207

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЕ ЛИ ЧУДИТЕ КАКВИ СА ТЕЗИ ХОРА, НАРИЧАЩИ ПЛАМЕН "ЛУД" И "***"? ТОВА СА ХОРАТА, УСПОКОЯВАЩИ ГУЗНАТА СИ СЪВЕСТ И СТРАХЛИВАТА СИ ДУША. ЗАЩОТО ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СИ ЗАДАДАТ ВЪПРОСА "АМИ АКО НЕ Е ЛУД", А ТЕЗИ ХОРИЦА МНОГО ГИ Е СТРАХ ОТ ТОЗИ ВЪПРОС.

206

Анонимен

преди 11 години

БОТЕВ СЪЩО СЕ Е САМОУБИЛ.

205

Анонимен

преди 11 години

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ САМОУБИЙСТВО И САМОЖЕРТВА?СЛЕД САМОУБИЙСТВО НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ.СЛЕД САМОЖЕРТВА НИЩО НЕ Е СЪЩОТО.ПОКЛОН ПРЕД САМОЖЕРТВАТА НА ПЛАМЕН

204

ДО:252

преди 11 години

Radiacionen tip, моля те, имай уважение към паметта на покойника и към всички, които проявяват някаква съпричастност. НЕ ПОЛЗВАЙ ПОВОДА ДА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ. Грубо и грозно е. За повече инфо виж коментар 242 КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ например и други.. Недей така, стига!

203

:)

преди 11 години

Толкова е изпростял българина, че вече дори и не си включва мозъка. Какъв герой е този? Вие за шизофрения и депресия чували ли сте. Питам ви вас *** овци такива. Блеете в един глас на всяка тзпотия, която ви подхвърлят. Самоубиват се само хора с психични проблеми. Никой до сега не се е самоубил за някаква си кауза, освен промитите терористични мозъци. Че и герой го наричате, че и траур му правим. Знаете ли колко такива хора се самубиват ежедневно? Българинът си заслужава съдбата!!!..Tъпак

202

Памела

преди 11 години

Какъв ЛЕВСКИ е тоя бе?! Я се скрийте някъде ,***! "През 1969 година Ян Палах се самозапали в знак на протест срещу окупацията на Чехословакия от съветски войски. През декември 2010-та тунизийският младеж Мохамед Боазизи избра същата съдба в знак на протест, че загуби работата си като уличен търговец."А нашият се е замозапалил от глад и мизерия, даже и кауза няма.

201

Анонимен

преди 11 години

dnes.bg/crime/2013/03/05/trima-obeseni-za-denonoshtie-vyv-varnensko.181800

200

Radiacionen tip

преди 11 години

Те продадоха държавата.Те ограбиха държавата.Те самоубиват хората.Те изгониха матряла.Те са за затвора.НИКОГА ГЕРБ.

199

ХАЙДЕ СТИГА

преди 11 години

По никакъв начин не подкрепям самоубииството! Ще се моля да няма други.. Но виждам има хора, които не приемат друга позиция за това, което Пламен стори освен слабоумие, депресия, глупост, и други подобни. За тях, има и вариант 2: просто за каузата! До къде ще стигнем ако оплюваме и омаловажаваме всичко, което околните правят. Инак аз съм вярващ и по никакъв не подкрепям актът на самоубииство. Но както монетата има 2 страни, така и всичко останало. Инак познавах Пламен..

198

Гюро Михайлов

преди 11 години

Трима обесени за денонощие във Варненско. Слава на ГЕРБ.

197

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРСКАТА ПРОЛЕТЩЕ ИМА ЛИ ПОЛИТИЦИ И ГРУПИРОВКИ В ЗАТВОРА?

196

Анонимен

преди 11 години

Депресията генетично заболяване ли е професоре?! А иначе човека има жена и дете(деца-не разбрах)...нещо ми липсват симптомите на шизофрения...и как пък точно сега се навъдиха толкова шизофреници и депресари?!

195

Extremist

преди 11 години

Boiko murshata trqbva da zapalim

194

До 235

преди 11 години

Напълно те подкрепям! И аз това писах по рано ама *** си знаят своето. Айде заминавайте да се самозапалвате!

193

Анонимен

преди 11 години

Кабинетът в оставка подари част от летище София на авиокомпания Хемус Ер, която е собственост на Бългериан еъруейз груп, чийто едноличен собственик пък е холдинг Химимпорт. Това става ясно от решенията на заседанието на Министерския съвет (МС) от петък, сред които по бърза процедура е гласувано и за тази сделка. Пояснява се, че площта на имота е 160 277 кв. м. От Министерския съвет разкриват, че дръжавното летище София, което е част от системата на МТИТС, де факто няма изгода да прите

192

Леонсио

преди 11 години

Стигнахме ги хамериканците поне в едно- самоубийства, стреляне, отвличане... Евала, Буда, конгрочулейшън.

191

КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ?

преди 11 години

Няма да се оправим. Чета коментарите и те са едни обиди на Гербери, БСП, кмет.. Партиики и Кировци колкото щете. Не е проблема в това. Пробелма е, че народа дори и в "единството" си се дели на различни бои. То не беше СДС/БСП, за/протов АЕЦ, ГЕРБ/БСП, сег а и смъртта на Пламен се ползва, за да се делим и противопоставяме. Ще дойде време и на мюсюлмани/християни да се делим.. Така ни управляват вече 23 години-като противоставят роднини, приятели, бащи и синове. Едни казват бяло, други черно...

190

Ал

преди 11 години

Бог да го прости момчето , но да се обявява НАЦИОНАЛЕН траур меко казано е глупост! По -скоро ми прилича на журналистическа шега.

189

Фалконети

преди 11 години

Ега си наглеците ! Виждали сме тази мелодрама -палача да плаче за жертвата !

188

p

преди 11 години

Тука определено има доста ***.Ян Палах и Мохамед Боазизи,и те ли са били депресирани самоубийци.Ама какво ли ви питам повечето сигурно не знаят кои са упоменатите хора по горе.