218

Shark

преди 11 години

Абе Бойко не беше ли казал, че ако народа започне да се бунтува ще си подаде оставката?!!! Също така не беше казал още през 2010г, че ще отнеме лицензите на ЕРП-тата?!! Хора, нищо от това, което каза Бойко не стана, той ви излъга. Не се лъжете и сега, само *** могат да гласуват отново за ГЕРБ. Ще се оставите ли пак *** да ви управляват, подкрепени от шепа платени лапачи, някои от които между другото пишат и тук в подкрепа на олигофрениченото ГЕРБ-ерско правителство.

217

Анонимен

преди 11 години

А всички досегашни и сегашни - по закона за престъпно забогатяване - пълна конфискация и блокиране на сметките . Време е да платят за геноцида и алчността си !!!

216

Анонимен

преди 11 години

Чудя се. защо се оплаквате на управляващите ? Нима агнето ще се отърве ако моли коляча си ? Много погрешно е насочен вектора на протеста - тези дружества са за да печелят и така ще е ! Проблемът е в продажните ни политици , които са проводник на всички злини през прехода ! Обаче който и да доиде на власт без контрол от народа ( гражданско общество ) ще е все същия ! Нека ги задължим да имат програма - какво и кога ще направят - и да носят отговорност за неизпълнение !

215

Анонимен

преди 11 години

за всичко това има вина единствено Тодор Живков , ако не беше той и неговия велик Проект Възродителен Процес, сега България щеше да бъде за пример в Източна Европа

214

Анонимен

преди 11 години

Вярно ли е ,че цветанов е казал в Свиленград : "с *** не се занимавам ..." ???????????????????????????????

213

инженер

преди 11 години

Когато трябва да се направи някаква голяма далавера в България се предизвиква криза. Един справедлив , но стихиен протест върши идеална работа. Нещата се представят така, че далаверата е решението на проблема. Далаверата се осъществява , тя по правило има забавено действие. Когато почне да действува след определен период от време , вече е забравено за нея. След 10 години примерно цената на киловатчас е 35 стотинки. Всеки е забравил за далаверата АЕЦ Белене и как тя щяла да смъкне цената!

212

обедняла

преди 11 години

До Анонимен преди 7 часа Дай си адреса ще ти пратя наколко фактури За м 11- 122лв За м 12-132лв След смяна на електромер последните две фактури са за 76 и74 лв По-добро доказателство здраве му кажи .Топлим се и готвим на дърва

211

7

преди 11 години

АЗ ЩЕ ОТИДА И АКО С ТОВА ПОМОГНА ДА СТАНАТ ЦЕНИТЕ НА ТОКА ПО НИСКИ,НЕКА БЬДАХОМОСЕКСУАЛИСТ

210

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО ОТИДЕ ДА ПРОТЕСТИРА ДНЕС СРЕЩУ ВИСОКИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК Е ХОМОСЕКСУАЛИСТ !

209

Анонимен

преди 11 години

Ножът отдавна е опрял в кокала ! И не само заради токът! цяла Европа ни се присмива ,че сме най-бедните ,но и най-послушните !Оплювахте гърците ,че стачкували и затваряли пътищата ,но те си "оправиха тотото" ! Всеки сам си "кове" съдбата !Изглежда ,че си я заслжаваме ,щом мълчим като ни е...т !!!

208

Анонимен

преди 11 години

Ама защо не се говори нищо за Топлофикация София? Толкова ли сте доволни от тях?! Или защото е Общинска фирма и ни крадат общинарите?

207

Анонимен

преди 11 години

така, така. следващото е и ток да няма. когато на бг-индивида му се развие и способността да има историческата памет, може и да се оправи, ама не вярвам.

206

дядо

преди 11 години

като чета тия идиотщини за зелена енергияси обяснявам защо смена тоя халтъпотия тъпотия госпожа петрова и то масова тъпотиятия *** дето си светят и топлят с тока от аеца си пеят за зелена енергиямаймуни дето секат клона от вътрешната странатрябва да ги натикаме в маймунарника - но незнам дали ще се намери толкова голямщото имам чувството че са по-голямана част от населението на територията наречена българия

205

муспи

преди 11 години

Народе, защо не каза че ще правиш бунтове? Боко щеше да дойде да срежи лентичката.

204

Анонимен

преди 11 години

революцияяя, линч завиновните

203

муспи

преди 11 години

Защото целта не е да се играе на бизнес, а унищожаването на българите! С въпроси нищо не се постига - те няма да кажат - иии, не есправедливо! Ножът е опрял до кокъл и се реагира само с убиване на евреите.

202

ЕЛЕКТРИЧАР

преди 11 години

Имам и един любопитен въпрос ,ако има компететни да отговорят- защо фирмите плащат на цена 10 стотинки за киловат а ние бедните потребители почти 23ст.

201

Електричар

преди 11 години

Фактите показват че сме с най скъпия ток в европа противно на това което тръбят медиите ,че ние българите сме били с най евтиният ток .

200

Анонимен

преди 11 години

А защо досега никой не показа нереално висока сметка за ток?

199

Електричар

преди 11 години

Габровец ,незнам колко си запознат ,но зелените енергии се изкопуват - от вятъра на 30ст. а на слънчевите панели за 80 ст. и как така да ги изнасят за 28ст .Кой ще им го купи за толкова .Като най скъп е тока на германците и по забелижителното е че нашия е по скъп с 8% от техния.