17

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - 22Може и да си прав, според мен света е просто гледна точка. Мисълта ми е, че няма как да кажеш убедено това явление означава точно това. Не искам да водя религиозен и спор и се извинявам ако започнах такъв. Аз вярвам че всеки е свободен да вярва в каквото иска, но не и да очаква че всички са съгласни с него :).

16

Анонимен

преди 11 години

31 - Религията и науката са две ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ.Атеизмът подкрепя науката, докато религията мрази науката и се бори против нея.

15

до 31

преди 11 години

атеизмът е естествена реакция срещу комерсиализацията на вярата от официалните религии. точно католиците са натрупали огромните си богатства още през средновековието, продавайки индулгенции за още неизвършени грехове. даже ина такава история, как един разбойник купил такава индулгенция и после с ''чиста съвест'' убил отчето и го ограбил.

14

валор

преди 11 години

Църквата в днешни дни е забравила за какво е създадена. Това не е от днес. Ватикана и българската църква са се превърнали в компании за управление и трупане на пари. Въпросите за божественото са второстепенни. Важно е запазване на властта и силата. Ще видим как ще се развие това в бъдеще.

13

Мартин

преди 11 години

Папата май направи някои лев и кво му трябва .....не е алчен :)

12

Анонимен

преди 11 години

Четете последната глава от Библията - Откровение.Времето наближава!

11

Анонимен

преди 11 години

сигорни ли сте ,че тая снимка не е монтаж

10

Алекс

преди 11 години

До Анонимен - 13Пич ти май счупи ***. От кога религията се родее с науката? Предполагам с гоненията на учените които се опитват да докажат че земята е кръгла? Или със заплахите към учените в Сорбоната за отлъчване ако не прекратят ровичкането в човешкия механизъм? Или с желязната хатка на инквизицията в тъмните векове.Никога няма да спечелиш спор с твърдения срещу факти. Вместо библията (бая безинтересна ми се видя) вземи почети история.

9

някой

преди 11 години

Смея да твърдя че отеглянето на папата от престола е ударило като гръм и българската комунистическа а и църковна олигархия тъй като еврейчо Соломон Паси бе обещал че е договорил посещение на папата през 2014 г.!А сега какво?

8

Анонимен

преди 11 години

търгаши

7

Алекс

преди 11 години

И как решихте че светкавицата е знак за святост а не: - "Ще смажа тоя прогнил храм!!"Папа Бенедикт е много амбициозен човек. За да се откаже от максималната власт в католическата вяра трябва да има много сериозна причина. С интерес ще чакам дали ще излезе скандал, но като помисля предполагам е слязъл от престола за да опази институцията, така че едва ли ще се чуе. Първите коментари обаче ме развеселиха. Явно има хора в които вярата измества разума дори и в 21-ви век :).

6

макето

преди 11 години

религията е възникнала още от ония времена кога некой лежляк не му се е ходело на лов и решил че е вечерял с разни богове и се е превърнал в търговец на измишлиотини а па будалите му носели дарове да ги защитава та така до ден днешен

5

Анонимен

преди 11 години

Да се маха папа Мобидик и да взривят Ватикана!

4

Атеист

преди 11 години

Всичко написано в Библията е лъжа.Религията е инструмент за манипулация и заробване на народите - не се подлъгвайте!

3

Мария-Спомен

преди 11 години

Един и същ *** ги е писал тези коментари, 100% !

2

Някой

преди 11 години

Не знам дали точно този Папа е свят човек, но само като му видите снимките в Интернет с младежката нацистка униформа и доволната усмивка .........

1

х

преди 11 години

Хм интересно явно библията не е празни приказки там ясно е казано последният папа па да видим