574

ВАРНА, ОБИЧАМ ТЕ!

преди 11 години

Тоз пундьо нищу няа напрай :) Ще трябва твърда ръка в скоро време

573

венци

преди 11 години

Тук половината сте безработни неграмотни безделници всеки който работи изкарва пари всеки които е некадърен мрънка и пише по форуми че нищо не става .....то като не знаеш АБВ няма как да знаеш как се пише стихотворение а тея *** на орлов мост са обикновени вандали дано да ги отсъдят .

572

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев благодари за листите с нашите искания. Довечера с Костов и Станишко ще си избъшат задниците с тях и ще ги хвърлят в коша за ***.

571

Анонимен

преди 11 години

Запрятаме ръкави !***До къде, до китките, до лактите ? Каква риба ще хващаме В мътни води големи риби се ловят

570

аном атом

преди 11 години

''Благодаря ви, че ми връчихте исканията, пожелавам ви успех, каза държавният глава.''Ами мерси, и на Вас г-н Президент!

569

ами

преди 11 години

ами като сега ще запретваме ръкавите до сега защо получавахте заплати и нещо друго не мога да разбера защо се хвали *** с магистрали-100км. и т.н. метро,това е неговата работа как можеш да се перчиш с това което ти е задължение ,това ,че другите нищо не са провили е едно,но нали за това хората го избраха ,да се променят нещата ,а той орева света колко е велик ,е това му изяде главата и повече никога няма да бъде в политиката ,никога -да си седи у банкя и да си харчи парите

568

мтм

преди 11 години

ако всеки си беше направил труда да прочете и припомни конституцията на България ,щеше да разбере че ни управляват престъпници които я потъпкват от години.проблемът е в нас -оскотяли сме за тези 20 години в желанието си да оцеляваме.

567

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев дозакопа българската енергетика, заяви изненадващо в интервю във Всяка неделя Стефан Гамизов. Той издаде, че бившият регионален министър е спазарил поста си президент за подпис върху договор за получаване на ток от двата ТЕЦ-а Марица. Те бяха продадени на американска фирма още от Иван Костов, а Плевнелиев подписал документ преди две години, според който напълно отговарят на европейските стандарти, като знаел, че те произвеждат ток в пъти по-скъп от този на АЕЦ Козлодуй. Това са така наречените несъбираеми разходи във фактурите ни, обясни Гамизов. Те стават все по-високи, защот

566

Анонимен

преди 11 години

OSTAVKA NA PREZIDENTA,DOLY PREZIDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

565

мафия

преди 11 години

Президента МАФИОТ

564

Анонимен

преди 11 години

Plevlenliev pred horata obe6tava,obe6tava da vidiat vsi4ki,4e e s tiah,ama kato zapretne rakavi ni6to ne pravi,6te kaje 4e iskaniata ne mogat da se priemat,za6toto zakona ne go pozvoliava,i toi e kato vsi4ki v parlamenta boklyk.

563

Анонимен

преди 11 години

Сори, ама и Гоце е повече мъж от това безгръбначно мекотело. Запретнал ръкави... ами ние като ги запретнем те дали знаят к'во ще се случи?!

562

ss

преди 11 години

бойко кувата и на бойко кувата.дойдоха заедно ,сега пак така да си ходят

561

Анонимен

преди 11 години

Плевня досега излиза ,че висяхаТи сам тогава си противоречиш.Депърва ли пак ще се затягаме крачолите ,ръкавите и накрая главите.

560

45год стигат.

преди 11 години

комсомолското секретарче се изживява като важен фактор. " Дайте да дадем.Това не ти е по силите. Ти с една жена на глава неможеш да излезеш , камо ли с държавни дела. набеден президент. Нямаш фацата дори на коня -Стоянов и на жабока.

559

Хореограф

преди 11 години

Чехъла играе Ганкиното, само да не си изкълчи крайника.

558

kum 649

преди 11 години

Всички разходи се дават на Чернев. Схемата включва и Алексей Цветанов - шефа на банка Интернешънъл асет банк, зад която стои Маджо. Именно Цветанов държи връзката с Руското посолство. Следващите дни се очакват масирани атаки срещу банките. Крайната цел е Брюксел да ни спре парите и България да падне в лапите на Русия.

557

ISTINATA

преди 11 години

Програмен кабинет се подготвя на тайни срещи в къщата на Младен Михалев-Маджо. Групата заговорници включва бившия министър Виктор Вълков, екс-шефа на МВР Чавдар Чернев, Гриша Ганчев, Слави Бинев, още един бивш министър и настоящ червен депутат Румен Петков и бизнесмена Славчо Христов. Редовно на срещите идва и човек на Алексей Петров, защото Трактора е под домашен арест. Чернев и Ганчев дават пари за бунта на улицата, който не случайно извъртя десетки искания и извади като най-важно създаването на програмен кабинет и депутатите да не спират работа.

556

Анонимен

преди 11 години

Долу !

555

дайте де

преди 11 години

Давай Плевня, първо се откажи от заплатата, служебните коли, намали си охраната и може да ти повярваме! Лличния пример преди всичко