69

африканец

преди 11 години

за конкретния случай полицаят добре че не се месил иначе грозеше обвинение към цялото МВРза полицейско насилие спрямо протестиращите и самите протестиращи да се оправят помежду си

68

ЦЕЦО И БОРЕЦО

преди 11 години

ТОВА НЕ Е ПОЛИЦАЙ, ТОВА Е НАЙ-ОБИКНОВЕН *** НА ХРАНИЛКА В МОЯТА ПАРТИЯ ГЕЙрб

67

!!!

преди 11 години

До 70, първо, в България полиция няма, така че е по-уместно да се изказвате като милиционер. Полицията служи на народа, а милицията служи на властта. Полицаи не казват "добре" с повдигане на раменете, преди да пребият жена, момиче или старец като компенсация. Второ, не е добре да се говори непочтително на работодател, а пишещите тук се явяват работодатели на милиционерите чрез своите данъци. Ако милиционерите отричат това, значи съзнателно признават, че работодател им е мафията.

66

Анонимен

преди 11 години

полицията във Варна се контролира и е на хранилката на ***.знае се от 20 години,.и бойко го знае.ама си трае,

65

Анонимен

преди 11 години

Защо полицая казва само "Добре" да изясним на тези, които не е ясно - защото хората пребили младежа са от ***. И разбира се това не е за първи път..

64

Анонимен

преди 11 години

и на културната мафия, начело с *** Няголова, ѝ треперят гащите. Замине ли си кмета, няма да може да харчи общински пари да награждава измислени руски светила, които после да ѝ връщат жеста

63

полицай

преди 11 години

Благодаря за минусите.Нали се сещате,че не ми дреме за мнението ви.Вие сте тези които се правите на палячовци по улиците и се залъгвате,че ще промените нещо,вие сте тези които се биете по между си като ***.Аз отдавна спрях да се залъгвам,че нещо ще се промени.Скоро и вие ще го осъзнаете и разберете,че сте били използвани да грачите по улиците като гарги за интереса на *** и пульо.Мислите си,че правите нещо?Имам новина за вас,нищо не правите.Разбира се после полицията ви е виновна.

62

stalker33

преди 11 години

Потресен съм от всичко което видях ние сме битер и от африканска държава (племена) ,Дони преди години беше казал всеки да изгася лампите в знак на протест срещу мутрите , е сега е време не чрез лампи а с масови протести да се обединим срещу тях , един бивш капитан от нсбоп наскоро каза че мутрите управляват и стоят зад банките кожодери и gsm операторите,а едно време се занимаваха с рекет и застраховане ,не на мръсните мутри!!

61

681

преди 11 години

65 sushtia puzlyo si.Podai si dokumentite za barman,a ne za polecai

60

.

преди 11 години

Това "наказват полицай" сме го чували много пъти , ако си спомняте двама полицаи , бяха изнасилвали няколко дни ученичка , която потърсила помощ при тях , знаете ли как ги наказаха ? Наказаха ги да работят в СОТ , тия хора разполагат с оръжие и се занимават с охранителна дейност.

59

.

преди 11 години

Това показва редовната неадекватност на полицията , когато има намесени мутри или техни хора , аз съм виждал с очите си как *** с черен джип минава преди мач на Левски ,където е пълно с хора през полицай , на червено с бясна скорост , направи се че няма очи , напомням и случая когато десетки *** пребиха до смърт български младеж пред очите на полицаи. Наказали са го заради сложната ситуация напоследък , нямаше да го накажат ако нямаше протести и камери. А и не се знае дали ще го накажат.

58

полицай

преди 11 години

И аз да бях и аз щях да ги отсвиркам.За какво са отишли там?Да протестират или да се бият по между си?Като искат да се налагат да си се налагат техен си проблем.То човек хубаво да протестира ама тез май не знаят за кво протестират.И разбира се после полицията им виновна.Ужасяваща пасмина,нека се видят кви са и да не се чудят за кво всеки ги будалка.

57

do49

преди 11 години

как действат в турция ли ...ами в кипър грък се качи на пилона да свали турското знаме и полицай веднага го разстреля......полицая получи награда и куп грамоти..

56

Анонимен

преди 11 години

aма той не каза добреа казадоообре

55

681

преди 11 години

Policaya e strahopuzlyo!!!Vun ot sistemata na MVR!Za tova li plashtame danuci da nyama na koi da se oplachem v takiva situacii???!!Dokato kadrite za policai sa s vruzki,a ne s kachestva,shte produljavat sushtite sluchai I oshte neshto,za da stanesh policai v KAT Varna trebe da platish 2000leva!!!

54

Петър

преди 11 години

До Анонимен Благодаря

53

Не на мафията

преди 11 години

Мафиотският картел *** е национален проблем! Всички трябва да подкрепим Варна, в борбата им срещу тези, чието име нито една медия не се осмелява да изрече на глас!

52

sos

преди 11 години

удрящият "cherno more" sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/487251_10151346681373823_1530952664_n.jpg

51

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ПОЛИЦАЯТ ВЪН ОТ МВР!

50

Анонимен

преди 11 години

МАФИЯТА ВЛАДЕЕ ВАРНА, САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА!