213

Коко

преди 11 години

Рано или късно вълната ще отмие ГЕРБ от властта. ББ, Дянков и сие притиснаха народа до стената. ГЕРБ ще бъде изритан.

212

коментар

преди 11 години

Сега малко по периферно от темата.Близо преди половин година, г-жа Лиляна Павлова ни обесняваше , как срещу някакви си 5000-6000 лв. можем да саниираме жилищата си и енергийната ефективност , щяла да е около 35-40 % от икономии,т.е по малко пари за ток. топлофикация и прочее. Та интересно ми е , дали колегите от форума които са направили ремонти, какви сметки са получили сега в сравнение с миналогодишните?

211

Нулева точка

преди 11 години

Дянков, какво ще кажеш за "стабилната" държава? Както е тръгнало, скоро ще има бити и е..ни.

210

1

преди 11 години

бърз фалит за тези крадци

209

Анонимен

преди 11 години

Ако сега не катурнете правителството, няма кога.

208

М.Петров

преди 11 години

В България има дефицит на логичното мислене. Наѝ-накрая започнахме да протестираме, което е добре. Само,че протестираме против следствието, а не против тези, които ни докараха тези беди. Защото не е луд този,коѝто изяжда зелника,а коѝто му го дава! От какъв зор и от кои бяха приватизрани енергоразпределителните дружества? И само те ли? А златодобива ?И много други. Трябва потърсим сметка на тези, които предадоха националните интереси срещу тлъсти комисионни!!! Веднага! Незабавно!

207

перо

преди 11 години

Ало ,интелигентниятХубаво,ама защо сега при ЧЕСТНИТЕ ,пак растат цените на газа,електроенергията,водата?

206

Баща ми

преди 11 години

луди ги направи още в началото, искали пари, че тръбите им минават през апартамента, той пък искаще да ги съди за дето му ползват апартамента без да му плащат и им каза да си махат тръбите изцяло, пълна пародия е топлофикация

205

emo_spa

преди 11 години

До до 265 То останаха ли военни. Армията ни не може да напълни дори и стадион Българска армия

204

Анонимен

преди 11 години

време е за нашата пролетне ни трябват намаления да си ходятако ги оставим още ще грабят и ще пакостята туй за зелената енергия е вярнода дадат същете прафаранции на селското стопанство да видим нама ли да има стокасубсидират се една торба мошеници

203

emo_spa

преди 11 години

До до 253 В Чехия господинчо защото това е държавната компания на Чехия

202

Драган

преди 11 години

Стига с тази Цветелина Бориславова. Комунистите от БСП са много по-виновни, 23 години ни тормозят и ограбват ! Румен Овчаров и много други в затвора !!!!!

201

А Вальо Топлото на к

преди 11 години

200

Боят настана тупат с

преди 11 години

199

Овчар с WiFi

преди 11 години

Нито един не каза:"От утре ще се постарая да оптимизирам консумирането на електроенергия",което е много жалко.

198

Анонимен

преди 11 години

Както винаги българинът се бори за грешна кауза. Той не се бори за повишаване на заплатата и пенсията си които са най-ниските в Европа а се бори за намаляване на цената на тока която е също най-ниската в Европа. Пък после се чуди българина защо усилията му са напразни и не водят до успех. Собствениците на средствата за производство - комунисти и мутри държат заплатите максимално ниски защото са некадърни предприемачи и ниските заплати и монополизяма са еденствения начин да печелят.

197

до 265

преди 11 години

Брачед, и аз като съм на едно мнение с теб бихме ли направили нещо ако сме 1000 души пред парламента? Какво ще се промени спрямо Топлофикация? НИЩО!Аз знам как ще се промени, но номера беше 94-95-та и наставане на военно положение в страната..... сега вече е късно. И военните работят за Борисов.

196

Драган

преди 11 години

Бесен сън че :1. ДКВР не защитава интересите на гражданите, които им плащат заплатите !2.Топлофикация (София)от 150 милиона лева задължения при Вальо Топлото, сега има 500 милиона лева!3. Топлофикация е подкрепяна от държавата и съдебната система , на които ние гражданите плащаме заплатите. Ние им плащаме да ни тормозят ! Скандално !4. Няма смисъл от държавни институции , те не вършат никаква работа , да се разпуснат.Ако има нужда от тях, ще ги създадем отново !

195

Анонимен

преди 11 години

Ще го кажа за последно. Наистина. Пич, споделяме едно мнение, една идея. Не на монопола. Да на свободата да избираш, кога какво как и колко да ползваш. Ако бяхме в един вход, можеше и да решим въпроса с парното. Не сме, но поне сме в една държава, можем да идентифицираме проблемите, а не да търсим конфликт по между си особено когато сме на едно мнение. Системата на това залага. Хаби се енергията в грешна посока. Тази енергия я плащаме ние.

194

до 264

преди 11 години

те от моя вход ми знаят мнението след като им казах" Разбирам ви че искате парно, и че аз трябва да плащам заради тази ваша прищявка -услуга от рекетьори. Вие ме принуждавате заради вас да плащам за нещо което не ползвам"--съседите ме гледаха като овце нищо не казват. " Няма какво да ви кажа повече"...и се разкарах от събранието.Впрочем не познавам никой от входа ми, а живея вече 15 години сред тези скапаняци.Не ми и трябва да ги познавам.