356

Тодор Do 433

преди 11 години

Драги ми "гражданино", би ли ми обяснил защо говориш за нас в трето лице, ти не си част от тази страна ли? ти си ***, и то не за друго, а защото от думите ти излиза , че ти стоиш някъде в сянка , гледаш сеир и се подсмихваш, НО никога не ти стиска да изразиш мнението си, защото си .... ***. Гледаш на къде ще задуха вятъра и тогава ще излезеш от мишата си дупка. А между временно, ще даваш акъл на другите "граждани" разграничавайки се от тях!

355

Анонимен

преди 11 години

Да, това е Милен Гипса! Ходи на пазарчето за плодове и зеленчуци на "Граф Игнатиев" уж да работи по сергиите, ама крадеше зарзавата на хората! Много бързо го разбраха и вече не се е появаявал от 1 година. Ето къде бил! Срам! Такива хора не заслужават да живеят, а камо ли да се докосват до знамето ни! Няма по - голям позор!!!

354

Анонимен

преди 11 години

Оооо, тия от снимката го познавам, казва се Милен и е от Люлин 8! Краде телефони и пари, а през останалото време се прави на сляп пред Св Недяля в центъра. Открадна телефона на най- добрата ми приятелка и оттогава не сме го виждали. Нито жена му работи, нито той! Ако знаехме, че ходи да стачкува щяхме и ние да излезем и да му натрошим каската. Мн хора го търсят!

353

Анонимен

преди 11 години

Драги "граждани", ще ви кажа защо не сте прокопсали, а после се сърдете колкото искате и слагайте минуси! Докато сте завистливо племе и само гледате на комшията да му е зле, никога няма да сте добре. Тълпата няма да промени политическата обстановка в Бг, ще я променят младите хора, които учат и знаят начина, по който да дадат предложенията си. А вие какво направихте? Вас ви използваха и изманипулираха! И Господ да направи правителсто, все ще сте на това "дередже"!

352

Анонимен

преди 11 години

Протеcтите не помагат , нема ЕФЕКТ , за съжаление СИК ВИС *** са в България и работат на 100%

351

Не е error, a target

преди 11 години

До 425Нали снимката трябва да им пасва на коментарите 365, 416. Прозрачни манипулатори!

350

0=);;;;:::::>

преди 11 години

протест срещу протеста

349

чужденец

преди 11 години

много *** народ сте вие,заслужавате си го

348

гларус

преди 11 години

Кире , ай да одиме, че се вядъхме и вмирисахме толкоз време на стола на кмета, бей

347

error

преди 11 години

поне снимка от Варна слагайте... ..като планините на президента

346

Стършел

преди 11 години

Много е ясно какво искат протестиращите - нормален европейски начин на живот. А политиците, които продължават да не слизат от медиите явно са глухи защото никой не отваря и дума относно основното скандиране - МАФИЯ, МАФИЯ, МАФИЯ. И нещо друго, само смяната на политическия модел в България няма да промени нищо без да се смени и икономическия такъв. Писал съм го много пъти - ние сме на това дередже защото имаме всякаква друга икономика, МОНОПОЛНА, КАРТЕЛНА, СИВА и т.н. но НЕ И ПАЗАРНА. Имаме всякакви политици- десни, леви, сини, червени, пембени .. но нямаме ДЪРЖАВНИЦИ.

345

AT

преди 11 години

Боко тиквата в затвора!

344

ИСТИНАТА ЗА БСП=БКП

преди 11 години

Омразата е страх от застрашено благополучие и причина за насилие.Станишев като баща си свали правителството с преврат и насилие. *** и наркоманите от безредиците постигнаха целта си България е в хаос Bижте ТАЗИ снимка: СEPE-ГEЙ,цар Киро И СЕМЕЙСТВО. Всичките ..***-НАРОДНИ КРЪВОПИЙЦИ ....КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВАextremecentrepoint/?p=12865

343

Анонимен

преди 11 години

da ,tribva da zalim niakoi neshta ,oshte

342

СССР

преди 11 години

КапитализЪма има положителни елементи, но като цяло е досто по-несправедлив и по-НЕбалансиран строй, при който 90% от създаваните печалби, се концентрират в 10% от хората! Това, в дългосрочен план, създава вътрешно напрежение в системата, и както виждаме- цял вече 5-а година е в колапс, а у нас има протести, невиждани за последните 15 години! На капитализЪма, в сегашният му вид, му куца най-важното - преразпределението на благата! Ако погледнем най-стабилните капиталистически страни, ще видим, че това са страните в които има най-голямо преразпределяне: скандинавските страни и Швейцария!Прера

341

До 365,416

преди 11 години

ДОЛНИ, МРЪСНИ,МАЗНИ ПЛАТЕНИ КОМУНИСТИ-ПИСАРУШКИ! ДА СЕ ДОКОПАТЕ ДО КОКАЛА Е ВАШАТА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ.ПОКЛОН ПРЕД ХОРАТА НА СНИМКАТА, ЧЕ ОТКРИТО ИЗРАЗЯВАТ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ, А ВИЕ ГИ УНИЗИХТЕ, ИЗКАРАХТЕ ГИ ЛУДИ, ДОРИ НЕПРИЛИЧАЩИ НА ХОРА.КАК ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТ КОГАТО ПРОЧЕТАТ НЕЛЕПИТЕ ВИ ПИСАНИЯ, И СЛЕД ТОВА ОТИДАТ НА РАБОТА, КОГАТО СЕ СРЕЩНАТ С ТЕХНИ ПРИЯТЕЛИ,БЛИЗКИ,СЪСЕДИ, С УЧИТЕЛКАТА НА ДЕТЕТО.ЖАЛКИ ХИЩНИ МАНИПУЛАТОРИ!

340

батко ти

преди 11 години

софииските комунисти изпратиха жените и децата си по селата при баби и дядовци още след референдума с думите 'ще съм зает следващите два месеца', всичко е предварително планирано

339

Ети

преди 11 години

Браво на младите.на усета им за справедливост. Не знаят,но ще се научат.Не искам Борисов да им е пример за държавник,нито хората около него.

338

foggy

преди 11 години

DA PREBORIM MAFIATA, NAPRED NARODE.

337

Анонимен

преди 11 години

Баце У ПАНДЕЛАТА!!И да връща 3-те милиарда евро които взе от Г.Ганчевци,Миньо Стайковци,Ковачки,Огнян доневци и мн други.ДА ВРЪЩА ПАРАТА С ДОБРО!