49

дядо

преди 11 години

Kirchenbrand половинат от българите поне част от това дето рече да го вдявят ще сме народ за завиждане

48

Анонимен

преди 11 години

*** еврейчовци *** в Аушвиц

47

Анонимен

преди 11 години

тия неграмотници ще ме уморят с тяхния яллахв корана е казано че бог е един и те го признават само че на арабски е аллахи християнския син божи те му викат пророк исус но техния пророк мохамед бил по-хубав щот сигурно се е родел по късно в 6 вектоталната неграмотност води след себе си винаги едно и също - фанатизъм от всякакъв родбога са гласовете на нашите щастливи жени и деца - чистата вода зелената гора усмихнатите и приветливи хора които уважават себеподобните си а икономист са ***

46

Жалко

преди 11 години

Не сме народ а сме ***. Не,не съм го написал аз. В България живеят диваци и варвари. неее ,"моля Ви" и това не съм написал. .....Ааааа Вие вий сте ***. И на това не съм автор, вярвайте ми. Всичко това е писано преди много време от мъдри и умни хора. и нека господ съхрани добитъка.

45

Анонимен

преди 11 години

Всички се страхуват от Аллах,и всеки знае кой е Единствения Бог Аллах

44

дядо

преди 11 години

абе българи тъпиможе ли да се връзвате на една статия на една пропагандна машина за разваляне на чужди държави и икономикития от икономист от кой свят садето кардиналите им освен че са агенти на цру са и педалии папата затова си отива щото разбра че го избраха *** а той не иска да е избран от тяхедни *** на вас акъл да ви дават и вие глупаците да се джафкате като псетатия са кото нашите евроориентирани управници алчни *** дето смучат като намерят балами - е до кога ще сте балами?

43

Елена

преди 11 години

До до 47 Бог е забранил да се прави изображение на това "което е на небето и под земята, да не им се кланяме и да не им служим". Тоест - да не си правим идоли. В Православната църква, иконите изобразяват светци, Живият Господ, Син Божи, историята на Светото Писание и Пресветата Майка Богородица. Тези икони понякога са чудотворни и вдъхновят и напомнят на хората за Бога.

42

Анонимен

преди 11 години

До войнствен атеист А вие какво знаете за историята на България? Какво ни е съхранило като нация и култура през петте века турско робство, ако не Православието? Православните Св. Св. Кирил и Методий написаха кирилицата. Православните чудеса нямат край. Нямате право да съдите никого, за да не бъдете съдени. Господ Исус е първият човек, Син Божи, който се опълчва на тогавашното лицемерие и поставя нов ред на земята. "Дойдох да сложа меч, а не мир на земята". Но меч духовен, а не убиващ.

41

до 47

преди 11 години

Бог е забранил на хората да се рисуват,правят икони,символи,амулети и да им се кланят и молят....а в църквите виждам само това....една от заповедите на Бог е да не си правиш идоли(и да се молиш на тях),а само на Аллах

40

Анонимен

преди 11 години

ALEKS HUBAVI SABRATSKITE DUMI S KOITO OPREDELQ6 SVOETO UVAJENIE KAM PRAVOSLAVIETO , NO KATO V KATOLI4ESKATA BRATSKA NAM CARKVA IMA HORA POZORQ6TI NEINATA MISIA (IMAM PREDVID PEDOFILSKIA SKANDAL ) TAKA I NA6ATA VQRA I CARKVA E PODLOJENA NA GAVRATA OT STRANA NA FARISEI . AZ SAS SA6TATA RADOST 6TE SE RADVAM NA INTRONACIATA NA NOVIA PAPA NA RIMOKATOLI4ESKATA CARKVA NO BIH BIL KRITIK NA NEGOVATA LI4NOST AKO IMA PRI4INI ZA TOVA . TOVA MAI E MOE BOJIE PRAVO I NA VSI4KI MIRQNI

39

войнствен атеист

преди 11 години

Религията отдавна се е превърнала в просто вестигиален придатък към обществения строй. Никому ненужна и в много случаи назадничава и глупава!Естествено ги има и ***, дето не могат без нея.

38

до 47

преди 11 години

Написах,го за графиките(не знаех как да се изразя)

37

Анонимен

преди 11 години

Написах,го за графиките(не знаех как да се изразя)

36

Анонимен

преди 11 години

Долу църквата- една йерархична организация която ни учи на покорство и смирение пред властващите . винаги са били такива през цялата наша история. Долу, долу.

35

Kirchenbrand

преди 11 години

Ракийка речеш момче, но уви не употребявам.Образование имаше в България га имаше комунисти, га дойдоха партийците и направиха димукрация, го затриха, че чалгара много по-лесно се управлява.А то и бандитите ни такива... прости. Само черепахата мисля е математик, останалото все спортистчета.

34

Do 20

преди 11 години

В джамиите изобщо няма канонични "рисунки", защото ислямът изришно забранява изобразяването на хора и животни, да не говорим за Аллах и Мохамед.

33

Kirchenbrand

преди 11 години

До bebokБебчо, га пораснеш, ша чуеш за морал, светско образование, точни науки, знание, всичко това, което е изкарало предците ти от пещерите... а останалото е действително мат'рял.

32

Анонимен

преди 11 години

KADETO MINE KOMUNISTI4ESKI - SATANINSKI KRAK TREVA NE NIKNE . ZATUI POSQGAT I NA *** NA 4OVEKA . 4REZ MEDII PRODAJNI , 4REZ IKONOMI4ESKI GENOCID . DOKATO SI PRODADE6 DU6ATA NA DQVOLA . KATO TELESA VE4E NISA KUPILI S TEHNITE IZ4ADIA PARITE , BANKITE , MONOPOLITE . ISKAT DA KUPQT *** NI VQRATA V BOGA , TOVA E NA6ATA KREPOST . ZAGUBIM LI E , ZAGUBENI SME . NA6ITE DEDI 500 god NE SA SE PREDALI , TA NIE LI

31

до 27

преди 11 години

Нямам общо с комунизма и никога нямах общо. Писах като човек който доста е прочел и разбира от история на религиите, това което ви писах е факт само трябва да си направите труда да го прочетете и разтълкувате, Много акъл не трябва за да разберете какво се казва в написаното.

30

Алекс

преди 11 години

За съжаление са прави. Аз съм католик,но вчера бях пред А.Невски да приветствам новият български Патриарх,защото такова събитие се случва веднъж на 20-30 години. Бяхме не повече от 500 човека отвън и още толкова вътре. А само на метри от нас по жълтите павета имаше 10 хиляди маймуни,които искат комунизъм и анархия. Срам! Скоро ще избират новият Папа. Ще видите милиони в Рим!