозунги, другари, другарки, полупразни магазини и празни приказки, а резултатът не може да бъде заличен вече четвърт век... Където са минали комуноидите, нищо не е оцеляло!

33

Niksata

преди 11 години

Тази статия очевидно е поръчкова . Хора като Чавес се борят за народа и страната си.Когато чуфитуо-фашистката държава США реве срещу някой, то той най-вероятно си върши работата. като защитава интересите на страната си. Венецуелският петрол отдавна е лакома хапка за США, но Чавес не им я даваше.Сега предвиждам до 2г да започнат проблеми в Венецуела подклаждани от ЦРУ.

32

Килъра

преди 11 години

Чавес вкара всички венецуелски СДС-ари в затвора и за това не го обичат и независимо от силната пропаганда мислещите хора подкрепят Чавес, лека му пръст!

31

БАЧКАТОР

преди 11 години

тъй като петролните находища в Западен Сибир са на привършване, предава Ройтерс. Руската държава междувременно държи повече от 50 на сто от вътрешната петролната индустрия. Решителната стъпка към това бе придобиването на англо-руската компания TNK-BP от "Роснефт" за около 55 млрд. долара. Очаква се сделката да приключи през първата половина на 2013 г. Така "Роснефт" ще стане най-голямата в света публично търгувана петролна компания. През миналата година тя увеличи своя добив с 2,3% до 2,4 млн. барела на ден. Втората по големина руска компания в бранша - Лукойл отчете спад от един процен

30

БАЧКАТОР

преди 11 години

Русия остава най-големият производител на петрол в света. Благодарение на значително увеличение на добива на държавната компания "Роснефт" страната защити водещата си позиция, изпреварвайки Саудитска Арабия. Данните са на руското министерство на енергетиката, представени в сряда.Според тях добивът на страната през 2012 г. се е увеличил с близо един процент до 10,37 милиона барела на ден (BPD), което е най-високата стойност от разпада на Съветския съюз насам. Това съответства на годишно производство от 518,018 милиона тона. През тази година обаче добивът може да изпадне в стагнация, тъй ка

29

Макаренко

преди 11 години

АЗ МИСЛЯ , ЧЕ БЪРЗО ЩЕ ГО ЗАБРАВЯТ , АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЕДНО НОРМАЛНО ДЕМОКРАТИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО ... БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРИРОДНИТЕ СИ РЕСУРСИ И ЗАЛЕЖИ НА ПЕТРОЛ ,ВЕНЕЦУЕЛА СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЕДИН ОАЗИС В ТОЗИ ПРЕСТЪПЕН РЕГИОН... И СЛЕД СМЪРТТА НА СТАЛИН , ХОРАТА МИСЛЕХА , ЧЕ Е СВЪРШИЛ СВЕТА , НО СЕ ОКАЗА ТОЧНО ОБРАТНОТО ...ТАКА , ЧЕ ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ ...

28

БАЧКАТОР

преди 11 години

Борис Елцин и Виктор Черномирдин бяха раздали на КОНЦЕСИЯ петролни кладенци на американски компании. Путин след тях ги национализира. САЩ неслучайно подкрепяха Елцин а са против Путин Аз помня малко по-отдавна от тебе.

27

БАЧКАТОР

преди 11 години

До имигрантДиктатор го наричат платените от САЩ журналисти. А доколкото се вижда от репортажите венецуелците плачат за Чавес . Аз на очите си вярвам не на купените писачи на статии.

26

имигрант

преди 11 години

До: номер 32Също така, не е случаен факта, че румънския диктатор Николае Чаушеско управлява "любимия" си народ цели 24 години - от 1965 г. до 1989 г. когато го разстреляха като бясно куче заради "добрините" които беше извършил!!!

25

имигрант

преди 11 години

До: номер 32Да, не е случаен този факт. А този факт се дължи на факта, че Чавес е диктатор, ако не знаеш какъв е смисъла на тази думичка ще трябва да ти обяснявам отделно от темата!!!Така беше и с Тодор Живков, не е случаен факта, че докато не пукна Брежнев нямаше начин да го свали никой!А също така не е случаен факта, че Венецуела е претърпяла инфлация през 2008 г. подобна на тази при нашия Жан Виденов - сега новия им боливар е обезценен с 1:1000 както стана с нашия лев!!!

24

БАЧКАТОР

преди 11 години

Не е случаен фактът че Путин и Чавес имаха по 3-4 мандата да управляват държавите си а българските правителства я изкарат един мандат я не, за втори- абсурд, народа ги срива! Личи кой властник се грижи за хората и кой не .

23

Анонимен

преди 11 години

Ей, нямаме петролни залежи, но пак се намериха политици да продадат държават и сега да ни цицат кръвчицата ЕРП-монополиите, БЕХ, НЕК, *** и други групировки.

22

Никола

преди 11 години

До Анонимен 19Ако по времето на комунизма българина можеше да пътува още през 50-60те години на миналия век тук вямаше да е останали и един човек . Стига сте спекулиррали с емиграцията тя не е от 1989г. , България има вековни традиции в т.н. гурбет . Цялата ни мизерия идва от турското робство и комунизма и още дълго няма да се оправим от този шок !

21

Анонимен

преди 11 години

МНОГО КУПЕНИ КОМЕНТАТОРИ..ЕЙ ПО-ЛЕКО БЕ---И НИЕ ИМАМЕ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ ,НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ....ЗАРАБОТВАЙТЕ СИ ГУЩЕРИТЕ НО ПО-ВНИМАТЕЛНО И УМНАТА.....ВИВА ЧАВЕС!!!!