50

и

преди 11 години

нито европейската общност, нито САЩ нито който и да било му пука за нас и България. Разберете ли че всичко зависи от самите нас, тогава ще имаме желаната България.

49

Анонимен

преди 11 години

Дано *** тоя ***,,. Борисов да има кръвно 220/190

48

Анонимен

преди 11 години

До 1По-голям тоталитаризъм от многопартийната демокрация в България не е имало и по байТошово

47

1

преди 11 години

До прокурор колко заблудени има още като теб, няма БСП, няма ГЕРБ, няма СДС те са едно цяло

46

Анонимен

преди 11 години

ФИДОСОВАА ГЛАДНА ЛИ СИ ?

45

Анонимен

преди 11 години

Хич не ме бърка как световните медии обобщават протестите ни на националния празник.Тяхното мнение и което и да е мнение,извън България,по който и да е въпрос няма нито да ни нахрани,нито да ни оправи положението.Единствените заинтересовани от това сме ние-българите!

44

мръсни политици

преди 11 години

до 6969 относно рушветите,е и тука е сбъркано..ако вместо акт за 200лв. ми напишат фиш за 20лв както е по света то много ясно че всеки ще отиде да си го плати,с две думи така е направено всичко че да бъка от корупция в наща хубава държава.Затова затвор за всички които сасипаха България

43

ант

преди 11 години

До фИДОСОВА:))))))))))))))))))))))))

42

ант

преди 11 години

До Варна,44komentами както написа един колега в София истинските софиянците не сме 2 милиона,а 500 хиляди

41

фИДОСОВА

преди 11 години

Ако много знаете, ще хапна малко и САМА ще болкирам Орлов модт-имам и габаритите, и капацитета!

40

Варна

преди 11 години

София, изоставате!! Предали сте се нещо май...Огън до край, иначе няма спасение! :))

39

Анонимен

преди 11 години

Покрай цялата буря която предизвика цената на тока, нещо много по-голямо минава между капките - онази канадска компанийка която от години ни краде златото срещу смешните 2% печалба(ако не са и по-малко вече.. имаха наглостта да поискат занижаване на 0.5%).Според нейни данни(фалшиви много яко) тя има над почти 3 млр. печалба. От тях държавата получава някакви мижави 45 млн... Защо никоя от партиите не казва нищо за тях??!?! Крайно време е тези да изчезнат и сами да си копаем златото!

38

eve1

преди 11 години

23 години си стоим и търпим и продължаваме да сме най-бедната и мафиотска държава в Европа! Стига!Само с протести и натиск върху управляващите можем да постигнем нещо по-добро.Хората по света живеят добре но това не им е дадено даром,постигнато е и продължава да се постига с организирани и смислени протести.

37

Анонимен

преди 11 години

KATO 4UQ ZA KULTURA I SE FA6TAM ZA KOBURA ---- ZA TAZI MISAL SE HVA6TAM KOGATO NQKOI PO4NE DA MI GOVORI ZA " SPECILISTI " " KAPACITETI " " ZAKONI " MI NALI OT VSI4KITE TEZI GLAVO4I SME NA TVA DEREDJE . ISKA IM SE DA PRODALJAVAT PO PET 4ASA DA GOVORQT I NI6TO DA NE TI KAJAT . TE TAKOVA IM E " PROIZVODSTVOTO "--ZAKONITE . GLOBI , GLOBI I PAK GLOBI I TI HODI SE JALI DOKATO TISE JALI6 ONI NAPREDNALI S MATERIALA A TI V 19 VEK . ADMINISTRACIATA SAKRATENA DO 1/10 OT SASTAVA SI . PARI NEMA . DEISTVAI

36

Анонимен

преди 11 години

АМИ ТЕЗИ 7 000 КОИТО ИЗЛЕЗНАХМЕ НА ПРОТЕСТА СМЕ СОФИЯНЦИТЕ. ОСТАНАЛИТЕ СА НОВИТЕ СОФИЯНЦИ КОИТО СА СИ ОТИШЛИ НА СЕЛО ДА СИ КОПАТ НИВАТА И ДА ИЗДОЯТ КРАВАТА. ДА НЕ СИ МИСЛИ НЯКОЙ ЧЕ СОФИЯНЦИТЕ СМЕ МИЛИОНИ? ЕДНА ШЕПА СМЕ КОРЕНЯЦИТЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ОТ СЕДЕНКИТЕ. СЕГА ЩЕ ПОЛУЧА ПОНЕ 100 МИНУСА ОТ НОВИТЕ СОФИЯНЧЕТА.

35

Анонимен

преди 11 години

Вчера един мой приятел от Русия ми се обади да ми благодари, че протестите в България са довели до намаление на сметките за ток в Русия. Абсурдно, но факт...

34

ан

преди 11 години

До 6969,комент 33,с цялото ми уважение нали знаеш,че не може вечно да се оправдаване със соца?Пак напомням годината е 2013!23 години сме в демократичен преход.Такава разруха и геноцид не е имало по турско време,нито през соца.За 23г сме се стопили милион и половина.Ти какво предлагаш?Аз редлагам първо мирни протести срещу неработещата система за 6 милиона българи "средна класа",която вече е на ръба на мизерията и гладната смърт.Предлагам и да отпаднат старцизмите като фашизъм,комунизъм,червени..

33

6969

преди 11 години

Искаме Велико народно събрание-някои наясно ли е какво ще ни помогне то.Искаме Граждански контрал-нали трябва да знаеш кого и как да контролираш,нали не може един монтьор да контролира програмист,или шофьор юрист примери безчет

32

ПРОТЕСТИ ,ЛИ..?!!

преди 11 години

"*** НАРОД ---СЛАБА ДЪРЖАВА"-----хората още преди нас са го казали!Тъпотията българска ---нема край!ОСТАВЕТЕ *** ДА ЦЕЛУВАТ *** НА РУСИЯ ---ТОВА Е ТЕХНИЯ ДЕН !НЕМА ЛОШО!!!!

31

6969

преди 11 години

до 28 с цялото ми уважение искам да ти напомня,че те не бяха социалистически страни ,и при тях социалистите са истински,а не менте иначе бовши Сталинисти.Преди да бъдат социалисти са Испанци и Гърци,а нашите преди да бъдат социалисти са Руснаци,или Украинци.