48

Човек

преди 11 години

Намаляването на цената на тока е временно само да се отпуши напрежението.Като минат изборите лека-полека нещата ще тръгнат по старо му.Просто защото всичко е продадено при едни страшно заробващи условия.Т.е. няма връщане на зад.Ако ритаме европейските монополи ще натиснат Европарламента да ни шамароса.Лошото е ,че без да се усетим преди години родните политици така са ни обули здраво та с всяка изминала година цените ще растат като се добавят различни компоненти /газове,зелена енергия,комисион/.

47

ОГЪН ЗА ВАС

преди 11 години

В Плевен на един от протестите горя ГЕРБА на чехия... това заслужават те, ГЕРБ и другата бг. полит. *** и олигархия. не се палете хора, мъченици сте, но това не е начина

46

Анонимен

преди 11 години

Да изЧЕЗват. Прекрачиха всички граници. НЕК беше стегнала и накиприла мрежата и тези гадове не са дали една стотинка за подобрение, само печалба. ДКЕВР си дреме и какъвто и разход да им даваха, те го приемаха, най вероятно има липса на специалисти в тази комисия, а сега пък новия председател е срам за всички. Продавачка в нарушение на законите оглавява тази важна комисия, което е недопустимо и много несериозно. Тя с едно магазинче не може да се справи, а как се очаква с ЕРП-тата да може.

45

гост

преди 11 години

не е вярно, че не са инвестирали-подмениха скъпите медни проводници с алуминиеви,които са отречени от цял свят и гушнаха огромната печалба.не е важно ще ги имали или не-важното е да се премахне монопола им-както е на всякъде по света. в германия има около 600 доставчици на ел.енергия,но там преносната среда си е държавна, както навсякъде в европа.така е и с телефонната преносна мрежа-тя в белите държави е държавна и който иска се включва към нея и си плаща наем

44

az

преди 11 години

Дбре бе ак ще ми разправят СТУДЕНАТА ЗИМА!!!!, като тази зима температурите не са падали под минус 10-15 и то за малка. На фона на предишната зима която дълго време държа минус 20 градуса по Целзий..ДО КОГА тъпите медии ще насаждат една откровена ЛЪЖА...СТУДЕНАТА ЗИМА. То бива платени *** да сте ама това бие всичко. На бял ден да кажеш нощ.

43

Анонимен

преди 11 години

Всички тлъсти ***, представящи се под форма на "чуждестранен инвеститор" да изчезват от България. Защо НЯКОЙ не даде смислено обяснение КАК сметките скачат двойно за 1 месец. Или как една крушка може да потребява 3000 кв/ч на месец??????

42

Анонимен

преди 11 години

Поръчкова статия,точно като всичко в този сайт.Вчера се убедих,че сайта е явно е на платени драскачи.

41

куку2

преди 11 години

До 66---Алоуу,ти не си в час бе!!!!че нали ББ продаде истаналите 34% от енергото

40

Анонимен

преди 11 години

Направиха бързи свръхпечалби на наш гръб, благодарение на уникалните договори, които сключиха, плод на корупция. Да се махат! Дойдоха на готова инфраструктура и нищо не инвестираха, само изнасяха!!!! Измисляха си непрекъснато разходи и плащаха грешни пари за "консултации".

39

Гошо

преди 11 години

Тая статия е писана с едната ръка (вероятно лявата) а с дясната са прибирани банкнотите в джоба!!!!!!!!!!!!!!

38

koikjojkoi

преди 11 години

Да убием касиера, ме дрехата е произведена скъпо от производителя - Е на това ми прилича тоя цирк с ЧЕЗ, па който каквото ще да ми говори! Като им определят и цена купува и цена продава, не е ли логично да се търси сметка тоя който я определя, все пак!

37

До Салахадин

преди 11 години

Проблема не е в тези 33 процента а в останалите.Ако изкупим обратно 67 процента от ЕРП,всички те ще гракнат,че са прецакани,защото с 33 процента нямат право на глас и ще се разделят с тях възможно най-бързо.

36

Анонимен

преди 11 години

Ние си имаме НЕК и е сто пъти по-добре парите да си стоят в нашата страна, така или иначе е монопол, но ще има пари за нашите деца, за нашите пенсионери. Шулевица трябва да я вържат на площада и всеки да ходи да я наплюва. Коя нормална страна си дава хей тъй на енергетиката, а тя велинградската кифла, без никакви мозъчни гънки я подари. Тази жена трябва да бъде съдена за безотговорност и нанасяне на щети на всички български граждани. Всеки трябва да носи отговорност за действията си.

35

рио

преди 11 години

поръчкова статия няма съмнение с цел да ни сплаши, но по-добре да живея в изолация отколкото да идват инвеститори като ЧЕЗ.

34

Печендо 36-тия

преди 11 години

До Салахадине 33% са закупени от Цвети Бориславова , Румен Пашата и *** вероятно Това са така наречените благодарствени акции които се делят между политико икономическата мафия . Те не са отишли в ЧЕЗ

33

КРАТУНКО

преди 11 години

ЧЕЗ а и другите РЕП-та се държат като колонизатори и естественият изход е отнемане на лиценза и изгонване от страната ! По-добрият вариянт ако имаме прокурор същите тези крадци да бъдат осъдени и да заплатят глоби а така също да платят пари на семействата на които им изгоряха цялата домакинска и битова техника . Да платят за преживяния стрес и на семействата в който от безизходица бащите или синовете се самоубиха ! Това са си чисто криминални престъпления . Борисов не жела да реши проблемаи ....

32

Салахадин

преди 11 години

Е значи ЧЕЗЕ била 70% държавна,ние щото сме тарикати миналата и 33% от малкото останало държавано продадохме!!!Само *** за Европа и никакви пенсии да им плащаме ние!!!

31

Анонимен

преди 11 години

Каква сърцераздирателна история, ЧЕЗ били основния приход на държавната хазна в Чехия. Щели да ни окажат натиска, ами окажете го, ако си мислите че ще ви хрантутим с двойни сметки жестоко се лъжете, просто ще спрем да плащаме всички и сте аут.

30

ДААА

преди 11 години

Едни момчета от северното Черноморие са купили наскоро продаденият държавен дял от 33% на ЧЕЗ три пъти по евтино (нали аз им го продавам ,пардон подарявам) ,пък друг им е обещал да им поднесе на тепсия другите 67% - е те това е БРАТЯ истината за отнемането на лиценза. Искам Борисов да вземе лиценза на "ЕВН" ама там Европейската народна партия бие през ръцете нали са братска партия...................ЦИРК БГ

29

Стоян

преди 11 години

Този път се усраха с това надписване на сметките.Искаха много бързо да забогатеят на нашия гръб.Да си ходят да крадат от техните си хора те получават повече.