23

Анонимен

преди 11 години

Бог да го прости момчето, но не мога да приема подобна постъпка за нормална. Вчера моите деца ме питаха дали Пламен бил герой. Няма да казвам какво им отговорих, за да не дразня някои от пишещите тук, който има деца ще се досети.

22

God

преди 11 години

Лека му пръст на момчето. Поредната безсмислена (само) жертва.

21

Монти Бърнс

преди 11 години

Психично болен човек.А България очевидно и тя е ***, щом се занимава с подобен циркаджиклък.Цялата тази глупост с героизирането на това грозно самоубийство от страна на някакъв психично болен, денят на траур, минута мълчание в Парламента и прочие..., говори за общество с титанично промит мозък и тотална девалвация на ценности, акъл и логика

20

Уейлън

преди 11 години

Някакъв луд се самоубива заради престъпното управление на Парламента, а Парламентът му прави минута мълчание. Шаманите в килимявски пък му правят опело.Безценно!

19

Анонимен

преди 11 години

Според малоумната ви религия самоубийството е най-тежкия и непростим грях. Какво опело, какви пет лева?Баси титаничната липса на здрав разум.

18

Хайлазин

преди 11 години

Мир на прахът му!Саможертвата му няма да бъде забравена! Изритахме кмета, идва ред на господарите му от *** и ГЕРБ!!!

17

!!!

преди 11 години

НЕДЕЛЯ, ВАРНА ОТНОВО ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД ПЛАМЕН!!! ОТНОВО ЩЕ СМЕ НАД 50 000!! ПРИЗОВАВАМ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ГО НАПРАВИТЕ!!! НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАМЕ !!!

16

Анонимен

преди 11 години

Макар, че не съм варненец вижте какъв е пробелма на града. Копирал съм го от друг коментар. ВПЕЧАТЛЕН СЪМ АКО Е ВЯРНО! ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ НА *** 1.ИЗТОЧВАНЕ на средства от пенсионните фондове ЦКБ Сила и Съгласие и инвестирането им в кухи активи на различни, гравитиращи около *** компании и инвестиционни фондове, от сорта на ИК Галата, Велграф Асет Мениджмънт, ЕМПИ и т.н. Не по-малко от 400 000 000 лева! 2. Създаване на летищен КАРТЕЛ по Черноморието чрез летищата във Варна и Бургас и поддържането на нереално високи летищни такси. Пътниците са ощетени от това с не по-малко от 200

15

Dedo Ivan

преди 11 години

Милото момче....Бог да го прости!! На това дете паметник трябва да издигнем, за да напомня на нас и тези след нас в какъв кошмар живяхме 23 години. И ако не изринем сега политическите *** и мутри-жалко за нас! Децата ни ще продължат да горят.Вечна му памет!

14

войнствен атеист

преди 11 години

Тоя нали беше самоубиец? Нали нямаше да има опело?***... и църквата стана популистка у БГ-то...Иначе нищо против момчето! Смятам го за герой.

13

ве

преди 11 години

Беше ли нужно чак такава крайност,Пламене?Заради някакви нещастници си погуби младия живот,момче...защо???Вместо да се радваш на живота,да си в планината,да катериш скали и тн,сега си два метра под земята:(Кому беше нужно...

12

Алекс

преди 11 години

Бог да го прости! Мойте съболезнования към близките и роднините.

11

Анонимен

преди 11 години

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ САМОУБИЙСТВО И САМОЖЕРТВА?СЛЕД САМОУБИЙСТВОТО ВСИЧКО СИ Е СЪЩОТО.СЛЕД САМОЖЕРТВАТА НИЩО НЕ Е СЪЩОТО.Поклон пред саможертвата на Пламен, тя постигна целта си, лека му пръст на момчето.

10

Анонимен

преди 11 години

до 5А в общината ли да го вкарат...?

9

Българин

преди 11 години

До АнонименЗащо не вземеш да замълчиш, най-добре. И много е лесно да криеш анонимния.Вместо да сведеш глава пред паметта на момчето, се правиш на много умен. Ти не си този който ще каже каквото и да е, ясно ли е !!!

8

Анонимен

преди 11 години

Жалко,жалко,жалко,за младият българин...но това ли е начина?

7

Анонимен

преди 11 години

ДАНО НЕ МУ ИЗНЕВЕРИМ ,.....ПОЧИВАЙ В МИР ......,ТАМ ЖИВОТЪТ МАЙ ЩЕ Е ПО-ДОБЪР ,ОТ ТОЗИ В ---БЪЛГАРИЯ!

6

стефанова

преди 11 години

БОЖЕЕ ДОКОГА В БГ ЩЕ УМИРАТ СВЕСТНИТЕ, А МАФИОТИТЕ ЩЕ БЛАГОДЕНСТВАТ!НЯМА ЛИ ЭДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!

5

Анонимен

преди 11 години

ZA6TO VKARAXA SAMUUBIEC VAV CARKVATA BOLNI MOZACI

4

Българин

преди 11 години

Почивай в Мир !!! Дано там където си сега намериш покой !!!