38

Анонимен

преди 11 години

РОЙТЕРС,правителството не е паднало по причина"мерки за иконимии",а за това че след 20 добави нови 3 години"мерки за икономии"!!!!!!!!!! Ясно ли ви стана сега *** европейски!!!!!!

37

нищо лично

преди 11 години

До всички платени драскачи-тия парици дет ви ги дадоха сега ще ви ги вземат умножени по 100.А народ който на 19 февруари се бие с родната полиция-

36

Анонимен

преди 11 години

Бойко поведи Народа!!

35

Анонимен

преди 11 години

Do 37 sergei kvo ti e obe6tal 4e 6te ti plati toka i 6te sedi6 u doma i 6teeti dava zaplata 2000 evro

34

барри

преди 11 години

Бойко дойде с обещания, които не изпълни. Сами можете да видите какво обеща, и какво направи. Защо се учудва, че хората не го искат? Да си беше изпълнил обещаното поне наполовина. Народът щеше да бъде доволен. А той като Тодор Живков само режеше лентички и говореше за магситрали и спортни зали. Какво друго се направи? Даже тези неща бяха почнати от тези преди него. Назначи си такива, като тази зад него, която хората не могат да я понасят. Завършила ПУЦ. Лекарите, инженерите ни избягаха.

33

Анонимен

преди 11 години

Boiko vremee da kaje6 vsi4ko koeto znae6 za sergei i dogan i togava da vidime naroda kvo 6te re6i

32

Chikatilo

преди 11 години

заради простаци, като част от протестиращите ме е срам, че съм българин.....ще си сменя гражданството....изгонихте най-читавия политик от 30г. насам....жалка селска пасмина ...да ви бяха изрили и зарили

31

SS

преди 11 години

ГРОБ остана в историята като са ***.А #22 е много прав. Физкултурникът-хитрец и 6-так о**ра пътеките. Ами толкова им е акълът на мутрите

30

Анонимен

преди 11 години

Boiko ne se predavai

29

Маги

преди 11 години

Много безотговорно!

28

Анонимен

преди 11 години

Честито ви ***. Върнахте БСП и ДПС на власт. Аз поемам навън и спирам да ви плащам помощите за безработица.

27

Анонимен

преди 11 години

Koi iska boiko da si tragne gladnite mafioti sergei i dogan

26

стефанова

преди 11 години

Борисов не успя да потуши недоволството, защото не наказа всички виновни, които уволни, не наказа вальо топлото, не наказа р. овч., калинка с фалшивата диплома, сергей игнатов итн само ги освобождава , а негативите пак за нас!

25

анонимен

преди 11 години

Голям номер им свъртя Бойко! А сега да ги вида Местановци и Станишевци. А Костов не искам да го мисля. А сега да видим кой продаде енергетиката в България?

24

Norges

преди 11 години

Бойко, Бойко, да управляваш даржава на българите се иска и гьонсуратлък, какво им преживяваш за пукнатите чутори, Самуил по-добре да не беше умирал при вида на войниците си, а да беше изтребал до крак ромеите. Трябва ти твърдост, Бойко сега представяш ли си мазните ухилени мутри на -станишеф -доган- кунева-трактори -мрактори, вся подобная ***, що отсъпваш, не оставяй хората, които те подкрепят, НЯМАШ вече право!!!

23

Анонимен

преди 11 години

E narode toka sega 6te vi go plati sergei i dogan

22

SS

преди 11 години

ББ е жалка картинка. Но няма мърдане. Всеки ден рейтинга на ГРОБ пада с 1-2 %. Но и сега вече са аут. Завинаги! Или някой иска пак да има разбити глави и кръв?!Сега е ред на криминализирането на ГРОБ, т.е. да се постави извън закона.Тогава да видим кой заповяда боя на невинни старци, геноцида на пенсионерите и разбиването и провала на цялата държава.А също и как се прилапват 6 апартамента и по няколко банки !

21

Анонимен

преди 11 години

Цвъцко, катурна Борисов, като разреши на полиция да бие протестиращите.

20

Chikatilo

преди 11 години

Банда платени ***, които мятаха камъни...как можа Борисов да се върже на тоя евтин номер...каква кръв бе Борисов? Защо жалиж кръвта на тия *** дето зяеха ''оставка'' Хулиганчета някви футбулни

19

добри

преди 11 години

Премиерът Бойко Борисов се опита да успокои протестиращитекви протестиращи беееее, протести имаше 97 а сега две три групички дюдюкаха нещо неразбираемо, с две водни оръдия и щяха да ги измият от улицата в тоя студ!