125

Анонимен

преди 11 години

Това с обръщането на знамето НЕ ОЗНАЧАВА ВОЙНА!Това е глупост влязла в някакъв учебник в началото на ХХ в. и разнасяна вече поколения наред. Още през 1930 г. проф. П.Мутафчиев отхвърля тази глупост! Ама у нас учените хора кой ли ги слуша?!Дали тиквите и кратуните изобщо имат слухов апарат?

124

Анонимен

преди 11 години

Улицата е най пряката демокрация в действие! Само тя може да промени статуквото. Само от нея се плашат тези, които са ни яхнали!!!

123

zadnik

преди 11 години

"Всички срещу президента", е водещото заглавие на "Труд". Росен Плевнелиев не успя да *** улицата. Идеята му за създаване на Обществен съвет към бъдещия служебен кабинет, претърпя диария, тя стана пряко отражение на сговняващите се отношения между него и ГЕРБ, освен това бе напсуван и от протестиращите, и от опозицията.

122

Призив!

преди 11 години

Смели и горди ГЕРБерасти!Излезте днес по площадите и направете митинг-шествия в защита на Боко и Цвъки!И си носете... туби с ...ВАЗЕЛИН!Защото народът толкова ви обича, че ще ви начука цялата си любов до... последния сантиметър на дръжките на знамената!

121

Анонимен

преди 11 години

Брат, истинските българи ще се съберат в 14.30 пред НДК. Заповядай и ти!Атака-победа! смеееееееееееееееех

120

zadnik

преди 11 години

"Няма да се напиване на една маса с тези, срещу които се борим", заяви един от неформалните лидери на протестиращите Ангел Славчев. Недоволните призоваха за още по-голямо псуване на 3 март. Сред исканията на протестиращите са парламентът да не бъде взривен, да бъде сформиран педераски и курвински кабинет, който да се шиба с обществен съвет, и депутатите да бъдат ебани мажоритарно. След протестиращите заседанието напусна президентът на КНСБ Пламен Димитров. Той остро напсува икономистите Георги Ганев, Георги Стоев и други, които според него са дошли да пият на аванта, нямат и цигари

119

smotaniaka

преди 11 години

volen e nai velikia bulgarin toi ste ni napravi istinski milioneri

118

до 163

преди 11 години

Брат, истинските българи ще се съберат в 14.30 пред НДК. Заповядай и ти!Атака-победа!

117

?

преди 11 години

ДА ИЗЛЕЗЕМ ДНЕС БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ РОДОЛЮБЦИ ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ОЛИГАРСИ.....Страхотен лозунг, а ти кога излизаш??? Сигурно след 5мин само да си допишеш, а?

116

???

преди 11 години

Другари излезте да си подкрепите протеста, защото там са се събрали по-малко, отколкото Алеко навремето заведе на Черни връх. Как да са много като са плъзнали из форумите като ***????

115

до странжата

преди 11 години

*** да поздравиш ***.и да спре да гълта

114

Анонимен

преди 11 години

Заглавие в тазсутрешните медии"Водачите на бунта влизат в битка за депутатски места"Да, най-после да се види, че водачите на бунта искат - тлъста заплата (за себе си), мерцедес, кабинет и секретарка. И разбира се ....да прислугват на БСП!

113

до 156

преди 11 години

Никога не съм обиждал преди мен да обидят. Я прегледай хронологията на постовете ми и кога и защо обиждам, шмиргел нещастен.

112

Питам

преди 11 години

Прави впечатление, че почти всички медии "мощно разтръбяват" като "протестен митинг" всяко събиране на група хора, пък били те и двадесет-тридесет. Нещо повече, на практика участват в организирането им, като публикуват предварително сборните им пунктове и часове и подканят всички да се присъединят към тях. Не е ли необичайна тая "медийна активност" в сравнение с толкова други граждански протести, прожеждани по време на управлението на крадливата тройна коалиция ? Съвсем спонтанно човек започва да се пита, кой поръчва музикта на медиите в България ?

111

Анонимен

преди 11 години

154/ Не обиждай хората, че са ***, а виж първо себе си. Всеки има право на мнение, а това че си бил атакист едва ли някой го интересува. *** жалък

110

до 151

преди 11 години

Какъв телевизор бе, мишко? в 14.30 съм пред НДК с моите хора.

109

до 147

преди 11 години

Аз се чудя що не върви България...ми ей заради такива охлюви като теб, дето влизат само да плюят. Така е и в живота в България...ей такива *** като теб се месят дето не им е работа с цел единствено да оплюят някой. Марш от форума, ***!Атака-Победа!Волене, никога назад брат!Да си върнем България въпреки *** ни сънародници!

108

???

преди 11 години

След бърз прочит на коментарите разбирам, че мн от уж протестиращите не са на площада, а пред комповете? Или предавате на живо чрез айфоните?? Хм, защо така бе четници? Да не би да сте псевдопротестиращи? Останалите поне имат смелост да заяват позицията си, а вие какво уж протестирате ама от вкъщи пред компа ли???Кой четник ще обясни каква е революционната му дейност пред компютъра, че пак не разбрах? Яснооо, цял живот мишки ще си останете, но на компа бабаити!!!

107

до 145

преди 11 години

Разваляме ти празника ли? Кой празник бе, ***? Ти празнувеаш ли изобщо? Излизаш ли на площада или стоиш в смотана си панелка? К'во те интересува какво правят националистите? Гледай си там жалкия мизерен животец, пий си ракията и си почитай празника. К'во ти пречим ние, ***? Такива *** като теб, даже не заслужават внимание, но по изключение го направих към теб.

106

до 134

преди 11 години

Само още едиииин трбваше да напусне Атака заради парите на ГРОБ, та Атака да се разпадне, ***. Само че това не стана за твой ужас. На 12-ти май пак ще избере народа Волен да ви трови душичките макар и като опозиция. Разбра ли, кълвач?