169

Анонимен

преди 11 години

Господи, колко е ***....По-зле и от Бойко Борисов. С този капацитет ли ще ни управлявате бе капиталсоциалисти?

168

Анонимен

преди 11 години

Ремонтиран парламент и обновени ведомствени квартири ще се нанесат следващите депутати от 42-ото НС. Парламентарното ръководство планира предизборно освежаване на законодателния храм, включващо кърпежи и боядисване на фасадата отвън и мазилката отвътре, пране на килимите и излъскване на кристалните полилеи, обясниха от администрацията на НС. Сградата се е напукала и се ронят огромни парчета от мазилката

167

Анонимен

преди 11 години

А от къде ще плащате бе простаци ? Нямаме пари за сметките вие искате още да плащаме нали НЕК заради АЕЦ Белене фалира и сега сметките ни са високи защото искат да закърпят НЕК. Как можете да се подлъгвате по червените башибузуци дето разграбиха държавата !

166

БГ избирател

преди 11 години

Само затвор за герберските министри и екипите им.Това да изкараш посред зима един народ на протести си е престъпление по служба.Какво са виновни монополите?Такова правителство са намерили.Такива специалисти от ГЕРБ./*** и Пульо/.Сега се уреждат на престижни длъжности.Затова само яко дърво по герберските тикви.ПП ГЕРБ у Искъро.

165

Анонимен

преди 11 години

Хахаха, грозен халипав комунист!

164

asen

преди 11 години

xaxa vzel li si si lekarstvata Mikov,takav shyt vi ochakva na izborite che shte se chydite kade da se svrete a kamo li pak da ni zagrobvate,gadni komynisticheski kradlivi tvari,ne se li nalapaxte malko li sa komisionnite koito vzexa vashite drygari za Belene,*** si mai pak si prepil

163

Хе хе

преди 11 години

Насила ще ме накарате да гласувам за БСП, Атака или НФСБ. Знам едно - щом Костов, Пръмова и ГЕРБ са против Белене, значи трябва да се строи. Костов сключи договорите с Мариците, Кунева закри реактори, ГЕРБ ни пробутва фотоволтаиците. Всички тези политици имат личен интерес да забогатяват на гърба на народа. Хората излязоха на улицата защото се усетиха, че нагло ги лъжат. Неустойката от 1 милиард, кой ще я плаща, герберите, Костов, Пръмовица? Спира ви далаверата да цицате народа!

162

Анонимен

преди 11 години

Абе скоро всеки ще си прави ток у дома.Има генератори на браун газ само трябва да се произведат количества и всеки да си купи.Край с монопола,затова са надули сметките,но пазят технологията,понеже няма как да ни командват после ако всеки си добива сам ток.

161

Анонимен

преди 11 години

През 2020 г. зе изчерпва петрола и ще трябва и трета АЕЦ. България е бедна на петрол и са нужни поне 2-3 АЕЦ за БДЖ, метрото, производството и домакинствата. ЕС трябва да финансират България с помощи и печатане на евра както подариха стотици милиарди на Гърция.

160

Анонимен

преди 11 години

Тази централа с готов генератор трябваше вече да работи !Но -- сега се видя за какво става въпрос ?- високи цени на ток и ниски заплати ! И си подаде оставката ,

159

Анонимен

преди 11 години

Лападжо. Ревете за евтин ток, не искате централа която го произвежда. Затова - всички дето сте на улицата - лападжо на премириаджо, дето спря централата, която в момента вече трябваше да работи...

158

188

преди 11 години

До до 190За анголския професор Гюров ли пишеш, за професора с две статии египтолог или може би става въпрос за министърчето добреф? А не... за докторъ с маркучите генерал лейтенанта и физкултурника ти е писанието....ах ти мушморок!

157

Швейк

преди 11 години

Миков, ще ти пуснем малко ток за да изтрезнееш. Потенциала за електроИнергия на БСП е да пускат оня пикльо да пикае по фонтаните като същтински ВЕЦ. За друго не ставате.

156

ivaylo75

преди 11 години

когато дойде на власт............ ех мечти...............

155

anonimna

преди 11 години

TYP ,PO TYP= KOMUNIST.*** 4ERVEN MAR6 OT PARLAMENTA

154

ФАШИСТ

преди 11 години

този Миков с акъла ли си е или още му дрънка " залпа на АВРОРА ", толкова време беше във власта и не оправи родният си край (ВИДИНСКО , най- бедните в Европа ) , щял да оправи България . В окото ми плува ли корабче ?! :))))))))

153

румен221

преди 11 години

Борисов ПАК лъжеАЕЦ-БЕЛЕНЕ ЩЕ Я ИМА!1 Станишевият договор от 2008 г. беше за Е 3 997 000 000 - ТОВА Е ЦЕНАТА ПРИ ПОДПИСВАНЕТО... И ОТ ТЯХ 1,39 СА ПЛАТЕНИ!(с инфлацията която се предвижда ОБЩО СА 5,4 милиарда Евро)2 Договора на Борисов през 2010 г. е 6,298 млрд. НО ТОВА Е ЦЕНАТА "ДО КЛЮЧ", С ОСКЪПЯВАНЕ ОТ 0,5 МИЛИАРДА ЗА ПОДОБРЕНИЯТА КОИТО ПОИСКА БОКО (Удар на 400т самолет и 9-та по Рихтер... И КОЕТО ОДОБРЯВАМ...)3 Според HSBC:- Себестойността на тока, СРЕДНО ЗА 60 ГОДИНИ, е 2,42 стотинки - Начална продажна цена е 7 ст. а средна за 60 г. е 14,6 ст.

152

румен221

преди 11 години

КАКВО ЗЛО ПРАВИ БОКО НА БЪЛГАРИЯ, СЪС СПИРАНЕ СТРОЕЖА НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ?- ЗА ДА СТИГНЕМ 60% ОТ СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ДОХОДИ, ТРЯБВА 10 ГОДИНИ ДА РАСТЕМ С ПО 15% = 150%, А ОТ СТАТИСТИКАТА Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ ЗА ВСЕКИ 2% РАСТЕЖ СА НУЖНИ 1% ЕНЕРГИЯ ИЛИ ПОНЕ 75% СПРЯМО ДНЕШНИТЕ 6 МЕГАВАТА- ЗА 10г. ТРЯБВАТ ПОНЕ ОЩЕ 4 МЕГАВАТА...- ПРИ ТОВА ВЪЗМОЖНО НАЙ-ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ, ЗА ДА ГОНИМ РЕНТАБИЛНОСТ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ... ЯСНО Е...ВРЕМЕТО ТЕЧЕ И СПИРАЙКИ БЕЛЕНЕ БОКО И СИНИТЕ УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ...!!!

151

до 188

преди 11 години

Да бе знаем ,забравих от Магаданската академия на науките ,даже лектор във Дагестанският научен институт по отглеждане на камили го направиха скоро . Тои овчаров е голям авторитет ама във Русия

150

Анонимен

преди 11 години

Тая чичка има физиономия на падарин бе и гледаите как се е облякал .Тоя във такъв распасан вид ли е давал това интервю. Аз не вярвам Руснаците да са толкова наивни че като му гледат снимката на тоя да го вземат на сериозно