115

до трак

преди 11 години

124Ти си пример на безумна простотия!Впрочем такива са и 90% от "протестиращите"!никакво образование, никаква информация, никакви познания по общественополитически въпроси!И сте седнали да се изказвате и да давате мнения!Как ще пуснат Турция в Шенген, бе плебей?!?!В Шенген членуват само страни , които са вече приети в ЕС!!А Турция от 20 г. води преговори и засега е на кота нула за членстви в ЕС!Баси невероятната простотия!!!!

114

До 85

преди 11 години

И в Германия е стъпвал руски танк-а я ги виж сега!Отделно и едната им част беше много години под руски протекторат.Всичко е до манталитет на нацията!Нашият е ясен-не аз да съм добре а Вуте да е зле!!!200год. византийско и 500год. турско робство си казват думата!!!

113

Анонимен

преди 11 години

Скоро ще има визи.

112

Анонимен

преди 11 години

Днес България все още е най-бедната държава в Европейския съюз. Тъй като хората продължават да се отопляват с дърва и въглища, а улиците и къщите не са ремонтирани от десетилетия, Гоце Делчев прилича на малък източногермански град непосредствено след промяната. Но Ролман успява да модернизира старата фабрика. Днес в нея работят 3 000 души, а заплатите им са над средните. Хиляди дамски и мъжки костюми са готови за износ - предстои да бъдат продадени в магазините на Бос, Живанши или Кензо.

111

ужас&ад

преди 11 години

А за *** - това са си техните ***. Тези *** са изпратени в пределите на Османската империя, понеже едно време западна европа ги е гонила.Сега е време НИЕ ДА ГИ ГОНИМ - ДА СИ ХОДЯТ ПО ЕВРОПАТА, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!

110

Анонимен

преди 11 години

Образът, който Западът си е изградил за България, може да се сведе до следните понятия: изостаналост, роми, престъпност и корупция. България е най-бедната страна в ЕС - въпреки рекордно ниските й дългове, пише "Ди Цайт".

109

Анонимен

преди 11 години

Бойко защо се крие уж в Болница ,криесе за да не истърве пак някояа издънка както всеки ден го правише като министър но сега народът за да несе огневи по думите му решиха по този начин и пуснаха Цв,Цв пред медиите подготовка пак за избори впрочем целият герб да се наказва да не участват слдващите избори за наказание

108

evropeez 2 klasa

преди 11 години

kakav popolisam navremeto kogato ne iskahe da puskame *** sad graniza imeno tesi strani sko4iha sa pravata na 4oveka sa svobodnoto dvisenie. Helsinskia komitet ostro osadi tova namerenie a sega imeno te sa protiv kogato vidiaha 4e tesi zigani sa ve4e tam .Tasi ismet ne moses da priobstis i te go vidiaha a sega se 4udiat kak da se otaviat . SCHENGEN e nisto pak ste si puvat nikoi ne mose da gi spre te si imat pasporti .Sram sa EVROPA i isobsto sa kakvo e tosi EU samo da galtat pari

107

Анонимен

преди 11 години

А в Гърция сякаш няма корупция? То тези протести там стават днес защото всичко си е било както трябва и не е имало мафия, не е имало корупция и всичко е било правово и демократично.Не беше ли лесно приета Гърция в ЕС?Крайно време е да им се каже на западняците (и северняците), че спазват двойни стандарти.Лицемерието им минава всякакви граници.

106

Анонимен

преди 11 години

Каквато държавата, такива и ***, ромският проблем не е само на ромите, а и на нас българите - та те са част от социалния и икономическия живот на страната ни.

105

Българин

преди 11 години

Да напуснем този еврейски съюз, да пуснем спрените реактори, безвизов режим с Русия и Китай. Там е истината

104

Анонимен

преди 11 години

Ние пък ритаме за тъпия им Шенген!!!Не знам какво толкова ще спечелим,но знам какво ще изгубим.Приравняването и закръгляването на цените към еврото ще ни съсипят тотално.И без друго едва свързваме двата края.Заплатите определено няма да се приравнят към европейските,докато има Дянковци с постни пици и техните началници - главните им готвачи,които забъркаха този буламач.

103

трак

преди 11 години

Ами те вече искат да вкарват Турция в Шенген.Ако го направят,ние нямаме работа там

102

bg

преди 11 години

NE TREBE 6ENGEN MENGEN ....PO DDOBRE NE SME BILI A AKO ISKAM MOGA I PO DOBRE NO POSLE 6TE TREBE DA SKU4AIA A TAKA 6TE 4AKAM DRUGITE DA STANAT PO ZLE I TO SI STAVA .........

101

Анонимен

преди 11 години

След управлението на ГЕРБ,отъждествявано с мазните муцуни *** Миро Мършата,Емо Фаса,Фидоска,както и безкрайната редица от мутро0милиционери -Винету,Цвък,Анд.Иванови така до края на цялата тази пасмина,Европа е категорична в оценката си за това управление!

100

Анонимен

преди 11 години

Скоро ще се пътува с визи. нали повечето бяха против ЕС. Честито на всички!

99

Анонимен

преди 11 години

Истината е че не бяхме готови и преди за ЕС ,най добрите ни лекари , младежите също емигрираха за последните 4 години.Сумати фирми фалираха ,народът обедня и психиката му се влоши всеки ден самоубивании саможертви и пр..

98

анонимен

преди 11 години

Шенген менген - това на глупости които никого не го интересуват. които иска да бега - бега. 10 милиона мексиканци не са се редили за визи. финландците са спокойно щото гладните имигранти са се от топли страни, дето не обичат много студено.

97

Анонимен

преди 11 години

Balgarskata natsia se pazehse ot turtsite tseli 500g.a ES hste vi zalici za 50g.ha ha ha

96

Анонимен

преди 11 години

Balgarite sa greshen narod...kazal Carcil.