77

Анонимен

преди 11 години

За да се проведат следващите парламентарни избори и наистина да тръгнем нагоре и да заживеем нормално-без обиди, лъжи и мизерия, трябва да се случи горе-долу следното:Всяка една политическа формация да обнародва в ДВ състава на управителното си тяло,имотното им състояние, броя на членовете и политическата платформа/програма;Да се ангажира, че вслучай на изборна победа и управление, при неизпълнение на 50% от програмата до средата на мандата, подават оставка;Отзоваване на депутат напуснал гру

76

Анонимен

преди 11 години

ATAKA POBEDA

75

emcho

преди 11 години

Dolnoto go pisheshe i v knigite na Georgi Stoev,nego go gramnaha posred bial den na pliska!

74

За това ли беше всич

преди 11 години

За това ли беше всичко? 4 човека изгоряха, милиони бяха по улиците, имаше сблъсъци с полицията... за да останат същите, но да вземат властта няколко месеца по-рано? Това ли е новото ни бъдеще, новата ни система и новия ни път??? ДОКАТО НЕ ГИ ИЗМЕТЕМ И ПРАТИМ В ГРОБОВЕТЕ/ЗАТВОРИТЕ - НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ, ДА ИЗКОРЕНИМ ПРОГНИЛАТА И ПРОЯДЕНА СИСТЕМА НА РЕПУБЛИКА БЪЛМАФИЯ

73

аС

преди 11 години

Гласувайки на 12 май, без някаква конкретна промяна , пак ще гледаме старите муцуни в парламента, уредили се от партийните квоти ....Кокал лесно не се дава , Народе !

72

emcho

преди 11 години

Ако Бойко Борисов се оттегли или го убият, което не е невъзможно, президентът Плевнелиев ще загуби стабилността си", заявява в интервю за "24 часа" Димитър Попов, премиер на България през 1990 г. "Президентът е амбициозен - ще се опита да създаде около себе си мощна структура от интелектуалци. Не сме готови да се противопоставим на монополите - не знаем кой стои зад тях - казват били 40 души. БКП бе раздала 2,2 млрд. долара на съпартийци да направят фирми в Западна Европа. Луканов поиска да ги върнат - и го убиха", излага своята теза бившият премиер. Всекидневникът отразява и позицията на глав

71

Анонимен

преди 11 години

Аз няма да гласувам тъй като на всички съм им сърбал попарата. В нормалните държави с гласуване може да се подобрят нещата. Тук не става. Първо трябва да се разчисти мафията.

70

бай Иван секирата

преди 11 години

Сега трябва всички министри от ПП ГЕРБ да ги изпратим в затвора ,а партия ГЕРБ в Искъро.Това да изкараш посред зима цял народ на протести си е престъпление по служба.Само дърво за мутрите от ГЕРБ.Без компромиси..

69

АЗ ПИТАМ

преди 11 години

КОЙ ОТ ТЯХ И "ЕДРИЯ БИЗНЕС" ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА???? ВСИЧКИ + | НИКОЙ -

68

Бай Ставри

преди 11 години

Красимир Велчев готов да си отиде, народните представители работели добре.С първата част на изречението съм съгласен Но втората част- или аз съм луд, или той!

67

Анонимен

преди 11 години

Ами те сега са притеснени дали ще видят пак народно събрание. Еми не Ви се полага, защото няма да гласуваме вече за Вас господа. Стига Ви толкова, колкото се облажихте достатъчно Ви е . България сега има нужда от нова политическа визия.

66

ХАН ТЕЛЕРИГ

преди 11 години

Погрешка създадената Българска *** наречена Русия може да помогне на БОЛГ-АРИЯ единствено и само като се Самоунищожи доброволно и поиска милост от ТАНГРА за Геноцидът на нашите братя на Волга и Кавказ като пренесе в дар поне 3 000 000 Руски Хазарски и Славянски *** цапащи свещенната Българска Земя Удивителна Удивителна УдивителнаРуската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско *** и Хазарска я кланяща се на ФалосаЗаплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.Русия е До

65

Veselin

преди 11 години

ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗА СТАНДАРТЪТ НА ЖИВОТ, НАПРИМЕР ЗАПЛАТИТЕ В СТРАНАТА ДА СА НА ПОЛОВИНА ОТ СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКАТА .ЗНАМ ЧЕ ТРУДНО НЯКОЙ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ, НО СМЕ ЕДВА 6-7 МИЛИОНА КОЛКОТО ЕДИН ГОЛЯМ ГРАД А ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО, ПОЛИТИЦИТЕ НАЙ МАЛКО БИХА МЕ РАЗБРАЛИ .

64

Анонимен

преди 11 години

Народните представители били работели добре. Така е - особено като трябва да се приеме поредния лобистки закон. Пълен клиентелизъм, пълен.

63

Всички вън !

преди 11 години

Трябва всички да си ходят. От президент до кмет и зам. кмет. По списък. А онзи *** известен с името Будьо, вън и от страната, заедно с ножиците, кашона с ленти и оная трътлестата.

62

Велчев , Велчев ...

преди 11 години

Красимир Велчев трябва за знае, че рейтинга на НС беше 6% преди протестите. Сега е минус 6%. В ПГ на ГЕРБ нямаше депутати. При тях имаше само един овчар от с. Хераково, който ги пасеше. Като за последно овчарят даже реши да продаде 20 добитъка, но каракачаните му отказаха. Сделката пропадна и пастира влезе в болница. Ред е на Велчев да хване гегата.

61

Veselin

преди 11 години

Ушким събираха повече данъци, митниците стегнаха, в ЕС сме, стягаме коланите и на края хората по малко пари имат, много хора са и без работа, а в ЕС се плашат от БГ работниците, нещо тая икономика се побърка :) май капитализмът няма много допирни точки с демокрацията, по скоро има с комунзма и фашизма в съвременен вариянт

60

Анонимен

преди 11 години

Аз да вляза в НС че съм безработна.Имам нужда от депутатска заплата

59

Анонимен

преди 11 години

Само Овчаров Масларова Петков Гоце Димитров това е елита на социалистите

58

Анонимен

преди 11 години

До ВасилевАма ще имаш ли претенции към резултатите от изборите тогава, или мислиш, че изборите за излишни. Въобще да ги премахнем ли?