193

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да произвеждаме, но търговските вериги да бъдат принудени да го зареждат.Жестоки мита на внос на стоки от държавите които не ни искат - и ние няма да искаме стоките им.ТЕ ИСКАТ ДА СИ СТОИМ ТУК И САМО ДА БЪДЕМ ПАЗАР ЗА ТЕХНИТЕ СТОКИ.

192

Shark

преди 11 години

И всичко това заради мръсните ***. Българите са онеправдани отвсякъде, а ГЕРБ не спря да толерира *** - ток не плащат, данъци не плащат, не работят а само крадат, сноват из Европа и ни затварят пътищата навсякъде. КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ БЕ, ПАК ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ! Пуснахме турска партия в парламента, сега е ред на ***. Само АТАКА ще ги оправи, *** мръсни!!!

191

Анонимен

преди 11 години

Колко от вас са си показвали носа отвъд Драгоман, че ми пишете за Шенген. По столиците, в които съм ходил не съм видял и един български ***. Има обаче градове, в които цели квартали са под властта на Шериата и не можеш да минеш без да бъде убит, изнасилен или ограбен. Само аз знам какво съм преживял там. И не ми пишете за корупция защото ето я най-голямата корупция e-vestnik.bg/16918/danachni-ubezhishta-lipsvashtite-20-triliona-dolara/АМА ТРЯБВА МАЛКО ТЪРПЕНИЕ И АКЪЛ А ГО ПРОЧЕТЕШ.

190

БРАННИК

преди 11 години

Турска колония!

189

Анонимен

преди 11 години

223 то и древните египтяни са правили пирамиди, но виж ги сега.Или сравни древните гърци и сегашните гръцки недоразумения.Не се ли поддържа нивото на образованието и културата много лесно се стига до помията.

188

Балкан хаус

преди 11 години

Какъв Шенген,какъв Европейски союз,бе?Още ли вярвате в таласъми?С тая циганория и тази страховита корупция за къде сте се запътили,бе злобари завистливи?

187

Пиночет

преди 11 години

Проблемът са *** и левите терористи на улицата. Германците виждат, че комунистическата напаст иска национализация и спира развитието на страната. Славчевци, геваровци и всяка друга пасмина напира за власт. Страната я чака мрачно бъдеще, а терористите ще направят всичко да я изведат от ЕС и да я закачат за Молдова и Украйна. Какъв Шенген?

186

Анонимен

преди 11 години

Направете ги *** *** или Рома.В Аушвиц на ескурзия.

185

Анонимен

преди 11 години

211ти ще цитирам една мисъл (от процеса по запалването на райхстага е) по повод икзазването ти за нискокултурните и безпросветни българи: "Когато в България е имало писменост и култура, германците са говорили на немски само с конете си!", колкото и отречен от обществото да човека, който я е казал е бил на 100% прав в това си изказване!

184

Анонимен

преди 11 години

Абе я погледнете малко по-далече от носа си. Какво произвеждаме ? Храна, алкохол, цигари. Малко на дребно това-онова. Някакви китайски автомобили сглобяваме. А ? И разбира се безброй хотели, хотелчета, потелченценцена. Тук таме някви програмистчета пописват на парче това-онова. Друго ? Ами с търговия и някъв секс-туризъм икономика не се развива. За какво всъщност сме им на ЕС ? За свободно безпрепятствено транзитно преминаване.

183

с.

преди 11 години

Пак патим заради ***!Не стига,че хрантутим тая ***,ами сега и това!

182

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 211 От управлението на кундурджии,които мислят по същия начин сме на това положение!!!! Случайно,да си работил като политик на прехода!!!!!!!

181

Анонимен

преди 11 години

А нали трябваше само една стена да се боядиса,викаше Тиквата?!

180

До 217

преди 11 години

Не позна. Не хуля България. Хуля българите, оставили се да ги повлече чалгата и простотията към дъното на помийната яма. А наказанията ги остави за оня горе. Той не прощава. Само че ще се изненадаш кой е наказания.

179

Анонимен

преди 11 години

До 211 Ти си ниско-интЕлигентно същество! Не само, че си неграмотен, но и нищо не разбрах от коментарът ти, освен че хулиш България. Аз мисля, че си *** и трябва да бъдеш наказан за това!

178

Анонимен

преди 11 години

На Станишеф му били спрели евро фондовете, пък на Бобчо му разказаха играта с Шенген, СМЯХ !!!

177

До 213

преди 11 години

Ами това искам да ти кажа де. Дали ще са германците или руснаците - все тая. За какво сме им ?Единствено произвеждаме сервитьори и ***.Да не се самозалъгваме, че сме много ценни и трябва да ни носят на ръце.

176

Анонимен

преди 11 години

Блокирайте най-после тези вноски за членство в ЕС,докато ни определят СРОК за нормалното ни членство!!Какво излиза-плащаме за нещо,което не получаваме!!!!!!!

175

до 211

преди 11 години

щом се самоопределяш като ***, необразован абориген, какво ще искаш от Германците ? да те мислят за нормален ли ?

174

е що

преди 11 години

а да хранят няколко милиона гърци, щот са закъсали и то с моите и вашите пари ( нали плащаме вноски в Европата ) могат, нали ? е що тока - за гърците - милиарди и опрощаване на дълговете, за 500 човека от България и Румъния - нямало помощи. да не говорим за гетата , пълни с турци, араби и пакистанци. те да не би да са внасяли пари в системата им ?? двоен стандарт, така ли ?